Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. Monkie

  Monkie

  Full members


  • Points

   19

  • Posts

   2902


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   15

  • Posts

   25599


 3. Meh Meh

  Meh Meh

  Oud-Modje


  • Points

   15

  • Posts

   4053


 4. zomersla

  zomersla

  Full members


  • Points

   2

  • Posts

   1309


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/17/11 in Review Comments

 1. Ik heb deze vraag al ruim een week uitstaan, helaas nog geen reactie. Ik zal ze eens wakker schudden.
  3 points
 2. Mailtje inmiddels beantwoord. We zullen vanavond even verder kijken via TeamViewer. 🙂 Ik vermoed dat het te maken heeft met enkele permissies (goedkeuringen) die Bartender nodig heeft om goed te werken.
  2 points
 3. Ik moet toegeven dat ik vrijwel direct de betaalde versie heb aangeschaft. Dus ik durf niet te zeggen welke formaten dat zijn. Ik zal het eens navragen. Zodra ik meer weet, zal ik het een en ander duidelijker aangeven.
  2 points
 4. Zou je ook kunnen aangeven welke formaten alleen in de betaalde versie worden ondersteund?
  2 points
 5. leuke review maar ben toch en windows 10 freak
  1 point
 6. Mooie software review! Duidelijk en alle opties komen aan bod en worden vertelt. Jammer dat hij niet voor Windows beschikbaar is Complimenten @Monkie
  1 point
 7. Net in me mailbox en voor de geïnteresseerde. Een 'Black Week Deal' van OVPN: 2 jaar voor 119 euro (normaal 264 euro). Inclusief gratis Multi-hop (t.w.v. 120 euro) en gratis t-shirt t.w.v. $23. I know, niet de goedkoopste. Hoewel ik OVPN niet meer gebruik, was ik er altijd zeer tevreden over. Reden dat ik OVPN niet meer gebruik? Aantal jaar terug voor een tweede keer overgestapt naar Mullvad als test, deze bevalt me sindsdien prima. Anders was ik bij OVPN gebleven.
  1 point
 8. Inmiddels even gekeken. Het lag niet aan de permissies, deze stonden goed. Ondanks dat @Nobodyin Bartender heeft aangegeven om de app te starten zodra de computer is opgestart, denkt Bartender daar anders over. En moet dit nu handmatig gebeuren. Laat nog maar even weten of Bartender nu wel netjes opstart @Nobody. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we nog enkele dingen proberen. Via terminal een commando doorvoeren dat ervoor moet zorgen dat macOS ziet dat je Bartender wil opstarten zodra de computer is gestart. Bartender 3 verwijderen en opnieuw installeren. De laatste testversie van Bartender installeren.
  1 point
 9. Wat een service!!! Elkaar opweg helpen met Teamviewer, dat is echt leuk om te lezen. 🍻
  1 point
 10. Zeer waarschijnlijk staat er nog geen vinkje dat Bartender 3 automatisch moet opstarten als je de computer hebt aangezet. Open Bartender 3 en kies voor 'General' Kijk of er bij 'Startup' een vinkje staat bij: 'Open Bartender at login' een vinkje staat. Welke sneltoets wil precies instellen? Je hebt namelijk meerdere mogelijkheden: Verbogen icoontjes weergeven Alle icoontjes weergeven, inclusief de icoontjes die normaal verborgen zijn Via een zoekbalkje naar icoontjes zoeken door de naam van de app in te voeren. Navigeren door de icoontjes en deze selecteren
  1 point
