Jump to content

Wil je anoniem en veilig internetten, downloaden en streamen? Gebruik dan een VPN provider. Private internet access is verkrijgbaar voor €2.50 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de veiligste providers.

We hebben een stap voor stap handleiding.

B-Light

Video Editor - videobewerkingRecommended Posts

Posted (edited)

Goedendag allemaal,

Vanwege Corona crisis moeten iedereen vaker thuis blijven.
Ik wil wel iets leuks video's maken van videobewerking.

Om foto's en video's alles wat je hebt, opgenomen vanuit mobiele telefoon, camera, fototoestellen enz om mooie leuke video te maken.
Net als van andere op sociaal media, Youtube enz die vaak mooie video hebben gemaakt met leuke achtergrond, teksten geluid enz..

Ik heb HD Movie Maker - Pro gekocht.. maar is niet genoeg voor mij.
Ik wil graag iets met leuke teksten, andere geluiden enz toevoegen.

Heb daarna Video Editor van Avs4You (niet actief) geprobeerd en is wel fijne handige programma.
En van filmora heb ik ook geprobeerd maar ik vind Avs4You veel fijner dan van Filmora.

Weet iemand misschien betere goede programma om video/filmpje gaan maken?

 

Edited by B-Light

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste B-Light,

Vanaf 1 Juni zijn de Corona regels gelukkig weer wat versoepelt in Nederland en kan je buiten ook weer wat meer doen. Er is helemaal niets mis met het zoeken naar een leuk tijdverdrijf, maar als ik me goed herinner doe je de meeste dingen op een Laptop.

Ik lees nu dat je een Video Editor van Microsoft hebt gekocht en geïnstalleerd en daarna nog 2 andere programma’s hebt uitgeprobeerd. Ik hoop dat je een Laptop hebt met een behoorlijke processor en schijfruimte, want deze programma’s gebruiken aardig wat van je CPU en je moet ook oppassen dat je voldoende vrije schijfruimte hebt omdat je laptop anders vast gaat lopen. Bovendien moet je ook oppassen dat de verschillende programma’s niet met elkaar in conflict komen.

Het is dus raadzaam om programma’s die je niet meer gebruikt op een degelijke manier weer van je laptop verwijdert met een goed programma zoals Revo Uninstaller, want daarmee verwijder je ook echt alle restanten en mappen.

Als je nog gebruik kan maken van je Payserver zou je even een account kunnen maken op wat NZB Community’s (Let wel op dat je bij de meeste Community's geen account kan maken als je VPN aan hebt aanstaan. Als je eenmaal een account hebt kan je bij het downloaden gewoon je VPN weer aanzetten) en kunnen kijken naar 1 van de laatste versies van Revo Uninstaller Pro.

Op bijvoorbeeld de NZB Community Spikesplace kan je ook even zoeken naar NCHVideoPad Video Editor Professional 8.39 Beta, want dat is denk ik wel een behoorlijke Video Editor met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Uitleg over dit programma kan je vinden onder deze link.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Beste, 

Dat klopt dat laptop of computers vast kan gaan lopen.
Vroeger onze ICT leraar heeft toen ook verteld dat 1 programma genoeg is en niet 2 of meerdere anders word het langzamer..

Ik heb eerst ene gebruikt en verwijderd en daarna andere geprobeerd.

Revo Uninstaller hmm is dat hetzelfde als CCleaner? Die heb ik wel..

Ik zal dan deze bekijken op NZB

Bedankt van je alle adviezen Guardian :D

Edited by B-Light

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei B-Light:

Revo Uninstaller hmm is dat hetzelfde als CCleaner? Die heb ik wel..

Hallo @B-Light, nee dat is absoluut niet hetzelfde als CCleaner. Normaal verwijder je software via Configuratiescherm\Alle Configuratiescherm-onderdelen\Programma's en onderdelen, maar dan blijven er altijd nog restanten achter op je harde schijf.

