Jump to content
Sign in to follow this  
paulus

problemen met spotnet 1.8.1 - SystemOutOfMemoryRecommended Posts

Wie kan mij helpen,ik had spotnet 1.8.1. op mijn p.c.Na een crash heb ik opnieuw Windows XP ge instaleerd met alle updates van microsoft als ik spotnet 1.8.1. instaleer duurt het zowat 1 uur met spots binnehalen en dan met spots opslaan krijg ik de melding "" SystemOutOfMemory""""

Na spotnet verwijderd te hebben opnieuw geinstaleerd en er is iemand die verstand heeft van computers alles in mijn p.c. is in orde hij heeft van spotnet 1.8.1. de database bijgewerkt, framework geinstaleerd , niets helpt elke keer met opstarten lang laden en dan SystemOutOf Memory

Wie kan mij heel a.u.b. helpen,wel raar dat op dezelfde p.c voor ik opnieuw windows erop gezet heb

spotnet 1.8.1. het gewoon al die tijd deed

Nogmaals wie kan mij hiermee helpen a.u.b.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoeveel GB staat er nog op je hardeschijf?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nog 55 gb vrije ruimte,dus daar kan het probleem niet aan liggen,kan u me a.u.b. verder helpen ik zit hier knap mee omdat ik vanwege invaliditeit dit veel gebruikte a.u.b. uw hulp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dubbelposten zorgt er niet voor dat je eerder geholpen wordt. Wacht rustig af. Iedereen op dit forum helpt mensen uit vrije wil.

Momenteel zou ik niet weten waar dit aan kan liggen, misschien dat andere members het wel weten en anders kunt u in de tussentijd de melding intikken op google.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo Farid

Een laatste vraag ik ga niet meer dubbel mijn probleem intypen,maar moet ik mijn probleem nu weer opnieuw neerzetten zodat andere members mij mischien helpen?????

a.u.b. een antwoordje omdat ik totaal niet weet hoe het forum werkt of wordt mijn foutmelding gewoon gelezen

Wat raad u aan

heel a.u.b. een antwoorje van U

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je al geprobeerd netframework 4.5 te installeren?

Overigens is het misschien handiger om over te schakelen van XP naar Windows 7 of 8, in april stopt Microsoft met het ondersteunen van XP en wordt er verwacht dat er heel veel malware voor XP komt. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo Zombymario

Heel hartelijk dank voor uw antwoord ik had netframework al geinstaleerd maar het is toch vreemd dat op dezelfde p.c. met dezelfde windows versie en drivers spotnet SystemOutof Memory geet voor herinstalatie p.c. werkte het gewoon perfect heeft iemand a\heel a.u.b. een andere oplossing

alvas mijn dank

ik hoop op een antwoordje vr gr

paul

------

Sorry maar een typefout het is toch raar dat op dezelfde p.c. met dezelfde windowsversie en drivers en de goede updates spotnet 1.8.1. de melding SystemOutOfMemory geeft terwijl Daarvoor op dezelfde p.c met dezelfde windows drivers en updates spotnet 1.8.1. gewoon goed werkte wat kan ik nog anders doen

WIE KAN MIJ HEEL A.U.B. HELPEN

ALVAST BEDANKT

PAUL

Edited by Farid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dubbelposten is niet nodig. Gebruik de EDIT knop hiervoor!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Farid Mijn exuses hiervoor ik ben niet zo bekend op dit forum en ik wist niet dat je de Edit knop hiervoor kon gebruiken nogmaals Sorry,hopelijk aanvaard je mijn exuses !!

Ik hoop nu nog wel dat andere members mijn ""foutmelding SystemOutOfMemoryException bij spotnet 1.8.1. """"willen lezen en me willen helpen,voor een Oplossing!!!

Ik zal niet meer dubbel posten,Hopelijk hulp van een andere member

Beleefd wacht ik a.u.b. een reactie af

Ik heb een fout gemaakt netframework staat er niet op netframework 4 wel als ik het wil instaleren word het geblokkerd en krijg ik de melding er is vastgestelddat deze computer problemen heeftom deze bewerking te voltooien,de volgende blokkerende problemen moeten worden verholpen om verder te gaan met deze instalatie,NetFramework 4,5 wordt niet ondersteund ,de instalatie van NetFramework 4,5 wordt niet goed geinstalleerd omdat de Windows modules installer service niet beschikbaar is op deze computer,hoe krijg ik dit erop???????

