Jump to content


Recommended Posts

Heb net Firefox 11 Win 7 x64, Nightly, gedownload en geïnstalleerd. Momenteel ben ik daarmee aan het surfen, en ik moet zeggen dat het behoorlijk snel gaat, trouwens het forum is momenteel in die browser geopend, nu is de vraag of iemand anders van de leden ervaring heeft met deze Firefox 11? 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

11? Ik draai nog op 8 vplgens mij..

En 64 bits? Chill! Linkje?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

ik kan m niet openen... Zegt dat de file corrupt is.

Draai nu wel Op Aurora (FF10)

Link to post
Share on other sites

at Marciej123: ik ben hem gewoon aan het draaien, nog geen probleem gehad

Link to post
Share on other sites

Ik kan hem hier wel installen (W7 Ultimate 64bit). Ik hou het wel bij Chrome, vind FF niet echt fijn.

Link to post
Share on other sites

Ik gebruik altijd chrome voor dagelijks internetten.

Lekker snel enzo. :)

Link to post
Share on other sites

Ieder heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur, normaal surf ik met IE9, maar sinds ik Firefox 11 heb gebruik ik ze beide naast elkaar. Soms heb ik wel de neiging om de laatste tijd meer Nightly (Firefox 11) te gebruiken om dat die opmerkelijk sneller is dan IE, en dan zowel de 32bits als de 64bits versie van IE. Het is natuurlijk een gewoonte, en gewoontes veranderen. Maar sinds ik Nightly gebruik kan ik wel op side's (Waaronder youTube) waarmee ik met IE9 niet kon of erdoor niet werden gevonden of geblokkeerd werden, omdat niet alle side's IE9 ondersteunen. Nightly, Firefox 11 (in een 32 bits of 64bits versie voor Win, Mac, Linux(Intel) 32/64 bits îs te verkrijgen voor de desktop/laptop. Maar ook voor de Mobile, zoals Android en de andere zoals hierboven vermeld, zei het dan wel in een 32bits versie alleen), zit wel nog steeds in ontwikkkel fase (hoewel deze heel stabiel is) waardoor het kan zijn dat het niet compatibel is met sommige add onn's. Maar de keuze ligt natuurlijk bij de gebruker zelf of hij zulke programma's installeert. En voor ik het vergeet, ik kan Firefox 11 64 bits wel als standaart browser zetten wat men met de 64 bits versie van IE9 niet kan.


Post samenvoeging: 02 december 2011, 17:49:05

Duken.nl via Firefox 11 x64 (Nightly)

6442181625_07e10b9a7b.jpg

Firefox 11 by mike_gns.ghost, on Flickr

Link to post
Share on other sites

FF11 ziet er mooi uit. Goed om te zien dat duken er ook juist op werkt. Maar ik ben een Google man... google fan en google minded...... dus Chrome 4 me

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Update :

Bij gebruik van Firefox 11 Nightly denkt m'n ook het best om aan de update's, hoewel die auto binnengehaald worden dient men die nog te installeren. Ga ook regelmatig zelf kijken door links bovenaan te klikken op Nightly, daarna naar help te gaan om dan te klikken op About Nightly. Daar wordt dan aangegeven of die up to date is. Zoniet haalt die de update's binnen en dient u toestemming te geven om dat te laten doen (te updaten).

Mvg, Trizomu

Link to post
Share on other sites
Guest ĐiŝaŝteɍƵaƞƴ

Mozilla firefox is nog bezig met de beta van 9 :P

Persoonlijk ook meer van Google, heerlijke browser en apps alleen een schijt hekel aan gmail.

Link to post
Share on other sites

Update:

Firefox 11.0a1 Nightly heeft een update gehad naar Firefox Nightly 12.0a1. Mochten er belangrijke fouten zijn, in de Nightly versie van Firefox, zal ik het zo snel mogelijk laten weten.

Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de tip. Ik ben juist een 3/4 jaar geleden overgestapt op Chrome vanwege de snelheid, maar ik ga die nieuwe FF versie maar eens testen!

Edit:

Ik zit het nu te testen en het verrast me zeer positief! De startup is nog als vanouds traag - in vergelijking tot Chrome dan -, maar als hij dan is opgestart!!! Gaat alles zeer goed! Pagina's laden naar mijn gevoel sneller dan bij Chrome en ook het wisselen tussen tabs gaat naar mijn idee goed!

Toch houd ik het nog maar even bij Chrome denk ik, maar dat komt omdat een van mijn favoriete Add-ons (LastPass) nog niet werkt in deze Nightly...

Ik zal nog kijken of ik hem even door die test van Futuremark kan halen om de prestaties te kunnen beoordelen! :lol:

Link to post
Share on other sites

Nou... Ondanks dat het voor mijn gevoel wel heel fijn gaat met FF geeft Peacekeeper van Futuremark iets anders aan: FF scoort 33% lager dan Chrome...

Bij jullie ook?

http://peacekeeper.futuremark.com/

Link to post
Share on other sites

Hoe doet Duken.nl het in de nieuwe FF?

Link to post
Share on other sites

Geweldig! De berichtjes hierboven waren allebei geplaatst via FF 12nightly!

