Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   52

  • Posts

   25763


 2. Meh Meh

  Meh Meh

  Oud-Modje


  • Points

   27

  • Posts

   4150


 3. William

  William

  Moderators


  • Points

   25

  • Posts

   2586


 4. oʞᴉlʞ

  oʞᴉlʞ

  Full members


  • Points

   16

  • Posts

   507


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/17/11 in Handleiding Comments

 1. De lijst Google Chromecast types wordt steeds groter, we zitten nu al op 6 types; Chromecast 1e generatie Chromecast 2e generatie Chromecast Audio Chromecast Ultra Chromecast 3e generatie Chromecast met Google TV Google Stadia Help geeft zelf onderstaande gegevens; Stadia spelen op je tv Je hebt het volgende nodig om Stadia-games te spelen op je tv: Een tv Chromecast Ultra, Chromecast met Google TV of een ondersteund Android TV-apparaat Je kunt Stadia proberen op elk Google TV- of Android TV-apparaat. Android-apparaten die niet in de officiële ondersteunde lijst staan werken misschien wel, maar de kwaliteit van de gameplay kan variëren afhankelijk van het apparaat. Een internetverbinding met een snelheid van minimaal 10 megabit per seconde (Mbps) Een Stadia-account Een Stadia-controller (alleen vereist voor de Chromecast Ultra) Optioneel (alleen voor Google TV of Android TV): je kunt een ondersteunde Bluetooth®-controller aan je Google TV of Android TV koppelen om in de Stadia-interface te navigeren en games te spelen.
  2 points
 2. Het is trouwens zeker de moeite waard om op deze site te kijken wat betreft payservers. Daar staat een hele lijst welke Payserver van welke backbone gebruik maakt. Er zijn diverse payservers die ideal als betaalmethode aanbieden. Ik heb daar prima ervaringen mee. Newsdemon is er daar bijvoorbeeld een van. Andere Payservers maken bijvoorbeeld enkel gebruik van credit card en Paypal. Het gebruik van een prepaid visa zou voor zover ik weet geen problemen mogen opleveren. Ik zou zeggen, kijk welke payserver een trial heeft, of heel goedkoop is om bijvoorbeeld een maandje te proberen. Is het belangrijk dat je een keer iets wilt downloaden wat bijvoorbeeld al meerdere jaren oud is, kijk dan naar een payserver met een hoge retentie. Al zegt een hoge retentie ook niet alles. Is het bestand niet meer te downloaden omdat het offline is gehaald, dan heb je op dat moment natuurlijk niet veel aan een hoge retentie. Kijk dan eventueel of het via een andere bron nog te vinden is. Als je eenmaal een beetje doorhebt hoe Usenet werkt, beslis dan voor jezelf of je een abonnement op een payserver wilt, of dat een (of meerdere) block account(s) (meer dan) voldoende is. Mijn situatie wat betreft payservers: Newshosting is de 'hoofdpayserver' Newsgroupdirect en Bulknews zijn back-up payservers. Alle drie maken ze gebruik van een andere backbone. Simpel gezegd wat betreft een backbone: Is het 'product' bij supermarkt A (hoofdpayserver) niet meer te vinden, dan kan ik kijken of bij supermarkt B en C (back-up payservers) dit 'product' wellicht nog wel te vinden is.
  2 points
 3. maar een goei vraag als he unhandted maakt waar halen jullie de serial nummer of kopen jullie die eerst aan en maken jullie zelf een pakketje samen gr
  2 points
 4. Gewoon vergeten, en een nieuwe zoeken. AoS staat er niet onbekend dat ze lang in de lucht blijven.
  1 point
 5. Dit wilde ik al lang eens proberen, maar wist niet goed hoe te beginnen. Bedankt Skeletor voor deze uitgebreide handleiding! 👍 🤘
  1 point
 6. Zie dit nu pas sinds je nieuwe post van deel 6, mijn dank is groot! Ga mij eens verdiepen in deze materie, je bent een topperd Skeletor 🥳
  1 point
 7. Dank je wel voor deze mooie handleiding, ik ga ermee aan de slag.
  1 point