Want voor de nieuwe instalatie deed spotnet 1.8.1.het gewoon en na de geheel nieuwe instalatie met dezelfde software van xp proffessional ,drivers ,alle downloads,alle updates van microsoft deed spotnet 1.8.1. het gewoon helemaal goed nooit geen problemen ,en nu SystemOutOf MemoryException,a.u.b. uw professionele hulp

nogmaals als iemand wat weet willen jullie me dan a.u.b. helpen

Edited by Farid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kunt framework herstellen via

9upevasy.jpg

XP users follow these steps to repair the .NET Framework 4 installation:

Close any currently running applications.Click Start, click Control Panel and then click Add or Remove Programs.Click Microsoft .NET Framework 4 Client Profile from the list of installed programs and click Change/Remove.Select Repair .NET Framework 4 Client Profile to its original state and click Next.Allow the repair to complete and then click Finish.Click Restart Now to restart your computer.

Verstuurd vanaf mijn HTC One X met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo DukeNPDA

Zou U het heel alstublieft in het Nederlands kunnen neerzetten hoe ik framework 4.5 instaleer,want in het Engeld kom ik er niet uit,mijn engels is erg slecht

Heel a.u.b. in het nederlands a.u.b.

alvast vriendelijk bedankt voor uw moeite

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb je het al verwijderd? Want dan kan je gewoon naar http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=30653 gaan en dan op downloaden drukken en daarna de .exe starten voor een installatie?

Maar heb je al het bericht van mij eerder gelezen? Als je XP gebruikt is het misschien beter om naar Windows 7 of 8 te gaan, want 8 april stopt Microsoft met het ondersteunen van XP en kan het onveilig worden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

windows xp ondersteunt geen netframework 4.5.MAAR WAAROM MET PRECIES DEZELFDE VERSIE WINDOWS XP NA HERINSTALATIE COMPUTER DEED AL ERG LANGE TIJD SPOTNET VERSIE 1.8.1 HET GEWOON FEILLOOS ,NA HERINSTALATIE ALLE UPDATES VAN MICROSOGT BINNENGEHAALD spotnet 1.8.1. geinstalleerd melding SystemOutOfMemory Exception,dan had hij het voor de herinstalatie ook niet moeten werken !!!!!

Wie weet wat hoe ik het toch werkend krijg

heel a.u.b. uw hulp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van het spotnet forum:

Er zijn meerdere mogelijke oplossingen aangedragen door gebruikers:

Voor alle duidelijkheid, je hoeft maar 1 oplossing te kiezen, het is in principe niet nodig alle of meerdere stappen uit te voeren. icon_e_biggrin.gif

 • 1/ De foutmelding " Out of Memory Exception" of "system.outofmemoryexception" lijkt alleen voor te komen met spotnet 1.8.1, niet met eerdere versies.
  Het kan dus een oplossing zijn om (tijdelijk) weer Spotnet 1.7.6 te gebruiken.
  Spotnet 1.7.6 is hier te downloaden
  .
 • 2/ Er gaat iets mis met de opbouw van de database. Er is gemeld dat het overschrijven van de database in C:\ProgramData\Spotnet\ door een backup-bestand (bv als je Spotnet 1.8.1 ook op een andere computer hebt staan) het probleem oplost. Voor Spotnet 1.8.x zijn alleen databases (*.dbc en *.dbs) van dezelfde usenetprovider uitwisselbaar.
  .
 • 3/ Dit probleem komt niet voor als je Spotlite gebruikt. Meer informatie over Spotlite
  .
 • 4/ Niet alle providers hebben dit probleem in combinatie met spotnet. Tot nog toe zijn er problemen gemeld met XSnews (en de daarvan afgeleide resellers: EasyUsenet, NewsConnection, Wondernews, Usenetxl, Xmsnet, smsusenet) Usenet.Pro, KPN en Ziggo.
  Alternatieven: Spotnet - Ervaringen & Discussie: Providers
  .
 • 5/ Gebruikers melden dat het installeren van Microsoft .NET Framework 4.5 het probleem oplost. Soms moet Spotnet daarna meerdere keren opgestart worden voordat het werkt.

