Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:
Recommended Posts

Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties.

 

Wat opvalt bij mij althans, is dat de de grotere sites waar je nog netjes moet delen, het vaakst om donaties vragen. Servers die betaalt moeten worden, problemen met paypal enz enz dwingen de site eigenaren tot deze actie. 

Op de zogenaamde "freesites" wordt er veel minder gevraagd om donaties. Wat is hier de reden van?

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

 • Replies 6
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties.   Wat opvalt bij mij althans, is dat de de grotere sites waar je nog netjes moet delen, het vaakst om don

Ik heb in totaal 12 accounts op verschillende NZB Websites en 3 op Torrentsites en ik heb werkelijk nog nooit een PM in mijn postvakje gehad waarin werd gevraagd om een Donatie. Waarschijnlijk he

25 minuten geleden zei Uppertje:

Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties.

Ik heb in totaal 12 accounts op verschillende NZB Websites en 3 op Torrentsites en ik heb werkelijk nog nooit een PM in mijn postvakje gehad waarin werd gevraagd om een Donatie.

Waarschijnlijk heb je die ervaring alleen bij een aantal Torrentsites waar jij een account hebt, maar als je niet wil doneren zou ik me ook niet druk maken om te achterhalen wat de beweegreden is achter die verzoeken.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ik zit zelf niet veel op torrent commuities. Maar wel fijn dat je dit deelt@Uppertje . Dat geeft toch een beeld wat er gaande is binnen de wereld.

[emoji106]

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk

Link to post
Share on other sites
20 uur geleden zei Skeletor:

Ik heb in totaal 12 accounts op verschillende NZB Websites en 3 op Torrentsites en ik heb werkelijk nog nooit een PM in mijn postvakje gehad waarin werd gevraagd om een Donatie.

Waarschijnlijk heb je die ervaring alleen bij een aantal Torrentsites waar jij een account hebt, maar als je niet wil doneren zou ik me ook niet druk maken om te achterhalen wat de beweegreden is achter die verzoeken.

Hoi,

 

Is ook maar op een paar sites inderdaad. Wat ook heeeel irritant is dat er sites zijn die dagelijks, soms twee keer per dag een pm sturen om te stemmen in de torrent top 100. Wat tot gevolg heeft dat als je twee of een paar dagen niet geweest bent, je inbox vol staat met dit soort verzoeken. Met als gevolg dat je alles in een keer verwijderd ....met het gevolg dat er soms een andere pm tussendoor staat.

 

Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei Uppertje:

de torrent top 100.

Dat is ook zo een vreemde oude site. Werkt half een toch is hij nog veel in gebruik. Why..... 

Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei Duken:

Dat is ook zo een vreemde oude site. Werkt half een toch is hij nog veel in gebruik. Why..... 

Tja, er zijn nog heel veel sites die er gebruik van maken blijkt. 

Link to post
Share on other sites

Als je kijkt naar de statistieken dan gaat het om 10-tallen bezoekers per dag welke vanaf de torrent top 100 komen. Maar het geeft wel een mooi overzicht van bestaande torrent sites.

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Download-maniak
   Hallo alemaal,
   Mijn laptop is na 7 jaar aan vervanging toe. De laptop die aan vervanging toe is, Dell Inspiron 7520 waarmee ik altijd vooral muziek downloads deed was dus een Windows laptop. Nu zit ik er aan te denken om over te stappen naar een Chromebook..
   Alleen is mij nog niet duidelijk of je hier ook utorrent op kan zetten? En dus ook downloads mee kan doen..
   Alvast bedankt voor de reacties!
    
  • By Uppertje
   https://dark-secrets.org/
   Leden:                 3807   per 16-2-2021
   Torrents:            8735
   Dark secrets is een FREE sites, waar delen dus niet is verplicht. Redelijk aanbod van torrents, vrijwel allemaal met een seedbox gedeeld.
   Wat vrij irritant is, dat ze minimaal eenmaal per dag een PM sturen om te stemmen op de Torrenttop 100.
    
   https://power-torrents.biz/
   Leden:                 750   per 16-2-2021
   Torrents:            440
    Power torrents is een nieuwe site dus nog in opbouw. Het is geen FREE sites dus er moet gewoon worden gedeeld.
   Doordat ze nieuw zijn nog niet zo heel veel te vinden, maar wel regelmatig recente uploads.
    
   https://taranis.me/
   Leden:                 2100
   Torrents:            7700
   Taranis is een degelijke site met regelmatig nieuwe torrents. Wat hier opvalt is dat XXX op een aparte pagina is geplaatst.
    
   https://www.media-maatjes.xyz/
   Leden:                 onbekend
   Torrents              12
    Media maatjes is een site die momenteel niet actief is. Hij staat te huur.
    
