Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.Recommended Posts

ik wil graag boeken downloaden maar kan nmiet vinde waar ik dat bij jullie kan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier kan je geen boeken downloaden. Ook geen e-books.
Daarvoor moet je naar een andere website. 
Deze website geeft alleen informatie over het downloaden van onder andere boeken.
Met de onderstaande handleiding kan je van alles leren downloaden.

 

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Jens
   Hello!
   Ik ben op zoek naar wat nieuw leesvoer maar heb moeite met het vinden van 2 epubs, namelijk;
   Hartstocht -  Tila Pronk
   Lichaamstaal - Patryk Wezowski
   Als jullie meer geluk hebben hoor ik het graag.
   Thanks internetvrienden!
   Jens
  • By Trizomu
   Bron:  http://www.zdnet.be/download/176920/download-volledige-boeken-via-google/
   Samenvatting: Google Books Downloader Lite laat je toe boeken of delen daarvan die online beschikbaar zijn te downloaden naar een offline formaat. Zo kan je ze op je favoriete reader onderweg lezen.
    
    

   Google Book Search is een tool die de volledige inhoud doorzoekt van boeken die door Google Books werden ingescand en  via OCR naar leesbare tekst werden omgezet. Die boeken kun je in principe alleen online lezen en kun je dus niet downloaden voor later gebruik. Een uitzondering zijn wel copryight-vrije boeken uit het publieke domein. Google Books Downloader maakt het echter ook mogelijk bepaalde boeken (met copyright) alsnog compleet te downloaden.
   Voor alle duidelijkheid: de tool Google Books Downloader Lite laat je niet toe om het even welk boek uit Google Books te downloaden. Dat geldt alleen maar voor boeken die in “full view” in te kijken zijn via Google Books. Boeken dus die ook online volledig beschikbaar zijn.
   De werking op zich is eenvoudig genoeg. Je hoeft de tool – desgevallend na de installatie van Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 – maar op te starten en de gewenste URL van Google Books in te vullen, waarna je aangeeft in welke map de download (in png-formaat) moet terechtkomen. Daarna is het nog een kwestie van wat geduld tot het volledige boek is opgehaald. Soms kan het wel gebeuren dat Google Books je IP-adres voor dat boek tijdelijk blokkeert als de service van oordeel is dat je opvallend veel verbindingspogingen onderneemt.
   Geen allesomvattende bibliotheek
   Zoals gezegd lukt dat met deze tool alleen maar wanneer het volledige boek ook online beschikbaar is. In veel gevallen echter blijken boeken slechts deels in te kijken. Nu is het wel zo dat je bij een volgende aanmelding wellicht andere pagina’s krijgt voorgeschoteld, maar dat maakt het nog altijd niet evident om op die manier toch het volledige boek in handen te krijgen en test bovendien de grenzen van wat wettelijk toegelaten is af.
   Ook daar is echter een oplossing voor – althans voor wie veel geduld heeft: het programmavenster van Google Books Downloader Lite bevat namelijk de knop Full Version. Achter deze knop schuilt weinig anders dan een link naar www.books43.com, een webservice die op vergelijkbare manier tewerk gaat. Ook hier vul je, na het aanmaken van een account, de gewenste URL van Google Books in waarna de service geheel zelfstandig aan het downloaden van het complete boek begint.
   Geduld
   In afwachting dat de service je een mailtje stuurt ter bevestiging dat het boek klaar staat voor download, kun je gerust je browser en zelfs je pc afsluiten. We zeiden het echter al: ‘voor wie veel geduld heeft’, want afhankelijk ook van de hoeveelheid pagina’s, kan zo’n downloadproces dagen, soms zelf weken duren. Je kunt echter op elk moment wel de voortgang van het downloadproces volgen, in de vorm van het aantal reeds gedownloade pagina’s. Let wel: gebruiken op eigen verantwoordelijkheid. We raden deze tool vooral aan als een eenvoudige manier om wat online beschikbaar is offline in je reader naar keuze te lezen. Is een boek enkel volledig beschikbaar tegen betaling; koop het dan.
  • By astidbbrouwer
   hallo ik zoek vele boeken, en beschik niet over het geld voor een pc, kunnen jullie helpen?
   dit zijn de boeken die ik nog moet:
   Abbi glines: een wilde gok,
   Conny regard: ik ook met jou, gewoon magisch, liefde of leugens
   Lizzy van den ham: de lente dat ik je won, de winter dat ik je zag, de zomer dat ik je vond.

 • Who Was Online

×
×
 • Create New...