Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/05/20 in all areas

 1. 2 points
  Het is niet toegestaan om op Duken.nl een linkje te plaatsen naar een pagina waarop je een directe mogelijkheid hebt om illegale content te downloaden. Er mag wel uitgelegd worden hoe je dat kan doen, dus als volgt zet je even de tekst: "parent directory" switchgames" in de Google zoekregel. Je krijgt dan een pagina in beeld met verschillende gevonden linkjes naar websites of pagina's. Bijna bovenaan de pagina zie je de tekst Index of /s staan, waar je op moet klikken. Je bent nu op een pagina van een verzameling Switch Games die beginnen met de letter s. Als je nu even bovenaan klikt op de tekst Parent Directory, dan kom je op een pagina waarop je aan het begin van elke regel een afbeelding ziet staan van een mapje met 09/, a/, b/ enz.enz. In die mapjes zitten allemaal games die beginnen met de letter die erbij staat. Open de mapjes door op de letter te klikken achter het mapje en je komt dan op een pagina met alle namen van de spellen die jij direct kan downloaden als rar bestand in je browser. Klik gewoon even op de regel met de naam van het spel en je download begint gelijk. Na de download moet je het bestand even uitpakken met 7z of WinRar. Na het uitpakken heb je een volledige map met daarin alle bestanden van het spel die jij op je Switch kan zetten.
 2. 1 point
  Thanks!! Het lag aan edge. Ik heb opera gedownload en nu pakt hij hem wel. Andere download-sites die ook problemen gaven doen het nu ook gewoon.
 3. 1 point
  Je hoeft van mij geen screenshot te maken van die pagina, maar als je op je telefoon wel kan downloaden in je browser heb je kennelijk op je laptop een andere browser geïnstalleerd waarmee het misschien niet mogelijk is, of je moet in de instellingen van je browser iets aanpassen. Ik heb geen idee met welke browser jij op je laptop werkt, maar als je in jouw browser een probleem ondervindt met het downloaden van Bestanden of PDF naar een bepaalde map, moet je even naar de website van die specifieke browser gaan of je googled even op de tekst; Browser bestanden downloaden. Alles heeft te maken met het Beheren van Invoegtoepassingen
 4. 1 point
  Misschien kan je wat informatie vinden in de topic op het Synology-Forum onder deze link, als je daar tenminste zelf niet al gekeken hebt.
 5. 1 point
  Middag allemaal. Iedereen nog de bete wensen voor 2020. Was weer een gezellig oud en nieuw hier, met mooi vuurwerk. Vanmiddag me aangemeld voor de previewversie van DSM 7.0. Hopen dat ik door Synology wordt uitgekozen om te gaan testen. Altijd leuk.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...