   Https://www.alleenretail.org
    Leden:                5500
   Torrents:             8600
   Alleenretail is een van de oudere trackers die nog steeds online is. Het is geen FREE sites dus netjes delen. Ze zijn redelijk streng hierop.
   Hier wordt 90% van de uploads verzorgt door een en dezelfde uploader. Gezien de comments bij andere trackers lijkt het er sterk op dat het merendeel van deze torrents elders worden “gekaapt” en hier worden geplaatst.  Wel veel recente en nieuwe content.       Later meer trackers..........................
  • By CarineL
   Goedemorgen,  
   ik werk met qbittorrent (beginneling).  Het lukt wel om bepaalde ebooks te downloaden van ebookparadijs, maar 2 van de 5 torrents hebben de status Onderbroken.  Wat betekent dit? En wat kan ik eraan doen?  Kortom, wat is de betekenis van de  verschillende statuswaarden (onderbroken, seeding, ...)?  Ik heb al gezocht op Google en in de handleiding van jullie maar vind niet echt wat ik zoek.  
   Kan jij me helpen? 
   Dank je.
   Carine
  • By William
   Welkom bij de informatie pagina over torrent sites, zoekmachines en software. Deze pagina staat vol informatie en overzichten welke gebruikt kan worden zodat je (Nederlandse) torrent bestanden kan zoeken en downloaden via de diversen mogelijkheden.
   In dit artikel geven we een korte introductie over Torrent bestanden, geven we links van torrent sites, zoekmachines en clients met informatie over de pagina's en software.
   Wat komt er aan bod op deze pagina?
   Wat is zijn torrent bestanden? Populairste Nederlandse torrent communities: Beste internationale torrent sites Andere (internationale) torrent sites Torrent zoekmachines Torrent clients en software Torrent en VPN Andere handige pagina's Wat is zijn torrent bestanden?
   Downloaden via het torrent netwerk is één van de populairste download methodes. De reden hiervoor is toch wel het gemak en de vele sites die torrent bestanden aanbieden. Het protocol is in 2001 ontwikkeld en door de sociale opzet deel je het bestand wat je download waardoor iedereen elkaar help.
   Volledige uitleg over torrent vind je hier.
   Populairste en beste Nederlandse torrent communities van 2021:
   Op deze Nederlandse torrent sites moet je je eerst gratis registeren voordat de inhoud en torrents zichtbaar zijn.

   Meer dan 10.000 torrents ebookparadijs.org ultimate-force.biz extremetorrents.org film-paleis.me first-release.org muziekfabriek.org Meer dan 5000 torrents muziekfabriek.org puur-hollands.org pandora-place.me media-maatjes.xyz Meer dan 3000 torrents alleenretail.org media-world.xyz golden-film.me neutronen-place.club taranis.me the-unbreakables.net torrentsplaza.net Meer dan 1000 torrents boekenplaza.club dark-secrets.org fastmove.biz Meer dan 500 torrents lightning-tor.org movieparadijs.me nieuwe torrentsites amazing-wolf.me boeskool-stad.xyz Power-torrents.biz Beste internationale torrent sites
   Op deze Torrent sites kan je zonder aanmelden zoeken naar torrent bestanden en deze downloaden.
   1337X- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.am- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig ETTV- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YIFY Movies- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.pm- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Bittorrent.am - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Legit Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Lime Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Torrent zoekmachines
   Bittorrent.am - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig iBit.to - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig 01 Torrent - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig AIO Search - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrents.me - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Zooqle - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrent forums, sites en zoekmachines - Offline
   foreverdreams.me -Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 tuttis-place.net - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 BTMon - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 BTLoft - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 topspinner.org Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 sandrabullock.me Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 DutchMovie.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 mediamaatjes.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 04-2020 Torrentoff - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Offline sinds 08-2019 Torrent clients en software
   Downloaden van torrent bestanden kan via een legio aan software programma's. Bekende daarvan zijn uTorrent, BitLord en natuurlijk qBittorrent. qBittorrent is naar onze mening de meest prettige client met een goed overzicht, Nederlandstalig en voorzien van een interne zoekmachine.
   Na de installatie van de gekozen software kan je de torrent bestanden openen en downloaden. Maar let op, veel torrent sites hebben misleidende reclame zoals grote DOWNLOAD knoppen welke je naar een verkeerde pagina sturen. Vaak staat er een nette tekst link met de juiste download naar de torrent file.
   Ook teksten als "Direct download" of "Fast download" moet je overslaan. 
   Torrent en VPN
   Een VPN verbinding is voor de Nederlandse downloader een vereiste geworden. Naast je internet verbinding zoals Ziggo, KPN etc is het bij het downloaden van films en muziek een actieve VPN verbinding nodig. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn worden je persoonlijk gegevens verborgen waardoor je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...
   Een uitgebreide handleiding en uitleg over VPN software vinden we hier. 
   Andere handige pagina's
   Overzicht van torrents sites in de link directory Bittorrent uitleg en introductie qBittorrent uitleg en handleiding VPN verbinding en anoniem downloaden Het board voor alle vragen omtrent het populaire Torrent protocol Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt door informatie van leden en gasten. 

 • Who was online  5 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...