Jump to content
Sign in to follow this  
Fant

ftdworld alternatief - ftdworld offline / stoptRecommended Posts

Hoi iedereen,

Zoals te lezen is op de website van ftdworld en tweakers blijkt dat de medewerkers met de site stoppen. De oorzaak is niet bekend maar ze gaan zoals te lezen wel door onder http://www.dutplanet.net/ .

Eigenlijk zoek ik nog meer alternatieven voor ftdworld. Ik maakte er namelijk veel gebruik van. Zijn er meer sites als ftdworld die een zelfde soort interface hebben? Of heeft iemand een goed ftdworld alternatief ?

Bedankt!

Wellicht kunnen we samen en lijstje opstellen?

Groetjes

oud-ftdworld fan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zelf gebruik ik nog http://www.NZBserver.com . Die vind ik erg mooi en duidelijk. Account aanmaken kan via een tructje : http://www.duken.nl/forums/index.php/topic/30514-spotplanet-offline-alternatief/page__st__60#entry297866

Vergelijkbaar is http://www.nzbgalaxy.com/

Maar hier en hier zijn ook nog veel sites te vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik gebruik Spotgrit. Dat is wel een goeie, of NZBee. (even Googlen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

FTDWorld gebruikte gewoon de spotnet spots (spots waarvan de inhoud van de spot op usenet staat), spotnet/spotlite kan je ook gebruiken. Ik gebruik spotlite en die werkt heel fijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Persoonlijk had ik altijd een hekel aal FTDworld, al lag dat vooral aan mn verleden bij Spotplanet. Anyway, ik ben direct na het sluiten van Spotplanet overgestapt op NZBEE. De versie die nu loopt is meer dan werkbaar, maar er is daar een zeer veelbelovende versie in de maak, dus als ik jou was zou ik het alternatief wel weten ;p.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spotplanet.org... die was het beste. Zo jammer dat die eruit ging door Brein. Genoten van die periode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb er ook zeker van genoten, ik heb veel gezocht nadien naar een project waar ik net zo graag mee bezig kon, maar dat heb ik nog steeds niet gevonden...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By tijgerke
   Ik geraak er niet meer op, zijn er nog met deze problemen? Of ligt de fout enkel bij mij?
    
  • By try_it20
   Is het nzb forum iceworld.online offline?
   I get a https-error, en continuing to the site brings me to a default landing-page of Plesk-server. Hope it will get back online again.
  • By Kicr
   Hey!
   Hebben meerdere hier last van? De applicatie kan geen verbinding meer maken met de server en de site krijgt een Error 523.
   Niet heel standaard voor een site die 'offline' gaat, dus het lijken gewoon data-center issues te zijn (bij de host).
   Maar toch, deze dagen kijk je nergens meer vanop als ineens iets offline gaat.
   Iemand meer info?
  • By 4december
   Is nzbchronicle off line? Ik kan sinds 18 januari 2019 niet meer inloggen 

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Windows 10-update-ellende gaat door: bug trekt wifi onderuit. Microsoft krijgt geen grip op updates voor Windows 10 1903. De lijst met issues van de september-patch van Windows 10 groeit maar door. Na problemen met het startmenu, de zoekfunctie en geluid, verdwijnt nu het wifi-apparaat in sommige machines. Volgens de softwaremaker doen de problemen zich voor bij machines met Intel Centrino 6205/6235 en Broadcom 802.11ac-chips. De update naar Windows 10 1903 breekt de wifidriver en het apparaat kan vervolgens geen contact leggen met het draadloze netwerk. Het probleem doet zich voor sinds de cumulatieve update van deze maand. De problemen begonnen al eind augustus toen Microsoft een buggy patch uitrolde voor vroege vogels die regelmatig updaten. Deze leverde diverse problemen op. De update van september pakte enkele van de grootste klachten aan, bijvoorbeeld de onnodige CPU-belasting, maar zorgde weer voor andere problemen. Onder meer het startmenu en de zoekbalk klapten er bij sommige gebruikers geregeld uit. Ook ontstonden er geluidsproblemen bij diverse gebruikers na het invoeren van een compatibiliteitswijziging voor multi-channel audio. "Na feedback van klanten draaien we deze wijziging terug omdat sommige games en sommige apparaten multi-channel audio niet zoals verwacht leveren. Dat resulteert in games die anders klinken dan wat klanten gewend zijn en waarbij mogelijk kanalen ontbreken." Oplossingen en workarounds: Eind deze maand hoopt Microsoft dat probleem te hebben aangepakt, staat in de uitdijende lijst van issues voor 1903 . Voor het wifi-probleem werkt Microsoft aan een oplossing voor 'de volgende release', blijkbaar verwijzend naar de najaarsupdate die in oktober moet verschijnen. Mocht je het wifi-probleem ondervinden, is er een vrij simpele oplossing die helaas alleen voor je huidige sessie werkt. Ga naar Configuratiescherm > Apparaatbeheer > Netwerkadapters, zoek je wifi-adapter (sinds de update voorzien van een geel uitroepteken), rechtsklik en kies voor Apparaat uitschakelen. Kies daarna voor Apparaat inschakelen. Wifi zou dan weer moeten werken totdat je herstart en je deze procedure moet herhalen. Bron: Webwereld
  • Hallo 66 jarige karel1953, Welkom op Duken.nl en als je behalve lezen ook af en toe wat TV-series kijkt, kan je misschien je mening eens delen in de onderwerpen die voorbij komen in onze De TV-Series Club
  • Hoy Turtle, Welkom op Duken.nl en hopelijk kan je af en toe ook wat van je ervaring delen in een topic. 
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  It 2

  • Horror
  • Komedie

  Angel Has Fallen

  • Actie

  Blinded by the Light

  • Drama
  • Komedie

  The Angry Birds Movie 2

  • Animatie
  • Komedie

×
×
 • Create New...