http://www.spot-net....t=6084&start=70

Edited by Farid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Jeromeke
   Sinds kort krijg ik de volgende melding als ik spotnet opstart
   "Geen verbinding met database"
   Daarna kan ik alleen op ok drukken waarna spotnet afgesloten wordt.
   Wie heeft hier ook ervaringen mee en hoe kan het opgelost worden
  • By Meh Meh
   Ik vraag mij af of er een script is van Spotnet. Vroeger stond deze op Github, maar nu is deze nergens te vinden.
  • By Duken
   Welkom bij de handleiding van Spotnet 2.0, een programma waarmee het mogelijk is om vanuit nieuwsgroepen direct te downloaden.
   Spotnet 2.0 is een van de meest populaire programma’s als het gaat om het downloaden vanuit nieuwsgroepen. Doordat Spotnet het mogelijk maakt om zowel te zoeken als te downloaden op nieuwsgroepen heb je geen andere applicaties of websites los van Spotnet nodig om te kunnen downloaden.
   In dit artikel geven we een introductie, gebruikers handleiding en de configuratie voor het optimaal downloaden via Spotnet 2.0.
   Wat komt er aan bod deze handleiding?
   Wat is Spotnet 2.0? Voor en na-delen van het programma Installatie in woord en beeld Configuratie en tips van Spotnet 2.0 voor optimaal gebruik Wat is Spotnet 2.0
   Spotnet 2.0 is een onofficiële opvolger van Spotnet. De originele Spotnet is een programma wat in 2011 is uitgebracht waardoor het downloaden vanuit nieuwsgroepen gemakkelijk werd gemaakt. In het verleden was het downloaden uit nieuwsgroepen lastig omdat er veel handmatige acties uitgevoerd moesten worden.
   Spotnet 2.0 heeft veel verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van Spotnet “1.0”. Bekende fouten zoals “out of memory” zijn opgelost, oplossingen bij verbindings- problemen, een verbeterde layout en vele andere nieuwe toevoegingen.
   Binnen Spotnet wordt er gebruik gemaakt van het download programma NzbGet. Deze wordt meegeïnstalleerd bij de installatie. Hierdoor kan Spotnet gebruikt worden om Spots te bekijken en rechtstreeks te downloaden. Een alles in ‘e’en oplossing voor het downloaden vanuit usenet / nieuwsgroepen.
   Bij het gebruik van Spotnet 2.0 staan naast normale bestanden (zoals open-source software en vrije werken) ook auteursrechtelijk beschermde bestanden. Het is volgens de wet niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermd materiaal te verspreiden en ook niet om dit te downloaden.
   Plus- en minpunten van programma-naam
   Pluspunten
   Grootste download database dus de meeste films, series en muziek Makkelijke gebruikers interface Nederlandstalig programma Programma welke downloads automatisch repareert en uitpakt minpunten
   Microsoft .NET framework 4.5 nodig (gratis) Nieuwsgroepen server nodig (informatie) Installatie in woord en beeld
   Download het programma hier en start de installatie.
   Kies voor de optie “uitvoeren” om de installatie van Spotnet 2.0 te starten. (Als deze melding opkomt.)

   Indien Microsoft .NET Framework 4.5 niet is geïnstalleerd op uw PC vraagt de installatie om deze te installeren. Druk op Install. Als u Framework 4.5 al op de PC geïnstalleerd heeft kunt u deze stappen overslaan en verder gaan met de Spotnet installatie.

   Even geduld, Microsoft .NET Framework 4.5 wordt gedownload en geïnstalleerd

   Als u Spotnet voor de eerste keer automatisch start zal deze vragen voor de gebruikers gegevens van uw nieuwsserver. Dit kunnen gegevens zijn van uw internet provider of van een betaalde nieuwsserver. Indien uw provider geen nieuwsserver ondersteund dan kunt u kijken naar een betaalde nieuwsserver. Informatie over nieuwsservers vind u hier:
   Een betrouwbare en voordelige “payserver” is Extreme Usenet. Deze payserver bied diversen abonnementen aan. Voordelen van Extreme Usenet zijn: 1.200 Dagen retentie, Account delen is toegestaan, Gratis SSL, Onbeperkt downloaden en Snelheden tot 200 mbit.
   Indien u meer wilt weten over betaalde nieuwsservers kunt u dit vragen op ons forum. Als u niet weet of uw provider zelf een nieuwsserver ondersteund kunt u dit achterhalen op de website van uw provider. Voor alle gegevens juist in en druk op “VERBINDEN”.

