Jump to content


Recommended Posts

Beste mensen,, 

lange tijd geleden dat ik hier ben geweest:sorry:

maar ik zal gelijk met de deur binnen vallen

Ik ben op zoek naar een game pc omdat simpel weg al me game vrienden van de consoles afstappen en overstappen op de pc..

nu ben ik zelf een beetje aan het schrapen geweest en heb het volgende lijstje samen gesteld..

overigens weet ik eigenlijk helemaal niet als het allemaal kan wat ik in elkaar heb gezet:  (ik heb me hier nog nooit echt in verdiept..)

zelf samen gesteld...

ik twijfel alleen over de voeding die mag wss wat meer leveren?

Wat is uw budget?   1500,- euro inclusief windows en randapparatuur 

Welk doel heeft u met uw pc?  Game en dan de nieuwere spelle en dan liefst op goeie specs.. :bloos:

Heeft u verder specifieke eisen?  

-zolang het geen orkest is wat weg rent voor een neerstortende straaljager heb ik geen problemen mag dus best wel wat geluid maken...

- plek is geen probleem

- word gebruik gemaakt van kabelverbinding.. wifi is uit den bozen!:goed:

- muis en toetsenbord

- beeld 24" mag groter liever niet kleiner..

- windows 10

- videokaart in niet merk gebonde

- overclocking... als het dan net wat beter kan draaien dan mag het...

Wilt u uw pc laten assembleren of zelf in elkaar zetten?

Ik wou het eigenlijk zelf doen lijkt me eerlijk gezegd nou niet zo heel moeilijk?:bloos:

maar als jullie zeggen van kun je beter laten doen dan doen we dat!

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • Replies 3
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tja, hoe moet ik het zeggen... ik moest hier in eens weer aandenken! ik kwam nog wel is op een verdwaalde zondag middag hier langs gehuppeld om beetje rond tekijken wat er op moment allemaal beetje sp

Beste mensen,,  lange tijd geleden dat ik hier ben geweest maar ik zal gelijk met de deur binnen vallen Ik ben op zoek naar een game pc omdat simpel weg al me game vrienden van de consol

Prima systeem. Je kan ook kiezen voor een Nvidia GTX 970, 4GB videokaart. Dan ben je een euro of 200 goedkoper uit! Kijk zelf ook eens bijvoorbeeld bij Amazon.de (vervolgens de Engels-talige versie

Leuk je weer te zien! Weer een oud lid uit 2009 ;) hoe kom je weer op Duken terecht ?

Ik zal vanavond / morgen even je lijstje rustig bekijken. Maar in de tussentijd kan je deze erbij vergelijken? Dat is de lijst van januari.

http://tweakers.net/reviews/4300/4/desktop-best-buy-guide-januari-2016-high-end-gamesysteem.html

Link to post
Share on other sites
14 uur geleden zei Duken:

Leuk je weer te zien! Weer een oud lid uit 2009 ;) hoe kom je weer op Duken terecht ?

Ik zal vanavond / morgen even je lijstje rustig bekijken. Maar in de tussentijd kan je deze erbij vergelijken? Dat is de lijst van januari.

http://tweakers.net/reviews/4300/4/desktop-best-buy-guide-januari-2016-high-end-gamesysteem.html

Prima systeem. Je kan ook kiezen voor een Nvidia GTX 970, 4GB videokaart. Dan ben je een euro of 200 goedkoper uit!
Kijk zelf ook eens bijvoorbeeld bij Amazon.de (vervolgens de Engels-talige versie van de website kiezen). Dan is de videokaart nog iets goedkoper €339,40 in Nederland nu nog €355.
Je hebt dan wel een creditcard/prepaid creditcard nodig. Verzenden naar Nederland is gratis.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
Op 10-4-2016 om 18:46 zei Duken:

Leuk je weer te zien! Weer een oud lid uit 2009 ;) hoe kom je weer op Duken terecht ?

Ik zal vanavond / morgen even je lijstje rustig bekijken. Maar in de tussentijd kan je deze erbij vergelijken? Dat is de lijst van januari.

http://tweakers.net/reviews/4300/4/desktop-best-buy-guide-januari-2016-high-end-gamesysteem.html

Tja, hoe moet ik het zeggen... ik moest hier in eens weer aandenken! ik kwam nog wel is op een verdwaalde zondag middag hier langs gehuppeld om beetje rond tekijken wat er op moment allemaal beetje speelt ben niet echt meer thuis in dit wereldje haha! Maar zo doende dacht ik laat ik eens keer om advies vragen! :)

Ik zal morgen me eens meer verdiepen in de boven staande link, ik heb er nu even snel over heen gekeke en zoals xipher al noemt de videokaart aanpassen en dan blijft er 200 over die kan ik dan bestede aan een beeldscherm! :)

Verder ziet het er eigenlijk niet verkeerd uit alleen zal wel een andere kast komen en verder zal ik er morgen is wat beter naar kijken!

alvast bedankt!