 8. Plex waarschuwt dat app niet meer goed werkt op oude smart-tv's Plex werkt niet meer goed op oudere smart-tv's van onder meer Samsung, LG, Vizio en Hisense. Als fabrikanten geen software-updates meer doorvoeren kunnen er geen beveiligde connecties met externe mediaservers gemaakt worden. Er is wel een workaround mogelijk. Het verlopen van een beveiligingscertificaat zorgt er op oude smart-tv's sinds eind september voor dat streamingservice Plex geen beveiligde connectie meer met Plex Media Servers kan maken. Het gebruik van externe mediaservers zorgt er op getroffen tv's voor dat de app een foutmelding toont. Gebruikers die een eigen mediaserver gebruiken via een lokaal netwerk, kunnen verouderde smart-tv's nog wel gewoon blijven gebruiken. Plex geeft in de bijbehorende blogpost enkele workarounds om het probleem op te lossen. Afgezien van het aanschaffen van een smart-tv die nog wel ondersteund wordt, kunnen gebruikers in de instellingen ook een onbeveiligde connectie toestaan. De streamingdienst raadt aan om in de serverinstellingen de optie 'secure connections' op 'preferred' te zetten zodat de applicatie wanneer mogelijk nog steeds een beveiligde connectie maakt. Als alternatief kunnen gebruikers er ook voor kiezen om een externe ontvanger te gebruiken. Het Amerikaanse bedrijf noemt onder meer Google Chromecast, Roku Express, en de Amazon Fire TV Stick als voorbeeld. Officieel heeft Plex niet bekendgemaakt welk verlopen beveiligingscertificaat voor de huidige problemen zorgt. De publicatiedatum van de blogpost komt daarentegen exact overeen met het verlopen van het populaire root-beveiligingscertificaat DST Root CA X3 van Let's Encrypt. Het verlopen van dat certificaat zorgde begin oktober voor een wereldwijde storing die miljoenen gebruiker trof.
  1 point
 9. Movietrack.live gaat vanaf 24/09 offline ik heb interne mail ontvangen van Ghost_Rider & Thugje, da's alweer de zoveelste die stopt!
  1 point
 10. Herkenbaar van NZB chronicle .. heb precies het zelfde
  1 point
 11. Bedankt voor de reactie Skeletor, duidelijk.
  1 point
 12. Ik snap niet veel, eigenlijk niets van een VPN verbinding. Maar ik dacht altijd dat je bij downloaden zoals bij mij het geval is via Sunny usenet veilig en anoniem was. Is dat een misvatting zodat ik dan zou moeten downloaden via een VPN? En kun je dan wel gewoon gebruik maken van Sunny usenet of moet je daar dan ook een andere voor nemen?
  1 point
 13. Ik heb zelf een Stadia pro abonnement. Ben zelf erg tevreden met de dienst, lekker overal snel een game starten. Maar ik mis wat vrije tijd. Leuk is dat je altijd een opname kan maken van de laatste 30 seconden, zo speelde ik Marvel advangers wat er serieus mooi uit ziet. Maar dit vond ik een lelijke fout met de kist die viel: Marvel's Avengers.webm Beetje offtopic, excuus. 😉
  1 point
 14. Bedankt voor de extra informatie, @SkeletorIk heb maanden geleden enkele uren zitten Googlen maar kwam er op uit dat Chromecast Google TV Stadia niet ondersteunde. Google TV ondersteunt Stadia dus wel... Dan heb ik voor niets enkele tientjes teveel betaald op Marktplaats voor de Ultra. 😁
  1 point
 15. Weer bedankt meneer @Skeletor. Je bijdrage aan deze website is aanzienlijk. Leerzaam artikel, ik lees verschillende dingen die ik niet wist. Gastvrije Chromecast? Cool! Wat ik zelf niet snap is Google Stadia. Ik gebruik Stadia voor games, werkt redelijk goed op TV maar ook op een hele oude laptop. Stadia werkt uitstekend samen met Chromecast Ultra. Maar, het nieuwste Chromecast model (de Google Chromecast V3/Chromecast Google TV meen ik?) kan men Google Stadia niet gebruiken. Als Google werkelijk Stadia niet ondersteunt op de nieuwste Chromecast, en zelfs de verkoop van de Chromecast Ultra gaat staken, dan moet Stadia wel einde verhaal zijn. Ik hoop het niet, ik heb dik 200 euro uitgegeven aan games. Vorige week Red Redemption II nog gekocht. Kan ik die nog spelen over 2 jaar, of hebben ze dan de Stadia servers weer platgegooid, zoals 99% van de Google diensten die niet direct goud opleveren?
  1 point