   Spotnet 2.0 word opgestart. Bij de eerste keer starten moet spotnet zijn database waar alle downloads in staan updaten. Dit kan enige tijd duren (afhankelijk van uw internet snelheid).

   Spotnet 2.0 wordt automatisch bijgewerkt als er een nieuwe versie beschikbaar is. Nieuwe versies bevatten verbeteringen en oplossingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is geeft Spotnet 2.0 dit aan. Druk op de “HIER” knop om Spotnet te herstarten en te voorzien van de update. De update heeft dan automatisch plaatst gevonden.

   Vervolg de handleiding als Spotnet de volledige database heeft gedownload en als deze is bijgewerkt. Even geduld…

   Nadat spotnet alles heeft bijgewerkt ziet deze er als volgt uit. Druk op “Overzicht” om alle nieuwe downloads / Spots te kunnen zien. Onder de knop Downloads staan lopende downloads. In dit geval nog geen. We gaan nu beginnen met de Configuratie van Spotnet 2.0.

   Configuratie en tips van Spotnet 2.0 voor optimaal gebruik
   We gaan eerst onze download folder instellen. Dit is de locatie waar de download bestanden zich bevinden. Druk op “Bewerken” → “Downloadmap”

   Selecteer een map naar keuze waar de downloads zich moeten bevinden.

   Om de instellingen te kunnen aanpassen ga je naar “Bewerken” → “Instellingen” . Standaard staan de instellingen voor mijn gebruik goed. Wellicht dat u sommige opties wilt in of uitschakelen. Omdat alle instellingen in het Nederlands zijn uitgeschreven hebben deze geen verdere uitleg nodig. Eventuele vragen over instellingen kunnen in de reacties.

   Mijn voorkeur gaat uit naar een Spot overzicht met details. Dit zorgt ervoor dat er een afbeelding en informatie wordt geladen bij het aanklikken van een “Spot” . De beeld weergave met details kunt u selecteren zoals onderstaande voorbeeld.

   Wij gaan in deze handleidingen opzoek naar een DVD's met Nederlandse ondertiteling. In het FILTERS overzicht kunt u zoeken naar media naar keuze. De getallen tussen de ( *** ) zijn het aantal nieuwe gevonden Spots.
    
   Wij gaan zelf een filter maken voor films met Nederlandse ondertiteling. Open “FILTER TOEVOEGEN” . Ik geef deze de naam “DVD Films met NL ondertitels” .  Bij bron selecteren wij Retail (Officiële DVD’s). bij Taal de gewenste opties en ondertitels. Daarnaast nog het formaat DVD5 / DVD9. (Meer informatie over formaten vind u hier. Als je klaar bent druk je op het “ + “ icoontje naast de naam welke je het filter hebt gegeven.

   Het nieuwe filter is aangemaakt en actief in Spotnet 2.0

   In dit voorbeeld gaan we de film “Knights of the Round Table” Downloaden. Dubbelklik op de film als deze gewenst is zodat de spot wordt geopend en worden gedownload.

   Diversen informatie over de download / spot word getoond.

   Onder in de Spot staan reacties. Als de film bijvoorbeeld problemen heeft of niet werkt staat dat hier ook vaak. Ook kunt u zelf een reactie achter laten.

   Om de film te downloaden drukken we op de “grote” download knop bovenin de Spot.

   Hierna word de “Downloads”  tab geopend en kunt u de status zien van uw lopende download. In dit geval word de film met een snelheid van 6.1 MB/s gedownload en duurt het 9 minuten en 36 seconden voordat hij is gedownload.

   Als de download klaar is zal Spotnet deze zelf uitpakken en eventueel repareren. De download is gereed en staat in de door u gekozen download folder. Vanuit hier kunt u de film afspelen, branden of gebruiken voor andere toepassingen.