 11. Bedankt. Hier en daar zal ik nog wat dingetjes aanpassen. Kan het kloppen dat je maar op dit moment) 5 berichten te zien krijgt na het toevoegen van de feed? Terwijl er op de website meer nieuwsartikelen beschikbaar zijn. Omdat ik maar 5 nieuwsartikelen zie, en het artikel van Limewire meerdere afbeeldingen bevat en hier ook afbeeldingen mis (zie hieronder), kan ik niet nagaan of het bij andere nieuwsartikelen met meerdere afbeeldingen ook voorkomt. Hier werkt het prima. Bij het nieuwsbericht over LimeWire mis ik toch wat afbeeldingen. De afbeeldingen onder de volgende titels zijn niet te zien: Limewire-interface Limewire Pro Limewire.com in 2004: sneller dan Kazaa, geen spyware Het einde van een tijdperk De afbeelding onder de titel 'Het dakterras van Limewire' is wel zichtbaar.
  1 point
 12. Eens de Bartender gratis uit proberen 😃
  1 point
 13. De voorkeuren van Bartender hoef je niet vaak te raadplegen. Eigenlijk alleen na installatie van Bartender en na het installeren van een nieuwe app die een icoontje in de menubalk plaatst. Ondanks dat, kan het voor iemand die de Engelse taal niet goed machtig is lastig zijn om via de voorkeuren het een en ander aan te passen. Daarom vind ik het belangrijk om een punt als dit mee te nemen in de review. De prijs van $15 is voor een app als dit wellicht wat aan de hoge kant voor sommige mensen. Ook een punt om mee te nemen. Als ik echter voor mezelf spreek, vind ik het dit bedrag meer dan waard. Ik heb andere (gratis en goedkopere) apps geprobeerd. Maar ik miste daar bepaalde dingen of het werkte niet zoals het zou moeten werken. Zelf maak ik alleen gebruik van een sneltoets om alle icoontjes weer te geven. Wat ik nog mis, is dat je via een sneltoets icoontjes van nieuw geïnstalleerde apps kunt verbergen of eventueel kunt weergeven.
  1 point
 14. Een 9.8! Mooi cijfer. Net die 0.2 punten gemist maar het geeft aan hoe blij je bent met deze applicatie. Mooie review weer. Bedankt voor het mooie werk @Monkie
  1 point
 15. Topper weer! Ik voeg ze morgen samen in een hoofdartikel ik moet een Mac kopen
  1 point
 16. Extra toevoeging: Informatie over de optie '1Password 1Click Bookmarks'.
  1 point
 17. Leuk dat je ook naar duken.nl zoekt
  1 point
 18. Waar ik vorig jaar tijdens het testen nog wat minder te spreken was over Mullvad, is dat nu sinds een paar maanden anders. Toen was ik niet zo te spreken over de downloadsnelheid die ik haalde. Ook de interface van de app zag er erg simpel uit. Een paar maanden geleden Mullvad toch nog een kans gegeven, en ik heb daar geen spijt van. Ik haal nu precies dezelfde downloadsnelheid als zonder VPN. Ook de app is totaal vernieuwd sinds een aantal maanden en ziet er nu een stuk mooier uit. Zo zie je maar dat er in een jaar veel kan gebeuren. In 2019 blijf ik fijn bij Mullvad. @Duken Je hebt bij Goose VPN een gratis proefversie van 30 dagen. @zarathustra Je hebt bij Goose VPN altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen na de betaling je geld terug te vragen.
  1 point
 19. Heb sinds enkele weken Goose VPN. Snelheid valt me vies tegen. Voor surfen op het net geen probleem. Maar downloaden gaat wel erg traag. Moet wel zeggen, ze hadden een aanbieding waar door een jaar abonnement geen drol koste.
  1 point
 20. interessant , erg handig je weet maar nooit wat er gebeurd als je niet thuis bent , misschien wel iets om te gaan kopen, bedankt voor de review
  1 point
 21. Dank voor deze nuttige review 👍
  1 point
 22. Ja, we gebruiken hem nog steeds mijn zoontje en de vriendjes vaak met Minecraft als en natuurlijk voor Mario kart. Ik speel zelf veel met de switch zonder tv. Dan gebruik ik de zij controllers.
  1 point
 23. Bij de informatie over de betaalde versie, heb ik kleine aanpassingen doorgevoerd.
  1 point