 16. Ik denk haast dat deze afstandsbediening een uitkomst moet zijn voor mensen die ongemak ervaren bij het indrukken van knopjes. Natuurlijk moet je dan wel Ziggo TV hebben, maar dat zijn er vast heel veel. Ziggo geeft zelf een aardige omschrijving van wat het apparaat allemaal kan op commando's. Voor leden die geen Ziggo hebben, maar wel willen weten hoe het werkt, kijk dan eens op de website van Ziggo onder dit linkje .
  1 point
 17. Erg handig. Ik heb er niets aan omdat ik geen tv meer kijk via Ziggo. Al zijn er denk ik andere mensen die hier vast iets aan hebben.
  1 point
 18. Ik had al begrepen uit jouw tekstje dat je het artikel kan waarderen @Meh Meh en dat was mijn mening ook. Je kan op het net veel stukjes tekst vinden die betrekking hebben op Google vertaal mogelijkheden in de App voor op de telefoon, maar dit is een mooi samengesteld artikel van Dirk Schoofs die het heeft geplaatst op Computertotaal.nl.
  1 point
 19. Serieus briljant! Die foto ook 😂😂😂😂 zo voelt stiekem ook
  1 point
 20. Briljant weer! Zo duidelijk en fijn dat je ook op zaken terug komt van 7work. Ook de uitleg wat er gebeurd en waarom het nodig is, vind ik fijn. @Tuinbever complimenten x100!
  1 point
 21. bedankt voor de genomen moeite Tuinbever
  1 point
 22. 1 point
 23. Deze neem ik ook even mee. Bedankt dat je dit met ons wil delen.
  1 point
 24. Ik zie ook geen mogelijkheid om ondertiteling te selecteren. minpuntje?
  1 point
 25. Ik ben benieuwd naar les 3 (en 4). Komt die binnenkort?
  1 point
 26. Software-update: Kodi 19.0 De final release van Kodi 19 is uitgekomen. Deze crossplatform-mediacentersoftware wordt ontwikkeld voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. In versie 19.0, die de codenaam Matrix draagt, is er onder andere softwarematige ondersteuning voor de av1-codec, ondersteuning voor gamecontrollers op iOS en gebruikt het Python 3 voor add-ons. Ook is er softwarematige ondersteuning voor het decoderen van av1-video's toegevoegd en is het mogelijk om de opaciteit van de ondertitels in te stellen. Zie voor de release notes (Engelstalig) van deze uitgave met de belangrijkste verbeteringen het artikel op de website van Tweakers.net, waar je ook de verschillende downloads kan vinden van de laatste en eerder verschenen versies.
  1 point
 27. Wat een slimme uitleg dat is nou echt een vertaling in Jip en Janneke 👍
  1 point
 28. Vroeger kon je via je internet provider ook gebruik maken van Usenet. Vaak was de snelheid een stuk minder, en had je een lagere retentie (is het aantal dagen dat iets te downloaden is). Met een Payserver los je dit dan op. Je kunt een Payserver met iedere internet provider gebruiken. Je hebt uiteraard meerdere keuzes. Wil je een payserver met een onbeperkte snelheid (de maximale snelheid ligt aan je abonnement bij je internet provider) of wil een payserver waarbij je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een maximale snelheid van 400 Mbit/s. Een abonnement op een payserver hoeft echt niet veel te kosten. Vaak ben je voor 2 a 3 tientjes per jaar klaar. Dit zijn dan veelal wel acties die worden aangeboden. Downloaden via Usnet (en met een Payerver) werkt prima in combinatie met een VPN. Ben je van plan om niet veel te downloaden, dan kan een block account een mooie optie zijn. Je koopt bijvoorbeeld een block account van 6TB en deze kun kun je vervolgens gebruiken om te downloaden totdat je door die 6TB heen bent. Ik heb zelf goede ervaringen met Newsdemon, Newsgroupdirect, Bulknews en Newshosting. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer Payservers. Je hebt genoeg keuze wat betreft content die je kunt downloaden. Payservers kunnen het verzoek krijgen om content te verwijderen. Dan is het handig om je niet te focussen op een bron (bijvoorbeeld Spotnet) maar op meerdere bronnen (Usenet forums bijvoorbeeld.) Een bepaalde download die via Spotnet bijvoorbeeld niet meer is binnen te halen, kan op een forum nog wel binnen te halen zijn. In bovenstaand geval kan het ook handig zijn om meerdere payservers te gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld 1 payserver abonnement en 2 block accounts. Krijgt Payserver 1 iets niet meer binnen, dan proberen nummer 2 en 3 het.