   Tot zo ver de handleiding van Spotnet 2.0. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft over de handleiding kunt u deze kwijt in de reacties.
   Aanbevolen is om Spotnet 2.0 te gebruiken in combinatie met een VPN verbinding. Hierdoor zorg je ervoor dat je anoniem download. Informatie en een handleiding voor het gebruik van een VPN verbinding vind je hier.
    
  • By Duken
   Welkom bij de handleiding van Spotnet 2.0, een programma waarmee het mogelijk is om vanuit nieuwsgroepen direct te downloaden.
   Spotnet 2.0 is een van de meest populaire programma’s als het gaat om het downloaden vanuit nieuwsgroepen. Doordat Spotnet het mogelijk maakt om zowel te zoeken als te downloaden op nieuwsgroepen heb je geen andere applicaties of websites los van Spotnet nodig om te kunnen downloaden.
   In dit artikel geven we een introductie, gebruikers handleiding en de configuratie voor het optimaal downloaden via Spotnet 2.0.
   Wat komt er aan bod deze handleiding?
   Wat is Spotnet 2.0? Voor en na-delen van het programma Installatie in woord en beeld Configuratie en tips van Spotnet 2.0 voor optimaal gebruik Wat is Spotnet 2.0
   Spotnet 2.0 is een onofficiële opvolger van Spotnet. De originele Spotnet is een programma wat in 2011 is uitgebracht waardoor het downloaden vanuit nieuwsgroepen gemakkelijk werd gemaakt. In het verleden was het downloaden uit nieuwsgroepen lastig omdat er veel handmatige acties uitgevoerd moesten worden.
   Spotnet 2.0 heeft veel verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van Spotnet “1.0”. Bekende fouten zoals “out of memory” zijn opgelost, oplossingen bij verbindings- problemen, een verbeterde layout en vele andere nieuwe toevoegingen.
   Binnen Spotnet wordt er gebruik gemaakt van het download programma NzbGet. Deze wordt meegeïnstalleerd bij de installatie. Hierdoor kan Spotnet gebruikt worden om Spots te bekijken en rechtstreeks te downloaden. Een alles in ‘e’en oplossing voor het downloaden vanuit usenet / nieuwsgroepen.
   Bij het gebruik van Spotnet 2.0 staan naast normale bestanden (zoals open-source software en vrije werken) ook auteursrechtelijk beschermde bestanden. Het is volgens de wet niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermd materiaal te verspreiden en ook niet om dit te downloaden.
   Plus- en minpunten van programma-naam
   Pluspunten
   Grootste download database dus de meeste films, series en muziek Makkelijke gebruikers interface Nederlandstalig programma Programma welke downloads automatisch repareert en uitpakt minpunten
   Microsoft .NET framework 4.5 nodig (gratis) Nieuwsgroepen server nodig (informatie) Installatie in woord en beeld
   Download het programma hier en start de installatie.
   Kies voor de optie “uitvoeren” om de installatie van Spotnet 2.0 te starten. (Als deze melding opkomt.)

   Indien Microsoft .NET Framework 4.5 niet is geïnstalleerd op uw PC vraagt de installatie om deze te installeren. Druk op Install. Als u Framework 4.5 al op de PC geïnstalleerd heeft kunt u deze stappen overslaan en verder gaan met de Spotnet installatie.

   Even geduld, Microsoft .NET Framework 4.5 wordt gedownload en geïnstalleerd

   Als u Spotnet voor de eerste keer automatisch start zal deze vragen voor de gebruikers gegevens van uw nieuwsserver. Dit kunnen gegevens zijn van uw internet provider of van een betaalde nieuwsserver. Indien uw provider geen nieuwsserver ondersteund dan kunt u kijken naar een betaalde nieuwsserver. Informatie over nieuwsservers vind u hier:
   Een betrouwbare en voordelige “payserver” is Extreme Usenet. Deze payserver bied diversen abonnementen aan. Voordelen van Extreme Usenet zijn: 1.200 Dagen retentie, Account delen is toegestaan, Gratis SSL, Onbeperkt downloaden en Snelheden tot 200 mbit.
   Indien u meer wilt weten over betaalde nieuwsservers kunt u dit vragen op ons forum. Als u niet weet of uw provider zelf een nieuwsserver ondersteund kunt u dit achterhalen op de website van uw provider. Voor alle gegevens juist in en druk op “VERBINDEN”.