 24. Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder, en Infuse Pro bevalt me nog steeds. Sinds kort heb ik me ook aangemeld als beta tester. Functies die ik nog miste waren bijvoorbeeld live preview scrubbing (aanwezig in versie 5.8) en een refresh button (beta op dit moment) op de beginpagina. Hopelijk wordt deze button in de toekomst ook toegevoegd in de folders zelf Watchlists staat op de planning voor een toekomstige versie van Infuse. Iets waar ik ook met smart op aan het wachten ben.
  1 point
 25. Ja, je hebt alleen de reclame als je de applicatie start. De applicatie moet je altijd starten nadat je je telefoon aandoet, dan is ook de reclame zichtbaar. Het is kort maar ik vind het niet kunnen. Beetje promotie geven over het laatste product (de Smartband) die je al gebruikt... raar
  1 point
 26. Software met reclame? Waarschijnlijk is deze smartband daarom vrij goedkoop. Als het met name voor sporten en mensen met hartklachten is, is het misschien een praktisch ding. Zelf wacht ik nog een paar jaar, ik denk dat een smartwatch interessant kan zijn maar momenteel zijn er niet genoeg opties.
  1 point
 27. Android kan ook maar 1 GB geheugen is te weinig voor lekker gebruik van je applicaties. Dat werkte bij mij frustrerend... Elke keer wachten tot je applicatie reageert. Maar goed, je hebt dan inderdaad de mogelijkheid bijvoorbeeld popcorn time. Dan wacht je wat langer totdat de film start met afspelen
  1 point
 28. Lijkt mij een uitstekende, betaalbare beamer. Ik raad kopers aan om wel voor de versie te gaan met Android. Uitzending gemist, NetFlix, Popcorn Time en vele andere app's zijn wel prettig op een beamer.
  1 point
 29. Niet slecht! Zelfs 2 HDMI aansluitingen, ik heb er eentje. 3200 lumen is ook uitstekend. ROM valt iets tegen maar dat kan opgelost worden met een externe schijf, USB stick of SD kaart.
  1 point
 30. Je hebt er weer veel tijd ingestoken! Uitstekende review.🤓
  1 point
 31. De meeste VPN's kan je op meerdere apparaten gebruiken. Meestal 3 tot 5 apparaten. Als ze niet kijken of je op hetzelfde netwerk zit, zou je het dus (stiekem) met vrienden kunnen delen. Maar dat mag waarschijnlijk niet. Je kan de kosten dan door 3, 4 of 5 delen. Dan betaalt iedereen anderhalve euro per maand. Persoonlijk vind ik PIA uitstekend en daarmee kan je ook meerdere apparaten gebruiken.
  1 point
 32. heb ergens gelezen dat je de kosten van een VPN provider kunt delen met vrienden? Kan men allemaal tegelijk inloggen en gebruik maken van NordVPN of heeft dit ook haken en ogen?
  1 point
 33. Aaaa vandaar. Xiaomi is een erg sterk merk aan het worden. De producten zijn kwalitatief goed en de prijs ligt veel lager als de concurrentie. Ik ben benieuwd hoe het straks bij de Kruitvat gaat, of het merk zo nu en dan te koop is of altijd in de schappen te verkrijgen is.
  1 point
 34. En nu las ik zelfs dat de Kruitvat dit merk wilt verkopen.... Was de Kruidvat geen kruidenier? Maar goed, wel een goed merk om te verkopen. 👍
  1 point
 35. Hij is nu iets duurder weer als 255. Prijs schommelt, maar met kortingscodes (kan je aanvragen) wordt het bedrag weer minder En idd, geen Nederlands. Mijn vrouw mist dat
  1 point
 36. 5200mAh is erg netjes.
  1 point
 37. Ik had een robotzuiger voor 100+ euro gekocht, daar zaten geen sensoren op. Hij knalde tegen van alles aan en bleek waardeloos te zijn. Deze robotzuiger is een stuk beter als ik de review lees.
  1 point