 

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Trizomu
   Harry Potter-game Wizards Unite van Niantic, het bedrijf achter de succesvolle augmentedrealitygame Pokémon Go, is sinds dit weekend in Nederland te downloaden.

   Harry Potter: Wizards Unite werd op vrijdag uitgebracht in de VS en het VK. Het was in eerste instantie nog onduidelijk wanneer het spel hier beschikbaar zou zijn. Eerst zou het spel pas vanaf 24 juni in Nederland te downloaden zijn, maar die datum werd later verwijderd.
   Inmiddels heeft Niantic een blogpost gemaakt waarin wordt bijgehouden wanneer het spel in welke markt wordt uitgebracht. De lijst is sinds zondagochtend eenmaal aangevuld.
     Het spel is nu in 144 landen te downloaden via de App Store en Play Store. Het gaat om een mobiele game waarbij de speler buiten moet rondlopen om onder andere ingrediënten voor toverspreuken te vinden.
   Eerste indruk: Speel tovenaar in Harry Potter-game van maker Pokémon GO
   Met Harry Potter: Wizards Unite brengt Niantic, de maker van Pokémon GO, een nieuwe game op de markt waarmee het de bedoeling is dat spelers niet met hun smartphone binnen blijven, maar de virtuele wereld verkennen door in de echte wereld rond te lopen. NU.nl kon Wizards Unite kort proberen voordat de game daadwerkelijk wordt uitgebracht.
   Gamemaker Niantic en de gameafdeling van Warner Bros. wagen zich met Wizards Unite aan een poging om het succes van Pokémon GO uit 2016 te herhalen. In de zomer van dat jaar trokken duizenden fans van de populaire Japanse franchise de straat op om zoveel mogelijk Pokémon te vangen en zich op die manier een personage uit de populaire televisieserie en Nintendo-games te wanen.
   Ook in Wizards Unite is het de bedoeling dat spelers hun buurt gaan verkennen. In het verhaal van het spel sluiten spelers zich aan bij het Statuut van Geheimhouding (S.V.G.), een afdeling van het Ministerie van Toverkunst die belast is met de taak om de tovenaarswereld geheim te houden voor niet-tovenaars, de zogenoemde Dreuzels. Daarbij kunnen zij spreuken uitspreken, voorwerpen verzamelen en missies voltooien.
    

   Spelers kunnen rondlopen om kassen en herbergen te bezoeken. Daar kunnen zij voorwerpen, zoals ingrediënten voor toverdranken, en spreukenenergie verzamelen.
   Patroon tekenen om spreuk uit te spreken
   De basis van het spel is, net als bij Pokémon GO, een kaart gebaseerd op de straten in de echte wereld. Op de plattegrond zijn zogenoemde kassen en herbergen zichtbaar, waar spelers respectievelijk ingrediënten voor toverdranken kunnen verzamelen en energie kunnen halen.
   Die energie is nodig om spreuken uit te spreken. Zodra spelers eenmaal rondlopen, zullen zij merken dat op straat zogenoemde calamiteiten plaatsvinden: gebeurtenissen waarbij over het algemeen wezens uit Harry Potter op de een of andere manier een dreiging vormen.
   Om de dreiging weg te nemen, moeten spelers een spreuk uitspreken door met de vinger een patroon over te tekenen dat op het scherm verschijnt. Het is de bedoeling dat dit snel en goed gebeurt. Langzaam tekenen zorgt ervoor dat de spreuk faalt. Ook zijn sommige tegenstanders erg sterk, waardoor het voor kan komen dat je een spreuk vaker moet uitspreken om de calamiteit af te handelen.
   Als de spreuk succesvol is, worden spelers onder meer beloond met ervaringspunten, waarmee zij een niveau kunnen stijgen. Een hoger niveau stelt spelers in staat om nieuwe dingen vrij te spelen en hun personage persoonlijker te maken.
   Harry Potter-elementen in de echte wereld
   Hoe bedreven de speler als tovenaar of heks is, is te zien in een persoonlijke legitimatie van het Ministerie van Toverkunst. Spelers kunnen dit virtuele paspoort onder meer gebruiken om zich aan te sluiten bij een van de vier afdelingen van tovenaarsschool Zweinstein, het aantal gelopen kilometers te checken en een persoonlijke portretfoto te maken. Daarbij is het bijvoorbeeld mogelijk een selfie te voorzien van een virtueel filter, zoals een tovenaarshoed of een bliksemvormig litteken op het voorhoofd.
   Augmented reality (AR), waarbij een virtueel filter over de werkelijkheid wordt gelegd, komt ook terug in de situaties waarbij spelers een Harry Potter-personage tegenkomen. Op die manier zullen spelers bijvoorbeeld zien dat een virtuele Hagrid zich via het scherm van de smartphone in de echte wereld begeeft. Daarbij is het noodzakelijk dat spelers met hun smartphone ronddraaien om het personage te zoeken.
   Net zoals bij Pokémon GO is dit een leuk onderdeel van het spel. Toch is het waarschijnlijk dat AR in de alledaagse spelbeleving van de meeste spelers eerder als vervelend dan bruikbaar wordt ervaren. Het uitzetten van dit effect maakt het een stuk eenvoudiger om de calamiteit af te handelen, omdat het veel makkelijker is om de tegenstander te vinden en de spreuk uit te spreken.

