Jump to content
Sign in to follow this  
petie

Windows 7 - belangrijke update mislukt steedsRecommended Posts

Hallo,

Kan iemand mij helpen zodat ik deze belangrijke update geïnstalleerd krijg.Krijg steeds melding dat deze update mislukt is.Heb ook al gedaan wat Windows zegt namelijk die Fix it geprobeerd maar lost niets op.

Windows 7 service pack 1 voor 64x systemen (KB976932)

Installatiestatus: mislukt

Foutdetails: Code 80073701

Type update: belangrijk

Alvast bedankt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikzelf heb updates en dergelijke altijd uit staan. Ik vind het compleet onzinnig. Als je een goede, recente versie van windows download en je beveiligd je data met AVG of iets soortgelijks dan ben je prima beveiligd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indien u een legale versie heeft van Win 7 x64 zou het echter geen probleem mogen zijn, maar het kan dus wel degelijk gebeuren dat een update echter niet correct wil lukken. U zou kunnen proberen van de update te doen in veilige modus, omdat bij iedere computer het een andere manier kan zijn kan ik niet de juiste exacte methode neerzetten maar wel een noodprocedure. Sluit u pc niet op de gewone manier af, dus sluit alle programma's af zodat u desbetreffende date gesaved worden, eens dat gedaan trekt u gewoon de stekker uit het stopcontact en wacht u tussen de 10 a 15 seconden om de stekker terug in het stopcontact te stoppen. Nu start u de computer op en zou normaal gezien op het scherm moeten komen dat de computer niet op een normale manier is afgesloten is, er zou ook de mogelijkheid moeten geboden worden om de pc op de starten in veilige modus, hier kiest u de veilige modus met netwerkmogelijkheden zodat u de update kan binnenhalen. Laat het OS nu gewoon de updates installeren, het zou kunnen zijn dat het nu wel lukt. Echter bij een illegale versie kan het gebeuren dat Windows bepaalde updates niet wil installeren. Is het toch een legale versie, dan is het toch wel rijkelijk laat om dit te doen(sorry voor de woorden, maar het service pack 1 bestaat wel al wat langer dan vandaag) dan kan u eventueel eens via de volgende link kijken naar een mogelijke oplossing http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_7-windows_update/install-windows-sp1-x64-mislukt-code-80073701-er/914e93e2-014c-e011-8dfc-68b599b31bf5?msgId=ca799172-c04c-e011-8dfc-68b599b31bf5 hier worden verschillende mogelijkheden aangereikt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By revdpoel
   De melding verschijnt dat mijn exemplaar van WIndows 7 Home Premium, build 7601, niet legitiem is. Hoe kom ik van deze melding af?
   groet
   PS na eerdere problemen met de OEM versie staat er nu inderdaad een illegale op.
  • By ShadowMaster
   Ik kreeg net een mail dat Windows 7 gaat stoppen in 2020 ,  
   Echter heb ik op mijn pc van dacht 2012 a 2014 nog Windows 7 zitten 
   Is dan wel of niet mogelijk om daar een nieuwe besturingssysteem op te zetten , ik las dat namelijk beter was een nieuwe pc te nemen? 
   Iemand suggesties voor een goeie pc dan  ? 
   Hoeft niet al te duur te zijn , als ik er maar spellen op kan spelen zoals roller coaster , goeie dvd brander en download zo af en toe. 
   En een goeie harde schrijf voor wel wat ruimte 
   Alvast bedankt 
  • Guest Joris
   By Guest Joris
   Ik wil thuis graag de grote Windows update installeren van Juli. Dat zou de windows 10 anniversary update moeten zijn. Maar ik zie hem niet in mijn Updates van Windows. Hoe installeer ik deze nu? 
  • By Trizomu
   Speciaal voor mensen die dit probleem tegen komen, al zijn het er niet veel, dit probleem vormt zich enkel wanneer u de map Windows.old verwijderd met bijvoorbeeld Ccleaner (niet nadat reeds de map met de upgrade bestanden door het systeem zelf verwijderd is na 30 dagen nadat men is overgestapt van W7 / W8 of W8.1 , op zich vormt dat geen probleem) of handmatig na de eerste grote update van W10. Verwijder dus die map niet ook al kan u daarmee meer dan 19GB mee vrijmaken, heb ik net tot mijn eigen verbazing meegemaakt, want dit maakt het soms niet mogelijk om sommige toekomstige updates te installeren en dan dient men dit handmatig te herstellen. Wat niet aan te raden is voor gebruikers die niet echt vertrouwd zijn met dit OS omdat men dan moet gaan werken met de Elevated command Prompt die men kan gebruiken met administator rechten.