Link to post
Share on other sites

Tegenover versie 11 ben ik toch al bij deze 12 versie op een klein (niet onoverkomelijk) probleempje gestuit. Namelijk bij het updaten dat hij alles afsloot en zodoende opnieuw moest inloggen, wat bij de 11 versie niet moest gebeuren. Maar dit is reeds gemeld aan de ontwikkellaars. Wat betreft sommige add ons die nog niet werken in de Nightly 12 komt door het feit dat die nog niet zijn aangepast aan deze versie. Zo is het een feit dat Firefox 12.0a1 Nightly een ontwikkelplatform is waaruit ander Firefox versies, zoals bv de 8 of 9 versie, komen en zodoende dus niet altijd de add ons werkzaam zijn in de Nightly. Bij mij laat Firefox Nightly 12.0a1 zich sneller dan de andere browsers inlaten en met zich werken, dit is dus blijkbaar niet hetzelfde als bij iedereen, ik werk dan ook met de 64 bits versie op een Intel Core I7 en Win 7 Home Premium x64. Zelfs de spellingcontrole werk normaal.

Foto van Duken.Nl op Firefox Nightly 12.0a1:

6553173253_a9fc47c54f_z.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

We beginnen kortbij te komen, er is momenteel een nieuwe release uit van de brouwser Firefox. Met name Firefox 10, dit is een stabiele versie. Natuurlijk is deze eveneens onstaan uit het testplatform Firefox Nightly. Lees het volgende artikel:

Firefox 10 nu beschikbaar

Met automatische updates

01 februari 2012 | Ger Elskamp

Mozilla geeft de nieuwste stabiele versie van Firefox vrij. We zitten ondertussen al aan versie 10. Firefox ondersteunt voortaan ook automatische updates.

Mozilla verbetert in Firefox 10 het beheer van extensies en maakt het gebruik van het volledige scherm in web-apps mogelijk. Ook is de anti-aliasing-functionaliteit verbeterd. In de gebruikersinterface zien we het verbergen van de ‘vooruit’-knop, die pas verschijnt wanneer je hem nodig hebt. Uiteraard is er ook weer een waslijst aan bugs gerepareerd.

Extended Support Release

Versie 10 vormt ook de introductie van het ‘Extended Support Release’-schema. Wie geen zin heeft om elke zes weken zijn browser te vervangen door een nieuwe versie, kan zich tot de ESR-versies beperken. Deze blijven afgezien van noodzakelijke beveiligingsupdates gelijk. Zo wordt het updaten eens per zeven releases noodzakelijk, wat neerkomt op een volgende versie in november.

Wie de huidige release-cyclus al een beetje veel vindt, moet bedenken dat Google van de Chrome-browser nog sneller nieuwe versies uitbrengt. De Google Chrome-browser is ondertussen Firefox al gepasseerd als 's werelds meest gebruikte browser na Internet Explorer.

Firefox 10 zal in de meeste gevallen als automatische update worden geïnstalleerd. Wie niet wil wachten kan de browser downloaden voor pc, Mac of Linux.

Bron: http://www.zdnet.be/downloads/135904/firefox-10-nu-beschikbaar/ en PCMweb

Link to post
Share on other sites

Even vergeten te melden: de Nightly versie, van Firefox, zit momenteel aan versie 13.0a1

Link to post
Share on other sites

Ik heb 13 getest, en ik moet zeggen dat ik direct merkte dat het scrollen veel soepeler gaat...

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Update: Firefox 11 (niet Nightly dus)

Firefox 11: Op elke computer dezelfde extensies

Nieuwe CSS Style-editor en 3D-paginacontroleur

14 maart 2012 | Rowald Pruyn

De nieuwste versie van Firefox krijgt eindelijk de mogelijkheid om extensies te synchroniseren over meerdere computers.

De nieuwe functie maakt onderdeel uit van Firefox Sync, een eerder geïntroduceerde extra van de Mozilla waarmee je favorieten, webgeschiedenis en geopende tabbladen gelijk kon trekken voor verschillende installaties. Nu komt daar dus de synchronisatie van extensies bij. Google Chrome kan dit al veel langer, maar diens prestaties laten vaak te wensen over op dit gebied.

Omdat Mozilla tegenwoordig het snelle lanceerschema volgt van de Google-browser, zijn er verder vooral technische verbeteringen te vinden in de stabiele versie van Firefox 11.0. De eerste is een CSS Style-bewerker, die je direct binnnenin de browser CSS Stylesheets laat aanpassen.

Een andere blikvanger is een driedimensionale weergave van de ingebouwde paginacontroleur, waarmee ontwikkelaars in 3D de broncode van een webpagina kunnen bekijken. De functie, die Tilt heet, moet het mogelijk maken sneller problemen in de HTML-code op te sporen.

We bieden hier de Nederlandstalige versie van Firefox 11.0 voor Windows, Mac en Linux. Wil je het programma in een andere taal downloaden, kun je terecht op de internationale projectpagina.

Bron: ZDNET http://www.zdnet.be/...lfde-extensies/

Voor het downloaden van de Firefox 11 Nederlandstalig gaat u naar bovenvermelde side-link (ZDNET) en klikt u daar op download, volg verder de gegeven instructies.

Link to post
Share on other sites

....De nieuwste versie van Firefox krijgt eindelijk de mogelijkheid om extensies te synchroniseren over meerdere computers.

uch uch Google Chrome :P

Ja ik weet het, ik ben Google lover ;)

Link to post
Share on other sites

Elk zijn eigen meug, maar ik surf voor de 90% met Firefox Nightly. Voor bankzaken en aankopen op het net doe ik het juist nog met de ouwe getrouwe IE 9. Dan blijft er zo'n 5% over en dat is voor TOR.

Link to post
Share on other sites

Inderdaad, firefox heeft ook meer vrijheid als Chrome. Heb het vroeger altijd gebruikt... maar ja firefox kan niet op een Chromebook ;)

Verder mijn 2de browser!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...