Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Guest Timmer

Waar kan ik farcry 5 downloaden voor de pc?Recommended Posts

Guest Timmer

Ik wil graag farcry 5 spelen. Ik wil hem graag downloaden voordat ik en koop voor online spelen.

Er is nergens een demo te spelen.

Maar er zijn zoveel downloads van farcry 5. Weten jullie welke torrent of usenet download van farcry 5 werkt en te vertrouwen is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De beveiliging van deze game is meer dan goed. Er zijn altijd wel versies te vinden. Helaas verwerken de posters er allerlei rotzooi in, van malware, adclickers tot coinminers die op de achtergrond worden geïnstalleerd. 
Op de betere websites, waar spots en torrents worden gecontroleerd, is Far Cry 5 nergens te vinden. Dat geeft mij het idee dat er geen bruikbare versie is die je kan downloaden.

Op thepiratebay.org zie ik net deze reactie onder een Far Cry 5 post. Andere mensen klagen dat er geen crack bij zit. Junkies... :ermm:  Ik zou er maar niet aan beginnen, deze game is nergens te vinden, nog niet althans.

 
Citaat

 

PEOPLE DO NOT DOWNLOAD IT AND IMMEDIATELY STOP SEEDING !!! IN THIS TORRENT ARE THREE (3) MINERS !!! ONE (1) Win64/CoinMiner.CZ HIDDEN IN SoundMixer.exe AND TWO (2) Win64/CoinMiner.DC HIDDEN IN SoundN.exe AND SoundA.exe !!! THANK YOU


 

 
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Timmer

bedankt voor het uitzoeken. jammer dat er geen goede versie is. een demo is er ook niet. dan wacht ik een leuke actie af en anders op een goede release zonder extra bitcoin miners ;) dat zal niet zo goed zijn voor mijn computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wacht enkele weken of beter nog, maanden. Steam heeft soms uitstekende kortingsacties. Daarnaast zijn er na enige tijd vaak andere websites die middels een partner coupon games voor een leuke prijs aanbieden.
En, als je dan toch liever een geripte versie wilt hebben, dan zijn die er ook. Far Cry 5 is net uit, mensen die de beveiliging kunnen omzeilen zijn er waarschijnlijk net mee begonnen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Guardian. Betreft het cachen word alleen de website gecached en niet de database. Dan heb ik het over de afbeeldingen die er voornamelijk op staan. Ze kunnen niet het php file bestand uitlezen zoals in een tekst editor. Wel is het verstandig om de standaard database poort aan te passen Daarnaast is het advies om tijdens het downloaden en of uploaden een vpn te gebruiken, brein kan hun zogenaamde software wel inzetten om uploaders te pakken. Ik denk zelf dat hun zogenaamde scan software een vage torrent client is   Duken, Cloudflare haalt je website niet offline maar blijven hun dienst aanbieden.  Brein zegt er op, eigenlijk moeten de illegale diensten hier geen gebruik van kunnen maken. Het gaat nu puur om Warp de vpn dienst van cloudflare, die kun je zonder registratie gratis gebruiken. Als ze ip adressen van servers kunnen krijgen dan kunnen ze ook ip adressen van uploaders krijgen lijkt mij. Dat brein ip adressen van websites kreeg/krijgt was mij al bekend. heb het heel vaak gezegd en Brein geeft dat ook toe. Alleen rest bij mij de vraag dan wel,  als ze het ip adres hebben dan hebben ze ook de host die hun zelf niet benaderen maar cloudflare.   Tuinbever@ Je kunt een ddos op verschillende manieren oplossen. Heb gezien dat het via cloudflare gebeurde maar dan betaal je, dus gooi je gegevens bloot. Je kunt het ook via netstat en dan iptables, alleen als je in cloudflare staat is het rottig omdat steeds cloudflare ip adressen voorbij komen. Je kunt het ook oplossen door middel van een Load Balancer, op het moment werk ik ook met een load balancer omdat er nu ook continu poort scans lopen. Hierdoor is de moeder server ook buiten beeld, die kun je zelfs in de keuken neer zetten als het moet  
  • Wij hadden ook de site lopen via Cloudflare, maar inmiddels al 6 maanden gestopt, ook dit omdat een collega een soortgelijke mail ontving 😖 Wij gebruikte de CDN van Cloudflare  maar inmiddels niet meer. maar dat geld ook voor Amazon s3. Het ligt waarschijnlijk niet aan de host maar aan de Cloudflare dienst deze gebruikt wordt om te beschermen tegen Ddos en voor CDN gebruik.
  • Er zijn nog veel onbeantwoorde vragen over Cloudflare waar je als (Torrent of NZB) Community eigenaar toch wel even bij stil mag staan, want waar staat die content immers die gecachet wordt en wat gebeurt er met de IP-data van de bezoekers van je website? Daar heb je geen inzicht in, en net als bij zoveel andere clouddiensten moet je er simpelweg maar op vertrouwen dat jouw data straks niet op straat ligt. De Abuse Mail die door BREIN verstuurd worden aan Cloudflare zijn wel degelijk echt, want BREIN hanteert namelijk een Blokkeerlijst met IP-Adressen en Domeinnamen die via Gerechtelijke bevelen zijn vastgelegd en het schijnt nogal regelmatig voor te vallen dat een website via een buitenlandse Host een IP-adres heeft die ook op die Blokkeerlijst voorkomt. Zodra BREIN merkt dat er via Cloudflare verkeer is naar zo’n IP-adres krijgt Cloudflare direct een mail van BREIN met het verzoek de website te laten blokkeren op dat IP-adres. Cloudflare stuurt in dat geval het bericht gelijk door naar de Host.
×
×
 • Create New...