 38. Wip je naar 4 jaar gewoon weer even langs Goed je te zien. Bedankt voor je aanvulling, ik zal kijken waar dat mooi past. PIA zit inderdaad in de USA, maar komt uit de ervaringen het beste bij ons uit de test. Met PIA kan je een NL server selecteren en dus NL diensten gebruiken in het buitenland.
  1 point
 39. Uitstekende review weer. Het is duidelijk dat je er veel tijd in steekt!
  1 point
 40. Bedankt voor er compliment Ik blijk dus een onrustige slaper te zijn. Maar ja, ik wordt opzich wel uitgerust wakker. Ik zal je drugs ven bekijken @Meh Meh
  1 point
 41. Uitstekende review. Persoonlijk vind ik het model niet passend bij mezelf. Ik hou meer van ronde modellen. Maar dat slaapt niet lekker, zoals je ook al aangeeft en een van de leuke features is juist kijken hoe je slaap verloopt. Over onrustig slapen, dat had ik vroeger ook. Een paar mg melatonine helpt enorm, ik word uitgerust wakker en slaap korter. Melatonine is vrij te verkrijgen, heeft geen bijwerkingen zover ik weet en is erg goedkoop.
  1 point
 42. Dank, Te veel vind ik ook wel wat van het goede maar nu misschien te weinig..... Hehe De tablet is nu voor 200 euro en met de korting code heb je en voor +-180 /190. Dan gaat het cijfer echt omhoog hier is hij veel in gebruik.
  1 point
 43. Het verbaast me niets. Onze Chinese vrienden hebben al vaker bewezen goed en goedkoop te kunnen imiteren ?
  1 point
 44. Ja inderdaad. Een duidelijk gevalletje copy/paste. En daar wacht je dan een aantal weken op.
  1 point
 45. Ik heb eindelijk een reactie ontvangen. Maar of je daar nu blij van moet worden. ‘You can try the free version of Infuse, and get access to all the Pro features for an entire month - for free. This should allow you to test with all your videos.’ En dat terwijl ik dus duidelijk had aangegeven welke formaten er worden ondersteund in de betaalde versie. Qua audio is dat volgens de website (onder andere) TrueHD en DTS-HD MA. Qua video kan ik er zo snel niets over vinden op de website. Behalve dan de tekst ‘Additional video formats’ Zelf denk ik dan aan bijvoorbeeld MKV, M2TS en ISO-bestanden. Al zullen er vast nog wel meer formaten zijn die enkel in de betaalde versie aanwezig zijn.
  1 point
 46. Voor een smartphone vind ik dit altijd een van grootste afkanppers. De accu is vaak razendsnel leeg. Zet Spotify op, speel ondertussen een game en een dagdeel verder is de accu leeg. Hopelijk vinden ze daar snel wat op. Dan hoef ik niet meer met powerbanks te slepen als ik weet dat het een drukke dag wordt.
  1 point
 47. De accu ervaring krijgt een kleine update. S'avonds heb ik nog rond de 30 tot 45% accu capaciteit over. Briljant. De normale Android telefoon gebruikers verwacht ik geen twee maar misschien zelfs drie dagen te kunnen volhouden op 1 accu lading.
  1 point
 48. Die dag heb ik twee uur genavigeerd, tethering de gehele middag aangehad. Dan gebruikt mijn vrouw en zoontje mijn databundel in de auto. Muziek streamen en veel foto's e video's gemaakt. Het was een intensieve dag, laten we het daar op houden. Maar ook hier geldt, meten is weten. PC Mark komt met deze cijfers. Me andere woorden. Het toestel van 133 euro trekt het langer als het high end toestel: de Galaxy S8+ van 700 euro.
  1 point
 49. Zeer interessante smartphone. Goedkoop maar de specs zijn voor het bedrag erg goed. Helaas heb ik al een goede backup, anders zou ik 'm kopen!
  1 point
 50. Ik vind de camera nog best goed. Je hond staat er mooi op.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...