   Reason:
   It gets failed when you have removed Windows.old folder after upgrading to build 10586,because there is no path from which the update can extract the retained settings.

   De oplossing die geboden wordt is beschikbaar voor zowel x86 als x64 systemen, hier moet wel aandacht gevestigd worden dat de oplossing voor 32 bits systemen niet gebruikt worden op 64 bits systemen en omgekeerd. De oplossing is te vinden op de volgende pagina van Microsoft, deze is wel in het Engels, maar voor mensen die het Engels niet machtig zijn kan ik eventueel later wel een vertaling geven indien men dit zou wensen. Waarom nu niet? Doodeenvoudig omdat ik de oplossing wil geven zonder enige mogelijke vertaalfout.

   Hier is de link naar de oplossing: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/permanent-solution-for-error-0x80070643-for/8f70cf01-900a-43b6-b7ef-e554d1ceb647?tm=1449329013997 deze heb ik ook gebruikt (64 bits omdat mijn systeem een x64 systeem is) en werkt vlekkeloos.

   Mvg. Trizomu

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 15 juli tot 21 juli. Deze week staat de film ‘Hellboy’ bovenaan, gevolgd door ‘Alita: Battle Angel’ en ‘Shazam!’ maakt de top drie weer compleet. Week 29 zijn er drie nieuwkomer in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Hellboy is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (3) Hellboy 5.3 / trailer 2 (2) Alita: Battle Angel 7.5 / trailer 3 (1) Shazam! 7.3 / trailer 4 (…) Lying and Stealing 4.9 / trailer 5 (…) Point Blank 5.7 / trailer 6 (4) Shaft 6.4 / trailer 7 (6) Dumbo 6.5 / trailer 8 (…) Missing link 6.4 / trailer 9 (7) Captain Marvel 7.1 / trailer 10 (8) Escape Plan: The Extractors 4.5 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   De trailer van de meest gedownloade film:     Toon volledig nieuwsbericht
  • Hellboy (2019) Het resultaat van die eigenzinnigheid is dat deze Hellboy-reboot overduidelijk de signatuur van Neil Marshall draagt. Dat is vooral te zien aan het aanstekelijke enthousiasme waarmee de Brit afgehakte hoofden en ledematen door het beeld laat vliegen en in het rond smijt met liters kunstbloed. De toon is duisterder en het geweld veel bloederiger. De makers verdienen lof voor het feit dat ze trouw zijn gebleven aan de gewelddadige aard van het bronmateriaal - de 'graphic novels' van Mike Mignola - en niet terugdeinzen voor een strenge leeftijdskwalificatie. Hellboy mag dan andere mankementen kennen, een laffe verfilming is het in elk geval niet geworden. Toch blijft er iets wringen aan deze Hellboy-film. Neil Marshall is simpelweg geen Guillermo del Toro, wat voornamelijk te merken is aan het grote verschil in vaardigheid tussen beide heren om een soepel lopend verhaal te vertellen. Bovendien is de verwondering voor de magische wezens ditmaal ver te zoeken. In Neil Marshalls film zijn monsters gewoon afschrikwekkende en lelijke creaturen, die het liefst zo snel mogelijk over de kling gejaagd moeten worden. Het kan ook anders: in Hellboy: The Golden Army wist Del Toro een kolossaal, allesverwoestend plantenmonster binnen enkele scènes om te toveren tot een hulpeloze, maar wonderlijke verschijning. Een dergelijk sprankje magie had de film van Neil Marshall ook goed kunnen gebruiken.  bron: filmtotaal.nl/recensie/13450 Downloaden Als Hellboy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Hellboy.mkv (4.2 GB) (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Hellboy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Hellboy NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels. Andere populaire film:
  • Hoi Ismail, De Wikipedia geeft aan dat er 4 verschillende webadressen van deze zoekmachine zijn, maar er is er maar 1 online die je kan vinden onder deze link
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Hellboy

  • Actie
  • Avontuur

  Binti

  • Familie

  De Patrick

  • Drama
  • Komedie

  Spider-Man: Far from Home

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...