Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Timmer

Waar kan ik farcry 5 downloaden voor de pc?Recommended Posts

Guest Timmer

Ik wil graag farcry 5 spelen. Ik wil hem graag downloaden voordat ik en koop voor online spelen.

Er is nergens een demo te spelen.

Maar er zijn zoveel downloads van farcry 5. Weten jullie welke torrent of usenet download van farcry 5 werkt en te vertrouwen is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De beveiliging van deze game is meer dan goed. Er zijn altijd wel versies te vinden. Helaas verwerken de posters er allerlei rotzooi in, van malware, adclickers tot coinminers die op de achtergrond worden geïnstalleerd. 
Op de betere websites, waar spots en torrents worden gecontroleerd, is Far Cry 5 nergens te vinden. Dat geeft mij het idee dat er geen bruikbare versie is die je kan downloaden.

Op thepiratebay.org zie ik net deze reactie onder een Far Cry 5 post. Andere mensen klagen dat er geen crack bij zit. Junkies... :ermm:  Ik zou er maar niet aan beginnen, deze game is nergens te vinden, nog niet althans.

 
Citaat

 

PEOPLE DO NOT DOWNLOAD IT AND IMMEDIATELY STOP SEEDING !!! IN THIS TORRENT ARE THREE (3) MINERS !!! ONE (1) Win64/CoinMiner.CZ HIDDEN IN SoundMixer.exe AND TWO (2) Win64/CoinMiner.DC HIDDEN IN SoundN.exe AND SoundA.exe !!! THANK YOU


 

 
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Timmer

bedankt voor het uitzoeken. jammer dat er geen goede versie is. een demo is er ook niet. dan wacht ik een leuke actie af en anders op een goede release zonder extra bitcoin miners ;) dat zal niet zo goed zijn voor mijn computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wacht enkele weken of beter nog, maanden. Steam heeft soms uitstekende kortingsacties. Daarnaast zijn er na enige tijd vaak andere websites die middels een partner coupon games voor een leuke prijs aanbieden.
En, als je dan toch liever een geripte versie wilt hebben, dan zijn die er ook. Far Cry 5 is net uit, mensen die de beveiliging kunnen omzeilen zijn er waarschijnlijk net mee begonnen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Goedenavond! Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden. Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... 🤔 ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe". Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening 🙂
  • Zombienation is een klote site en men laat je niet meer toe, als zij dat willen, zonder één reden daarvoor te geven. Ik zal dit melden aan BREIN, dat ze die site moeten platleggen, want ze willen dat je VIP word en daar verdienen ze geld mee, maar dat zullen zij zeker niet zeggen en staat niet op hun site, een hoop bandieten zijn dat volgens mij, meer kan ik daar niet over zeggen. Je krijgt ook geen mail meer van hun of je toestemming krijgt om op hun site te gaan !!!
  • ok bedankt voor je antwoord
×
×
 • Create New...