Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Nieuwsbericht Comments posted by Meh Meh

 1. Hij begint er de laatste tijd toch ietsjes ouder uit te zien, @Tranquility. Maar, hij ziet er zeker niet uit als een man van 60, hij zou kunnen wegkomen met 40 jaar. In het verleden las ik dat hij een extract gebruikt van vleermuizen ontlasting, om zijn huid jonger te houden. Waarschijnlijk bullshit. Maar, ik zou willen dat ik er nu zo goed zou uitzien. Ik ben 45 maar zie eruit als 65. ☹️

  Bedankt weer voor het overzicht! Prey was het kijken zeker waard, de eerste, enigszins waardige opvolger van The Predator.

  • Agree 1
 2. Buitengewoon irritant in ziekenhuizen. (maar ook bij vele bedrijven) Men gebruikt in ziekenhuizen een proxy server, streamingdiensten blokkeren ook proxy's. Dus, probeert men een VPN, maar die blokkeren streamingdiensten ook allemaal. Als je dan contact opneemt met Netflix en Disney, dan zit je een uur in een chatbox. Daarna willen ze allerlei gegevens en in sommige gevallen deblokkeren ze dan het IP adres van het ziekenhuis, waardoor honderden patiënten weer toegang hebben tot hun streamingdienst. Enkele dagen later zit de blokkade er echter weer op... Je kan het mensen niet kwalijk nemen dat ze dan maar gaan downloaden...

  • Agree 1
 3. Ik ben ook een enorme fan van Reynolds, @Dukenen wist ook helemaal niet dat deze film zou uitkomen. SF is mijn favoriete genre, ik kan niet wachten op deze film! De trailer sla ik over, ik wil niets zien of horen tot ik de film zelf heb gezien.

 4. Ziggo internet werkt uitstekend. Maar de televisie is belachelijk. Ik kreeg laatst een nieuwe decoder, het laatste model. Die werkte niet, monteur erbij. Die kwam met het verhaal dat alle bekabeling in de muur moest worden vervangen, want er werd geen signaal doorgegeven. Met mijn oude Ziggo decoder had ik een uitstekend ontvangst in Full HD. Aangegeven bij de monteur maar die had er geen boodschap aan, ze moesten voor een belachelijk hoog bedrag o.a. alle kabels in de muren vervangen. Ik heb de monteur vriendelijk gevraagd of hij wilde oprotten, waarna ik Ziggo heb gebeld. Of ze een nieuwe kaart wilden leveren voor mijn oude decoder. Dat wilde ze, voor 100 euro + 2 euro per maand kreeg ik een ci+ module met daarin een kaart. Ik heb de kaart uit de module gehaald, in mijn oude decoder gestopt en nou heb ik weer Full HD TV.  Belachelijk. En, als ik zie wat ze tegenwoordig voor zooi uitzenden, met reclames om de 15 minuten, dan word ik liever lid van 6 streamingdiensten. Gewone kabel TV, van mij hoeft het niet meer. 🤬

  Je zou een Duitse zender kunnen opzoeken, @Duken Geluid uit, en een live F1 commentator op de radio aanzetten. Dan heb je beeld en Nederlands geluid.

  • Like 1
  • Agree 1
 5. Daarom kijk ik nooit naar trailers of spoilers, @Duken Ik wil een verhaal in gaan zonder enige voorkennis. De beknopte informatie  bij een film of serie op IMDB en moviemeter is voor mij al teveel. De regisseur, de acteurs, het genre, en de gemiddelde score is voor mij genoeg informatie.

  The Last Duel is voor mij verpest door een trailer/reclame. Als je de trailer bekijkt, die steeds op televisie voorbij komt, dan weet je precies hoe de film gaat eindigen, wie het duel wint. Hele film was bijna het kijken niet meer waard.

×
×
 • Create New...