Jump to content


Leaderboard

 1. ShadowMaster

  ShadowMaster

  Full members


  • Points

   2

  • Content Count

   1239


 2. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   2

  • Content Count

   97


 3. Monkie

  Monkie

  Full members


  • Points

   1

  • Content Count

   2596


 4. Nobody

  Nobody

  Full members


  • Points

   1

  • Content Count

   549


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/15/21 in all areas

 1. @Nobody oh das niet mooi, ben je erg ziek. Ik heb helaas een kleine klaplong zit al 10 dagen thuis.
  2 points
 2. Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties. Wat opvalt bij mij althans, is dat de de grotere sites waar je nog netjes moet delen, het vaakst om donaties vragen. Servers die betaalt moeten worden, problemen met paypal enz enz dwingen de site eigenaren tot deze actie. Op de zogenaamde "freesites" wordt er veel minder gevraagd om donaties. Wat is hier de reden van?
  1 point
 3. Ik heb in totaal 12 accounts op verschillende NZB Websites en 3 op Torrentsites en ik heb werkelijk nog nooit een PM in mijn postvakje gehad waarin werd gevraagd om een Donatie. Waarschijnlijk heb je die ervaring alleen bij een aantal Torrentsites waar jij een account hebt, maar als je niet wil doneren zou ik me ook niet druk maken om te achterhalen wat de beweegreden is achter die verzoeken.
  1 point
 4. Ja kan vooral dat je net per telefonisch heb gehoord dat ik nu corona heb
  1 point
 5. Erg handig. Hier ook een fan van Star Wars. Staat al wat langer op me lijstje. Maar binnenkort ga ik alles op chronologische volgorde bekijken, inclusief series. Dan is zo'n ultieme Star Wars-kijkvolgorde erg handig.
  1 point
 6. Ik kijk uit naar de nieuwe series die uit moeten komen. Ik ben helemaal verzot op alles wat met Star Wars te maken heeft. Hieronder een overzicht wat allemaal nieuw uit gaat komen tot 2024. The Bad Batch (half 2021) Animatieserie over een groep experimentele klonen die 'de Bad Batch' worden genoemd, in dezelfde stijl als de animatieserie Clone Wars. The Book of Boba Fett (december 2021) Aangekondigd tijdens de slotaflevering van The Mandalorian seizoen 2. The Mandalorian, S3 (december 2021) Derde seizoen van The Mandalorian, waarbij we het verhaal v
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...