  1 point
 29. Ja ik heb de VPN werkend maar niet For streaming van Netfix enz, daar is het mij niet om te doen dat gaat boven me pet. Ik ben al blij dat ik weer kan internetten, downloaden zonder al te veel risico.
  1 point
 30. Klopt helemaal, met die rede is de post ook verwijderd.
  1 point
 31. Mooie video over UA windows maken kun je hier vinden : Dit is niet de manier om een goede unattendeds windows te maken. Ook heb ik liever niet dat onder deze handleiding andere video's worden geplaatst, alleen vragen en of opmerkingen, of open dan zelf een nieuwe handleiding. Mijn inziens vertroebeld dat alleen maar deze handleiding, ik zal zeker nog wel uitleggen hoe je wel een goede windows unattended maak, maar alles op zijn tijd.
  1 point
 32. na talloze experimenten, eindelijk duidelijke uitleg ... bedankt 'tuinbever'
  1 point
 33. Wow William wat een snel antwoord, denk dat ik hier wel wat mee kan. Ik heb nog 4 dagen dus die korting pakt ik mooi mee. Ik ga het laten verlopen daarna ga ik proberen om een nieuwe aan te maken. Ontzettend bedankt voor je hulp, super. Je hoor het nog wel. Groet Arietta.
  1 point
 34. Super hoor! Ook les twee online. Dat gifje met animatie is wel goed gedaan hoor 👍
  1 point
 35. Dat doen we nog wel, maar eerst deze tutorials afronden.
  1 point
 36. Die kon ik niet, maar ik zal de links ervoor aanpassen. Ooo wacht, dat is soundtrack bedankt voor de informatie
  1 point
 37. spikesplace.live Cq sondtrack.live stopt per 1 januari
  1 point
 38. Prachtig! Lekker duidelijk aangegeven ook in de video. Rustige en goede uitleg. Ik zag AutoIt weer langskomen. Daar heb ik vroeger ook veel mee gewerkt voor projecten op mijn werk, leuk om te zien. Complimenten @Tuinbever Ik wacht graag op Les nummer twee Video intro en logo is trouwens ook goed gemaakt. 👍 De bijlage met het wachtwoord tuinbever heb ik ook even hier geplaatst. 11.rar
  1 point
 39. Sandra bullock linkte al naar Topspinner.org, maar deze geeft vandaag aan dat hij ermee stopt. Tutti's Place is nog wel online, maar er wordt niets meer gedaan. Ik heb de eigenaresse gesproken, en die is al een half jaar niet meer online geweest. Ook een aflopende zaak dus. Passion-pearl.xyz is ook offline
  1 point
 40. Even mijn complimenten voor de hulp van @Guardian en ook van @SuzanneNijmeijer voor de bedankjes 🥳
  1 point
 41. Ik word er een beetje erg sip van. Ik heb indd datgene gedaan, wat betreft de subs, die kon ik veranderen in engels/aan en uit zetten. Als ik vervolgens de aflevering wil bekijken op mijn tv (weergave op televisie) dan hapert het kreng (de tv) enorm en wederom geen subs! Als ik de harde schijf direct inplug in tv, wel normaal beeld, geen subs. Ik ben er een beetje klaar mee. Jij doet ongelooflijk je best om mij te helpen, maar het werkt gewoon niet. Voortaan maar geen mkv bestanden meer downloaden, maar gewoon avi. Daar had ik nooit problemen mee. Of losse afleveringen en een srt bestand mee dowloaden. Het rotte is, deze serie is niet meer van heel recent en er is dus geen Avi van te vinden 😞 🙏Ontzettend bedankt voor al je moeite en geduld.💐 Voor nu, kijk ik deze afleveringen wel "heel gezellig" voor (achter) mijn pc, zodat ik gewoon wel subs heb. Mooi weekend toegewenst 🍀
  1 point
 42. Alle restituties moeten worden aangevraagd via een supportticket. U kunt een supportticket indienen via de link Contact opnemen of per e-mail naar helpdesk@privateinternetaccess.com * Opmerking: restitutieverzoeken zijn alleen beschikbaar binnen de eerste 30 dagen na de laatste betaling volgens onze servicevoorwaarden. Meer informatie over ons restitutiebeleid vindt u in onze Servicevoorwaarden . Open de pagina in Google Chrome, rechtersmuisklik op de pagina , kies vertalen in Nederlands 😉
  1 point
 43. Ziet er handig uit! Kunnen we vast wat bezoekers en leden mee verblijden
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...