Regi1

MKV bestanden wijzigen, verplaatsen en afspelen5 berichten in deze discussie

Na het downloaden van sommige mkv-bestanden(van telkens dezelfde uploader,maar niet alle mkv bestanden van diezelfde uploader) kan ik er niets mee doen.

Ik kan ze niet verplaatsen,ik kan de naam niet wijzigen(windows verkenner loopt telkens vast) en ik kan ze ook niet afspelen.Ik werk met vlc-player en heb de laatste codecs ook.

Werkt trouwens bij geen enkele andere mediaplayer.

Iemand een oplossing behalve een andere uploader nemen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik gok dat desbetreffende uploader gewoon troep upload. Hebben andere mensen hetzelfde probleem? Download je via Spotnet? Zo ja, wat staat er in de reacties?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Vroeger altijd dvd's van die uploader gedownload telkens zonder problemen.Enkel problemen met mkv.Heb ook al goede mkv's van die uploader gehad.Downloaden via µtorrent.Torrent/Magnet links komen van KickAss en PirateBay.Ben niet op zoek naar materiaal van die uploader maar kom telkens bij hem uit.Heeft namelijk de beste kwaliteit(tussen 10 en 15 Gb voor 1 mkv tov 2 à 5 Gb bij anderen).Na downloaden blijkt dus wel een heel ander verhaal.Wil gewoon zeker weten dat het niet aan mij of mijn pc ligt.Daarmee bedoel ik,misschien heb ik slechte software,slechte mediaspeler of ontbreek ik bepaalde software.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Je zou kunnen proberen even MPC-HC te downloaden. Die moet alles zo af kunnen spelen. Er van uit gaan dat je geen stok oude PC hebt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Heb MPC-HC op de pc.Het probleem is dat ik al problemen heb vanaf windows verkenner.Dus ik kan het zelfs niet laten afspelen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Gast
Je maakt een opmerking als gast. Als je een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Your previous content has been restored.   Clear editor • Vergelijkbare bijdragen

  • Gast kiekens
   Door Gast kiekens
   kan er iemand mij helpen?
  • Door Oita
   Hallo iedereen,
   enig idee films/series met mkv bestanden ook aftespelen zijn op je android tablet?
   Ik heb een complete serie op mkv gedownload en het duurt best een lange tijd als ik die omzet naar avi voor op mijn tablet. Vandaar dat ik eigenlijk hoop dat het niet nodig is.
   Alvast bedankt voor een eventueel antwoord,
   fijn weekend verder.
   gr. Oita
  • Gast Marc
   Door Gast Marc
   Beste 

   Ik heb eens een vraagje , de films die ik binnenhaal zijn altijd perfect maar de vraag die ik heb is het volgende
   ik haal altijd MKV en die zet ik dan om met VSO ( convertxtodvd ) en die ondertitel is perfect zuiver ook , maar zodra ik die 
   omzet met VSO en de film is klaar is die ondertitel ineens anders er zitten precies kabbeltjes in er is precies aan gekabbeld aan die letters
   en ik heb daar niet aangeweest aan die instellingen doet die dat nu vanzelf ik weet het niet nu wou ik vragen welke type dat zou kunnen zijn 
   je ziet het ook op tv als je een film ziet wel dat is dezelfde die ook onder de film staat  maar als ik die omzet is die anders

   Alvast bedankt opvoorhand 

   Mvg Marc ( popeye ) 
  • Door mummy
   Ik heb een (mp4) bestand via wetransfer gekregen. Normaal gesproken kan ik alle bestanden via VLC media player afspelen. Nu krijg ik echter een foutmelding dat VLC niet in staat is om de structuur van de invoer te herkennen. De structuur van het bestand kan niet gedetecteerd worden.

   Enig idee waar dit aan kan liggen? Degene die mij het heeft gestuurd kan het zonder problemen met VLC afspelen. Het is met een mac naar mijn windows laptop gestuurd.