Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:vuurvogel76

Read-only
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by vuurvogel76

 1. Belangrijker is naar mening dat wanneer er aanvullende informatie wordt verstrekt, er ook wordt gedacht aan een stukje uitleg voor de leken, wat misschien belangrijker is om een Forum community te creëren die begripvoller met elkaar om kunnen gaan en niemand het idee gaat krijgen als Newbie geen mening of bijdrage te mogen leveren.

   

  Ook me eens elke beginner heeft recht om het te leren

  Je moet hier ook geen forum gaan maken waar sommige net wat beter weten en die met elkaar gaan strijden,dat heeft geen nut

  en dan is het het beste om die berichten  die oftopic te zijn te wissen en te verplaatsen naar een juiste topic waar men die info wel kan gebruiken.

  • Like 1
 2. 22 uur geleden zei sweet11:

  Vuurvogel en Guardian, helaas maar de echte private indexers staan daar niet tussen.Er staan een paar zogenaamde private indexers tussen zoals Alt of Dog maar zijn absoluut niet te vergelijken met een PI. Reddit kan een goede bron zijn maar je komt de namen weinig tegen omdat het verboden is om deze te noemen maar heel soms glipt er 1 tussendoor. PI hebben vrijwel geen last van DMCA en hebben een hele goede indexer die bijna alles vindt. 

  Het is bijna hetzelfde verhaal als private trackers ( torrents dus ). Daar zitten heel veel zogenaamde private trackers tussen maar zijn gewoon toegankelijk. Voor nieuwkomers is het bijna onmogelijk geworden om lid te worden of je moet heel veel verstand hebben van deze materie en dan bedoel ik niet mijn geneuzel maar het echte werk zoals ; encoden, frame server programma's, demuxen etc etc. En je mag ook nog een examen afleggen waarvan  dik 80 procent zakt. 

   

   

  Je kan ook je eigen private indexer maken.

  Maar terug komend op releases nieuwste etc dan staan ze toch eerder op torrent dan op usenet

  En van die 80 % die zakt was ik toevallig 1 van de 20% die het wel haalde Bitsoup Ipt torrentleech filelist etc Legion Beyond en noem nog maar wat op...En idd je moet wel wat kunnen anders kom je er niet door

  eigen indexer maken kan je hier doen  https://www.howtogeek.com/120285/how-to-build-your-own-usenet-indexer/

   

   

   

   

   

 3. 15 uur geleden zei ShadowMaster:

  wat bedoel je @vuurvogel76

  Als je via ftp zou downloaden via ftp sites dus waar je als elite kan downloaden dus de scene of gewoon omdat het zo daar werkt.

  Dan maak je toch verbinding met hun servers via je eigen ip als je geen vpn aanzet

  Voordat alles op p2p staat staat alles eerst op ftp sites daar ruilen scene releases met elkaar ook films en de groep die er mag downloaden ook.

  Dus ook met al het ftp gebruik is vpn aan wel zo slim

 4. Usenet is zeker nog van deze tijd

  Ik zie dat het op tor juist slechter gaat,en usenet is niet  altijd sneller als tor

  Download wel is met 1Gb per sec bij genoeg peers is de down ook stabiel

  Natuurlijk als je continu van stabiliteit wilt genieten dan gooi je de nzb erin  met de juiste abbo.

  Zat lijntjes erin of met newsleecher 2 aanbieders erin en knallen en rammelen met die bak

  De mooiste tijd is geweest!

 5. Op 25-2-2020 om 23:02 zei ShadowMaster:

  Bedankt @Monkie heb de site weer opgeslagen, maar zoals ik al dacht op mijn ip adres is nooit wat gedownloadt , gebruik altijd een seedbox met downloaden dan heb ik altijd een andere ip adres 

  Dan moet je wel opletten,men bekijkt ook naar het gedrag van ftp progies,

  Dus waar jij ze dan mee naar je pc trekt,is dus de advies vpn aan.

   

  Ps en een normale seedbox heb je al voor 1 euro https://seedboxws.com/

  17 uur geleden zei Monkie:

  Middag allemaal.

