Jump to content
Sign in to follow this  
Meh Meh

4K screensaver van aquarium voor Windows 10Recommended Posts

Hallo,

Sinds een weekje heb ik een 4K monitor. Ik zou graag een screensaver van een aquarium willen gebruiken. 
Een ultra HD (4K) video als het even kan. Kent iemand een goed programma of iets dergelijks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb er vroeger een aantal gehad. Windows 7 / 8.

Zoek je een digitale vissenkom of een 4k video van visjes? 

Op 4k zal het er trouwens heel mooi uitzicht :)

 

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zoek een 4K desktop video, waarschijnlijk zou ik een video wel kunnen omzetten, zodat deze als screensaver wordt gebruikt.
Als niemand een goede, desnoods betaalde app kent ga ik opzoek naar een 4K video van een aquarium.
Of ik maak er zelf een... dat is ook nog een optie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmmm ben aan het zoeken naar een videoscreensaver maar dan krijg je allemaal van die hits uit 2011..... drama.

Nog geen succes dus. Had je toevallig zelf al iets? Anders zoek ik verder ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, ik heb niets gevonden tot op heden.
In het Windows 1998 SE tijdperk was er een overschot. Mensen probeerden hun monitor te beschermen met een screensaver.
Maar nu dat niet meer nodig is omdat monitoren beter zijn, zijn er ook geen mooie screensavers meer.
Juist nu, met al die grote 4K schermen en smart TV's, zou je denken dat er veel vraag en aanbod is. Maar ik kan helemaal nax vinden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik begrijp het :) de oplossingen die ik vind slaan nergens op. Video omzetten naar flash of met een oude Windows Essentials foto tool de video uploaden en gebruiken als screensaver.

Van die net niet oplossingen. Ik kwam ook een oude freeware tool tegen. Die zag er zo gaat uit, maar misschien is dat wel een oplossing.

YouTube to screensaver of video to screensaver geven slechte resultaten. 

Aquarium screensaver heeft wel oplossingen maar die zijn niet zo mooi als die 4k video's. Grrre

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.... wat vreemd. Het lijkt mij dat hier wel een markt voor is. Vraag is er zeker.
Ik kwam ook de vreemdste oplossingen tegen. Ik ga dit weekend wat verder zoeken. Bedankt voor je hulp!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Child's Play (2019) Geen stem van Brad Dourif, geen verhaal over de geest van een seriemoordenaar die in de pop kruipt, geen medewerking van originele Chucky-bedenker Don Mancini. Hoe kan een remake van Child's Play dan überhaupt te pruimen zijn? Tegen de verwachtingen in valt er toch een hoop lol mee te beleven. Dat komt door een zeer capabele horrorregie, in de handen van iemand die heel goed in de gaten heeft wat het publiek van een film als deze verwacht. Een leuke stapel lijken van mensen die op een onzinnige en gruwelijke wijze zijn omgebracht. Wel wordt er soms een beetje een loopje genomen met de interne logica van de film, want Chucky moet toch op allerlei ludieke wijzes slachtoffers maken. Zo weet hij eerst niet dat je met een keukenmes iemand pijn kunt doen, maar heeft hij later vanuit het niets geleerd dat extreme hitte geen prettig gevoel is. En zo zijn er nog wel een paar dingetjes. Soit. Het is Child's Play snel vergeven. Er is namelijk veel meer dat wel sterk is opgebouwd. Aan een vergelijking met het origineel valt niet te ontkomen. En puristen mogen deze film zeker uitkotsen. Het is ook niet helemaal netjes gegaan, hoe geestelijk vader Don Mancini buiten deze reboot is gehouden. Maar zonder die bagage is de nieuwe Child's Play echter anderhalf uur uitstekend te pruimen en pakken alle veranderingen aan de formule erg goed uit. Mocht je echter niet zonder de originele Chucky kunnen, dan staat van hem gelukkig nog een tv-serie op stapel. bron: filmtotaal.nl/recensie/13550 Download bestand Child's Play.mkv (3.4 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Child's Play downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Child's Play 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Men in Black: International (2019) Men in Black: International is op nog meer manieren een herhaling van zetten. Visueel gezien is de film bijna niet te onderscheiden van zijn drie voorgangers. En ook de formule is identiek: er moet weer op een MacGuffin worden gejaagd om de toekomst van het universum te waarborgen. En er is wrijving. Gelukkig zijn er een paar afwijkende factoren om tussendoor wat leven in de brouwerij te gooien. De dynamiek tussen M en haar nieuwe partner H is niet dezelfde als die tussen Will Smith en Tommy Lee Jones.  Op een paar grappen na is Men in Black: International erg matjes. De beste geintjes zijn al te zien in de trailer. Soms wordt de komedie nog een tikkeltje tergend, maar vaak kun je zelfs geen irritatie opbrengen. Daar is deze spin-off te ongeïnspireerd voor, of erger nog: doods. Het is te hopen dat niemand het meer in zijn hoofd haalt om met nog een nieuw deel op de proppen te komen, zonder die met een enorme dosis verse jeu te injecteren. Anders heb je niks. En dat is wat Men in Black: International is: een hele hoop niks. bron: filmtotaal.nl/recensie/13549 Download bestand Men in Black: International.mkv (2.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Men in Black: International downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Men in Black: International NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • ze liggen er nu drie dagen uit... ik hoop onderhoud 🥰 https://www.isitdownrightnow.com/elitenzb.info.html
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Child's Play

  • Horror

  Men in Black: International

  • Actie
  • Komedie

  Five Feet Apart

  • Romantiek
  • Drama

  Long Shot

  • Komedie
  • Romantiek

×
×
 • Create New...