Revo Uninstaller is een programma waarmee je gemakkelijk programma's van je systeem verwijdert. Niet alleen de applicaties zelf, maar ook achtergebleven 'restjes' ruimt de schoonmaker netjes op.

Er zijn veel applicaties die je helpen bij het schoonmaken van je pc, zo ook het Windows-eigen 'Programmatoegang en -instellingen'. Software als deze gaat echter met de Franse slag te werk en verwijdert programma's, maar geen achtergebleven bijproducten. In de praktijk zijn dit vaak vervuilende files in je register, het centrale besturingssysteem van Windows. Revo Uninstaller ruimt ze voor je op.

De praktijk van 't schoonmaken ziet er als volgt uit. Allereerst inventariseert Revo Uninstaller alle geïnstalleerde programma's op je systeem. Met een paar simpele klikken gooit het de ongewenste applicaties weg én begint het te scannen. Vervolgens zie je een overzichtje van alle bestanden, gerelateerd aan het verwijderde programma. Zelf selecteer je met behulp van Revo Uninstaller welke daarvan naar de prullenbak mogen.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Beste Guardian,

Ik gebruik Windows 10 en ik heb oude video editor verwijderd met de behulp van Revo Uninstaller maar nu heb ik paar problemen. Ik kan png of foto's bestanden, memo's, HD movie maker enz niet meer openen. Deze zijn allemaal van Microsoft Store en deze Microsoft Store App gaat ook niet meer openen. Weet u misschien hoe ik opnieuw kan downloaden? Heb gezocht op Google maar niets kunnen vinden om Microsoft Store App opnieuw kunnen downloaden.

Ik gebruik paar apps van Microsoft Store, nu gaat ze niet meer openen en ik heb ze paar nodig voor mijn cursus :(

Mvg

 

IMG-20200616-WA0001.thumb.jpeg.c2f8d8975913b68e4d32cb80ed91482f.jpeg

Edited by B-Light

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 uur geleden zei B-Light:

Ik gebruik paar apps van Microsoft Store, nu gaat ze niet meer openen en ik heb ze paar nodig voor mijn cursus

Goede morgen @B-Light,

Vervelend dat je van het ene probleem in het andere rolt. Problemen met de Microsoft App-store onder Windows 10 kan je oplossen door even te lezen op de Microsoft pagina onder deze link.

Oplossingen voor Problemen met Microsoft Apps kan je nalezen op de Microsoft pagina onder deze link.

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Aanbevolen nieuws

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik moet sorry zeggen,het mailadres dat ik van hun had klopte niet,ze hebben het later netjes met me opgelost
  • Hallo @THT, je hoeft mij niet te overtuigen met een stukje tekst die je hebt overgenomen van de website die onder de link staat in de tekst van @bruchlee. Ik ben zelf geen Mac gebruiker, maar was alleen van mening dat je de waarschuwing een beetje bagatelliseerde. Ik heb in mijn reactie zelf ook niet meer gedaan dan een stukje tekst aangehaald met een verwijzing naar een mogelijkheid om een App te downloaden die je wellicht kan verlossen van een beetje narigheid. 
  • 100% veilig tegen ransomware op mac? Uiteraard is ook RansomWhere? niet 100% veilig, maar dat ben je nooit. Zo gaat het programma ervan uit dat je systeem tijdens de installatie nog niet besmet is. Alles wat tijdens de installatie op je Mac staat, wordt als veilig bestempeld. Het slimst is het dus om de app meteen na een schone installatie van macOS op je Mac te zetten. dus het beste is al je dit hebt schone installatie en dan pas die app er op Guardian als je het goed wil doen  (Een goed signaal is overigens de regel ‘sign: validly signed by Apple’ in de melding van RansomWhere?. Als dit er staat, is de kans al enorm veel kleiner dat het echt om ransomware gaat ) ik heb die app is naar zitten kijken van RansomWhere installer  is Aanmaak dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

×
×
 • Create New...