  Laat maar komen het derde seizoen (deel 4 o pNetflix) van La Casa de Papel. Heerlijke serie.

   

  Dat is idd een goede serie

 6. 15 uur geleden zei brijdec:

   nee geen icoon...ik heb W10...heb  met helpdesk van PIA 4 dagen  heen en weer gemaild.

  ook zij kregen de desktop client niet aan de gang.

  Ik heb de handdoek in de ring gegooid, kostte teveel tijd.. overweeg nu NORDVPN 

  Nordvpn is een grote maar ook een dure,tevens als je ergens mee zit is de klantenservice vrij brutaal. Kijk deze is ik zelf heb deze uitgebreid getest https://www.5eurovpn.com/nl

  En werkt prima

 7. Je wisselt dagelijks heel veel informatie uit met je zoekmachine. Kies er daarom een die goed omgaat met jouw privacy.

  Niet alle zoekmachines gaan even goed om met jouw gegevens. Ze slaan op wie je bent, waar je bent, en waar je naar zoekt. Het profiel dat vervolgens van jou ontstaat wordt verkocht aan adverteerders. Daar hoef je niet mee akkoord te gaan. Je zou in vrijheid moeten kunnen zoeken naar voor jou interessante en relevante informatie. Dat betekent dat er niemand over jouw schouder meekijkt. Bedrijven niet, overheden niet en adverteerders niet.

  Een aantal privacy-vriendelijke zoekmachines op een rij

  Startpage.com is een van de meest privacy-vriendelijke zoekmachines. Bij Startpage.com blijft jouw IP-adres verborgen. Ook houdt Startpage niet bij welke browser je gebruikt. Daarnaast gebruikt Startpage geen cookies. Dat noemen we nog eens goede datahygiëne! Doordat deze gegevens niet verzameld worden, kunnen ze ook niet gedeeld worden met derden. Of worden gestolen. Doordat het hoofdkwartier van StartPage in Nederland is gevestigd vallen ze onder Nederlands recht.

  DuckDuckGo is een veelzijdige zoekmachine met privacy-vriendelijke voorwaarden. DuckDuckGo gebruikt versleutelde verbindingen. Via DuckDuckHack kun je de zoekmachine compleet naar je hand zetten.

  Disconnect Search is een privacy-vriendelijke zoekmachine waarmee je zoekopdrachten uit kan zetten bij Bing, Yahoo en DuckDuckGo. Je zoekt bij Disconnect via een proxy, zodat jouw IP-adres verborgen blijft. Disconnect zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de Disconnect servers en de door jou gekozen zoekmachine. Er worden geen zoektermen, persoonlijke gegevens of IP-adressen opgeslagen.

  Anonymousengine is een privacy-vriendelijke zoekmachine. Je zoekt bij Anonymousengine via een proxy, zodat jouw IP-adres verborgen blijft. Ze respecteren de Do Not Track standaard, een optie in browsers om aan te geven dat je niet gevolgd wilt worden. Er worden geen zoektermen, geografische gegevens, browser-gegevens of IP-adressen gelogd.

   

  Bron bits for freedom

  • Like 1
 8. Als je surft, is de verbinding die je maakt met een website meestal onbeveiligd. Dat brengt risico’s met zich mee, zoals datadiefstal en privacy-inbreuken. Daarom is het belangrijk om over een beveiligde (versleutelde) verbinding te surfen. Dat kan met een HTTPS add-on.

  Dagelijks gebruik

  Installeer de Firefox add-on HTTPS Everywhere. Deze zal ervoor zorgen dat je browser automatisch veilig verbinding maakt met bekende websites.[^1] Onder bekende websites worden websites verstaan waarvan bekend is dat ze HTTPS bieden. Soms staat een website niet in deze lijst, maar biedt de website wel HTTPS. Probeer jezelf daarom aan te leren altijd https:// te schrijven voor het adres van de website die je bezoekt. Als de website versleuteling biedt, dan word je meteen naar de veilige variant van de website gestuurd.

  BRON Bits of freedom

  • Like 1
×
×
 • Create New...