Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Leaderboard

 1. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   3

  • Posts

   25476


 2. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   2

  • Posts

   478


 3. Bartje C

  Bartje C

  Full members


  • Points

   1

  • Posts

   716


 4. Vampire Inspector

  Vampire Inspector

  Full members


  • Points

   1

  • Posts

   88


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/21/21 in all areas

 1. Heb ook de coronacheck geïnstalleerd op me iPhone. Ik heb in feb. van dit corona gehad twee dagen in het ziekenhuis en Registratiekaart corona vaccinatie. Dat ik op 15-05-2021 de eerste AstraZeneca heb gehad. EN nu geeft die corona check aan :'Je vaccinatiebewijs is niet geldig in Nederland. Je hebt wel een Internationaal bewijs'. Ik heb de helpdesk@coronacheck een mail verstuurd dat was afgelopen vrij 10:30 uur en dan krijg men terug een standaard mail dat ze naar streef binnen 72 uur te beantwoord...maar hellelaas
  1 point
 2. Maar goed, los van de registratie wel of niet VPN. Er is weer een community bij gekomen. Ik zal hem toevoegen in het links overzicht.
  1 point
 3. Movietrack.live gaat vanaf 24/09 offline ik heb interne mail ontvangen van Ghost_Rider & Thugje, da's alweer de zoveelste die stopt!
  1 point
 4. Nieuwste firmware helaas nog niet beschikbaar voor homebrew 😔
  1 point
 5. Daar kan ik nu gelijk meer duidelijkheid over geven; RooftopToday 13:48 Bedankt voor de verduidelijking @Terminatrix TerminatrixToday 13:47 Welkom allemaal op de site TerminatrixToday 13:47 @Rooftop Je kan hier niet met Vpn registreren RooftopToday 13:39 Er schijnt wat verwarring te zijn of je hier wel of niet met VPN kan registreren.
  1 point
 6. Bedankt voor het delen @Skeletor, helaas weer een site waar ik geen gebruik van zal maken omdat registratie verplicht is ZONDER VPN.... dacht het dus niet anno 2021, de spoeling wordt dunnetjes 🧛‍♂️
  1 point
 7. Goed nieuws voor fans van de serie Vikings. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de spin-off Valhalla sowieso drie seizoenen gaat krijgen. De serie zal dus niet na een kort seizoen eindigen. History Channel In 2019 melde Deadline al dat Netflix 24 afleveringen heeft gekocht voor de spin-off show van Vikings. Daarna kwam weinig nieuws naar buiten, tot nu. Recent heeft Netflix gezegd dat de serie ten minste drie seizoenen lang zal worden, dus er is ook een kans dat er daarna nog meer seizoenen bij gaan komen. Het ziet er dus naar uit dat elk seizoen acht afleveringen zal tellen. Dit zijn er twee minder dan de duur van de seizoenen van de originele show. Deze hadden namelijk tien afleveringen per seizoen. Waar gaat Valhalla over? De nieuwe show is een spin-off van het populaire Vikings en speelt zich ongeveer 100 jaar later af. In de serie worden een paar van de bekendste Vikings in beeld gebracht, een voorbeeld daarvan is Leif Eriksson. De Noormannen hebben veel te zeggen in Engeland, maar tussen de vikingen zelf is er een hoop spanning. De serie zal het einde van het Viking tijdperk laten zien. Fans verwachten dat in de show de slag om Stanford Bridge te zien zal zijn. Deze strijd wordt gezien als de strijd die het einde betekende van het Viking tijdperk. De serie stond gepland voor eind 2021 of begin 2022. Door de coronapandemie hebben de opnames helaas stilgelegen, waardoor de serie pas later te zien zal zijn op Netflix. Wanneer we de eerste afleveringen precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Netflix heeft wel alvast de eerste beelden van de show vrijgegeven.
  1 point
 8. Herkenbaar van NZB chronicle .. heb precies het zelfde
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...