Jump to content
Robbert

Inception (2010) - Download / Torrent / NZBRecommended Posts

Extra-Inception--002.jpg

Algemene informatie:

[table]

  [td]Release datum:[/td]

  [td]8 juli 2010[/td]

  [td]Productie land:[/td]

  [td]Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk[/td]

  [td]Genre:[/td]

  [td]Thriller / Science-Fiction[/td]

  [td]Regiseur:[/td]

  [td]Christopher Nolan[/td]

  [td]Acteurs:[/td]

  [td]Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe en Joseph Gordon-Levitt[/td]

[/table]


Verhaallijn:

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen†van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Cobb is hierdoor een gewilde speler in de verraderlijke nieuwe wereld van bedrijfsspionage, maar dit heeft hem tegelijkertijd ook tot een internationale vluchteling gemaakt, wat hem alles kan kosten wat hij ooit lief had. Nu krijgen Cobb en zijn team van specialisten een nieuwe taak aangeboden. Een 'laatste' taak die ervoor kan zorgen dat Cobb zijn oude leven weer terugkrijgt. Deze taak is niet het stelen van een idee, maar het plaatsen van een idee. Als ze slagen, dan kan het de perfecte misdaad zijn. Maar er is ook een levensgevaarlijke vijand, iemand die altijd Cobb's volgende zet lijkt te voorspellen...

bron

Moviemeter

   


Trailers & screenshots


Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed bezig man  ;) Ik mis alleen wat screenshots maar voor de rest ziet het er goed uit  O0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb deze film zaterdagavond gekeken, lijkt in het begin wat verwarrend maar het script is echt geniaal. Oscar voor het beste script dit jaar?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4,5/5 sterren film. Vond het verhaal erg goed bedacht en kon me er zelfs in vinden. Niet zo vreemd bedacht namelijk. Ook met het wakker worden door te "vallen".

Nog niet gezien? Wat doe je hier?! Kijken die film!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind persoonlijk wel dat de trailer hem wat spectaculairder doet voordoen dan hij echt is met die gebogen wegen en instortende gebouwen langs het strand. Ik moest het meer hebben van het verhaal dan van de pure actie. Iemand die begrijpt wat ik bedoel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minuten geleden zei markdejong93:

Is deze film nog beschikbaar?

Ja, overal in nieuwsgroepen en op een iedere grote torrent website, inclusief Nederlandse ondertiteling en in een ieder formaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • de A is niet juist _ _ _ _ _ _ _ _ _ 9 letters  Fout 1/10  A,
  • De beroemdste torrent-site ter wereld, The Pirate Bay, heeft zijn oude en vaak onleesbare Onion Domein gedumpt voor een iets beter herkenbaar en mogelijk permanenter. De overstap werd gemeld aan TorrentFreak nadat proxy-sites van The Pirate Bay langdurige uitvaltijden op het oude domein opmerkten. The Pirate Bay beheert al meer dan 15 jaar een van zijn oorspronkelijke domeinen - thepiratebay.org -. In diezelfde periode heeft het ook talloze andere domeinen versleten vanwege anti-piraterij acties over de hele wereld. The Pirate Bay is om dezelfde reden ook een van de meest geblokkeerde platforms op de planeet, iets dat heeft geleid tot de oprichting van honderden proxy-sites, opgezet om de toegang tot de index te vergemakkelijken, ongeacht welk officieel domein er in gebruik is. Donderdagavond vertelde de exploitant van een site die links naar enkele van deze proxy's indexeert aan TorrentFreak dat hun eigenaren hadden gemerkt dat de Onion-site van The Pirate Bay al enkele uren buiten gebruik was, wat zeer ongebruikelijk is. Na verder onderzoek werd ontdekt dat de site was overgeschakeld van het extreem rommelige uj3wazyk5u4hnvtk.onion naar piratebayztemzmv.onion. Toegankelijk via de Tor-browser, bijvoorbeeld, geven Onion-domeinen toegang tot het zogenaamde 'dark web', wat een mooie manier is om sites en diensten te omschrijven die niet zichtbaar zijn met behulp van een normale zoekmachine of toegankelijk via reguliere middelen. In het geval van TPB biedt verborgenheid in het Tor-netwerk ook extra beveiliging voor aanvallen en de voor rechtszaken vatbare index. Hoewel er geen officiële aankondiging is van de operators van TPB over de Onion-domeinswitch, is het nieuwe adres nu te zien wanneer je over de 'Tor'-link op de site zweeft. Het is echter niet helemaal duidelijk waarom de exploitanten van de site de wijziging hebben aangebracht. Het nieuwe Onion-domein is zeker gemakkelijker te lezen dan het oude, maar nog steeds niet gemakkelijk te onthouden. Dat gezegd hebbende, het is een verbetering ten opzichte van zijn voorganger en nu is het waarschijnlijk een zeer goed moment om iedereen ermee vertrouwd te maken. Zoals onlangs gemeld is bij TorrentFreak, is de Internet Society bezig met de verkoop van het Public Interest Registry dat momenteel het .org-domein van The Pirate Bay beheert. Als gevolg hiervan zijn er zorgen dat de nieuwe eigenaren het beruchte domein om auteursrechtelijke redenen overboord gooien. Als dat inderdaad gebeurt, zal het Onion-domein zeker van pas komen, net als de honderden reeds bestaande proxy-sites die momenteel rond tientallen blokkades dansen, over de hele wereld. Toon volledig nieuwsbericht
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Penoza: The Final Chapter

  • Misdaad
  • Drama

  Ford v Ferrari

  • Drama
  • Actie

  Frozen II

  • Avontuur
  • Animatie

  Charlie's Angels

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...