    
   Dankzij augmented reality lijkt het alsof de Harry Potter-personages en -fabeldieren zich in de echte wereld bevinden.
   Voorlopige conclusie
   Onderaan de streep biedt Wizards Unite voor Harry Potter-fans voldoende herkenning om spelers terug te plaatsen naar het moment dat zij voor het eerst de boeken lazen of films bekeken. Spelers lopen niet zelf rond op Zweinstein, maar kunnen zich wel een tovenaar of heks wanen door spreuken uit te spreken, toverdranken te drinken en Harry Potter-personages en -fabeldieren tegen het lijf te lopen.
   Toch is het de vraag hoelang Wizards Unite daarmee leuk blijft. In de wereld van Pokémon GO bestaat het inherente voordeel dat spelers – door de virtuele monsters te verzamelen en te trainen – naar een persoonlijk doel toe kunnen werken: zoveel mogelijk Pokémon verzamelen of gevangen monsters zo sterk mogelijk maken.
   In Wizards Unite ontbreekt zo'n intuïtief verhaal. In de game hebben spelers te maken met een missie die niet te voltooien is. Het zal altijd mogelijk moeten zijn om plots verschijnende magische wezens, zoals kabouters en vuurspuwende kippen, te verslaan om de tovenaarswereld te beschermen. Er is geen uiteindelijke vijand die verslagen kan worden, zoals Voldemort dat in het originele verhaal is. Verhaaltechnisch is daarmee een einddoel bedacht dat niet gehaald kan worden.
   De game zal het daarom waarschijnlijk moeten hebben van de beleving van verschillende spelmechanismen. Spelers moeten het bijvoorbeeld leuk vinden om hun paspoort uit te breiden, (dagelijkse) missies te voltooien of sociale interactie aan te gaan door met iemand op pad te gaan of codes uit te wisselen om andere spelers aan een vriendenlijst toe te voegen.
   Harry Potter: Wizards Unite komt vrijdag uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het spel in Nederland beschikbaar is, is vooralsnog onduidelijk. In eerste instantie werd medegedeeld dat het spel op 24 juni te downloaden zou zijn in de Nederlandse appwinkels van Android en iOS. Later werd deze datum ingetrokken en vervangen door "binnenkort".

   Voor elke calamiteit kunnen spelers een spreuk uitspreken door een patroon na te tekenen. Elke situatie heeft zijn eigen spreuk met bijbehorend patroon.
   Bron: Eerste indruk: Speel tovenaar in Harry Potter-game van maker Pokémon GO
    
   Toon volledig nieuwsbericht
    
    
  • By Trizomu
   Harry Potter-game Wizards Unite van Niantic, het bedrijf achter de succesvolle augmentedrealitygame Pokémon Go, is sinds dit weekend in Nederland te downloaden.

   Harry Potter: Wizards Unite werd op vrijdag uitgebracht in de VS en het VK. Het was in eerste instantie nog onduidelijk wanneer het spel hier beschikbaar zou zijn. Eerst zou het spel pas vanaf 24 juni in Nederland te downloaden zijn, maar die datum werd later verwijderd.
   Inmiddels heeft Niantic een blogpost gemaakt waarin wordt bijgehouden wanneer het spel in welke markt wordt uitgebracht. De lijst is sinds zondagochtend eenmaal aangevuld.
     Het spel is nu in 144 landen te downloaden via de App Store en Play Store. Het gaat om een mobiele game waarbij de speler buiten moet rondlopen om onder andere ingrediënten voor toverspreuken te vinden.
    
  • By Kirsten
   Goedemorgen beste lezers,
   Ik heb sinds een tijdje een probleem met mijn nieuwe game card van mijn NDSi. Deze heb ik gekregen van een vriend, maar hij werkt niet goed. 
   Telkens als ik hem opstart krijg ik twee wit schermen met bovenin een rood vierkantje met een ?menu. Ik heb mijn SD kaart (MicroSDHC klasse 2, 4GB) geformatteerd naar FAT32, maar het werkt nog niet.
   Iemand een idee hoe ik dit moet oplossen?
   Gr. Kirsten
  • By geraldo13
   Goede dag,
   Ik ben opzoek naar een website waar je Custom PC's kan kopen.
   In de UK en USA is het enorm populair om een custom PC te laten maken, met je naam, decals en meer.
   In NL kan ik ze niet vinden. De enige die je computer in elkaar kan zetten is Alternate.
   Weet iemand een website die het ook voor Nederland doet?
   OriginPC weet ik niet 100% zeker van.

 • Who was online  17 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...