Jump to content

Duken

Oud-beheerder
 • Posts

  26,218
 • Joined

 • Days Won

  264

Review Comments posted by Duken

 1. 9 minuten geleden zei bambi1515:

  Ik heb VPN nodig. Ik kan dus concluderen dat ExpressVPN is de beste vpn tot nu toe qua torrentdownloadsnelheid? ik wil namelijk VPN gebruiken zonder snelheidsverlies van de qbittorrent.

  Je hebt 30 dagen niet goed geld terug, ook op PIA VPN. Dan kan je testen hoe het loopt met je torrent snelheid. 👍

 2. Dat de afbeeldingen binnen een artikel niet meegaan kan kloppen. De uitgelichte afbeeldingen zijn gelukkig wel goed zichtbaar.

  Het klopt dat er 5 zijn (de laatste 5). Nieuwe komen er vanzelf bij. Maar ik kan hem wellicht ook op 10 zetten :)

  thx!

 3. Super tof! Weer een mooie review die lekker leest. Leuk dat je Duken.nl als voorbeeld hebt voor het toevoegen. Ben ook wel benieuwd hoe wij er uit zien binnen de app. Of afbeeldingen netjes doorkomen.

  Maar weer super! Complimenten @Monkie  Ik ga hem ook promoten op social media 🍻

  90s good job GIF

 4. Android kan ook maar 1 GB geheugen is te weinig voor lekker gebruik van je applicaties. Dat werkte bij mij frustrerend... Elke keer wachten tot je applicatie reageert. Maar goed, je hebt dan inderdaad de mogelijkheid bijvoorbeeld popcorn time. Dan wacht je wat langer totdat de film start met afspelen :)

  • Thanks 1
 5. Ik heb zelf PIA en die mag je met 5 verbindingen tegelijk gebruiken. Ik deel hem met een ander en bij mij staat hij altijd aan op de server en vaak ook telefoon. Mijn deel partner heeft hem actief op zijn android tv voor popcorn time. Word blijkbaar nog gebruikt :)

  maar dat delen kan inderdaad met anderen.

 6. Aaaa vandaar. Xiaomi is een erg sterk merk aan het worden. De producten zijn kwalitatief goed en de prijs ligt veel lager als de concurrentie. 

  Ik ben benieuwd hoe het straks bij de Kruitvat gaat, of het merk zo nu en dan te koop is of altijd in de schappen te verkrijgen is.

  • Like 1
 7. Mijn vrouw heeft de gewone S8 . Die maakt met minder licht echt betere foto's. Maar overdag is dit erg goed te doen. En de prijs tegenover de S8.... Je koopt er hier 4 van ;) dit is gewoon een goed gemaakt toestel.

×
×
 • Create New...