   Spotnet 2.0 word opgestart. Bij de eerste keer starten moet spotnet zijn database waar alle downloads in staan updaten. Dit kan enige tijd duren (afhankelijk van uw internet snelheid).

   Spotnet 2.0 wordt automatisch bijgewerkt als er een nieuwe versie beschikbaar is. Nieuwe versies bevatten verbeteringen en oplossingen. Als er een nieuwe versie beschikbaar is geeft Spotnet 2.0 dit aan. Druk op de “HIER” knop om Spotnet te herstarten en te voorzien van de update. De update heeft dan automatisch plaatst gevonden.

   Vervolg de handleiding als Spotnet de volledige database heeft gedownload en als deze is bijgewerkt. Even geduld…

   Nadat spotnet alles heeft bijgewerkt ziet deze er als volgt uit. Druk op “Overzicht” om alle nieuwe downloads / Spots te kunnen zien. Onder de knop Downloads staan lopende downloads. In dit geval nog geen. We gaan nu beginnen met de Configuratie van Spotnet 2.0.

   Configuratie en tips van Spotnet 2.0 voor optimaal gebruik
   We gaan eerst onze download folder instellen. Dit is de locatie waar de download bestanden zich bevinden. Druk op “Bewerken” → “Downloadmap”

   Selecteer een map naar keuze waar de downloads zich moeten bevinden.

   Om de instellingen te kunnen aanpassen ga je naar “Bewerken” → “Instellingen” . Standaard staan de instellingen voor mijn gebruik goed. Wellicht dat u sommige opties wilt in of uitschakelen. Omdat alle instellingen in het Nederlands zijn uitgeschreven hebben deze geen verdere uitleg nodig. Eventuele vragen over instellingen kunnen in de reacties.

   Mijn voorkeur gaat uit naar een Spot overzicht met details. Dit zorgt ervoor dat er een afbeelding en informatie wordt geladen bij het aanklikken van een “Spot” . De beeld weergave met details kunt u selecteren zoals onderstaande voorbeeld.

   Wij gaan in deze handleidingen opzoek naar een DVD's met Nederlandse ondertiteling. In het FILTERS overzicht kunt u zoeken naar media naar keuze. De getallen tussen de ( *** ) zijn het aantal nieuwe gevonden Spots.
    
   Wij gaan zelf een filter maken voor films met Nederlandse ondertiteling. Open “FILTER TOEVOEGEN” . Ik geef deze de naam “DVD Films met NL ondertitels” .  Bij bron selecteren wij Retail (Officiële DVD’s). bij Taal de gewenste opties en ondertitels. Daarnaast nog het formaat DVD5 / DVD9. (Meer informatie over formaten vind u hier. Als je klaar bent druk je op het “ + “ icoontje naast de naam welke je het filter hebt gegeven.

   Het nieuwe filter is aangemaakt en actief in Spotnet 2.0

   In dit voorbeeld gaan we de film “Knights of the Round Table” Downloaden. Dubbelklik op de film als deze gewenst is zodat de spot wordt geopend en worden gedownload.

   Diversen informatie over de download / spot word getoond.

   Onder in de Spot staan reacties. Als de film bijvoorbeeld problemen heeft of niet werkt staat dat hier ook vaak. Ook kunt u zelf een reactie achter laten.

   Om de film te downloaden drukken we op de “grote” download knop bovenin de Spot.

   Hierna word de “Downloads”  tab geopend en kunt u de status zien van uw lopende download. In dit geval word de film met een snelheid van 6.1 MB/s gedownload en duurt het 9 minuten en 36 seconden voordat hij is gedownload.

   Als de download klaar is zal Spotnet deze zelf uitpakken en eventueel repareren. De download is gereed en staat in de door u gekozen download folder. Vanuit hier kunt u de film afspelen, branden of gebruiken voor andere toepassingen.

   Tot zo ver de handleiding van Spotnet 2.0. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft over de handleiding kunt u deze kwijt in de reacties.
   Aanbevolen is om Spotnet 2.0 te gebruiken in combinatie met een VPN verbinding. Hierdoor zorg je ervoor dat je anoniem download. Informatie en een handleiding voor het gebruik van een VPN verbinding vind je hier.
    

   Toon volledig handleiding
 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


×
×
 • Create New...