Spring naar bijdragen

 • Duken
  Duken

  De top 10 en beste (Nederlandse) torrent sites van 2018

  Ook in 2018 hebben we een overzicht met de meest populaire torrent websites van het jaar. De lijst zal in de loop van 2018 waarschijnlijk aangepast worden omdat er sites door verschillende organisaties offline worden gehaald. In 2017 hadden we gedoe met de Piratebay en het blokkeren door de Nederlandse providers. Maar wees niet bang, er zijn nog genoeg grote torrent websites te vinden en je weet gelijk weer welke websites er allemaal beschikbaar zijn. Met een VPN kan je de Piratebay natuurlijk wel gewoon benaderen. En wie download er nog zonder een VPN verbinding? ;)

  Naast de top 10 populaire en beste internationale torrentsites hebben we ook de meest populaire Nederlandse torrent communities toegevoegd.

  De meest populaire internationale torrentsites van 2018: 

  • 1. THE PIRATE BAY
   • In 2015 was The Pirate Bay nog offline, maar na de terugkeer in 2016 kwamen er al snel weer miljoenen gebruikers bij. In 2017 zijn ze onbereikbaar gemaakt door de Nederlandse providers maar je kunt de website natuurlijk nog bereiken via VPN providers.
    • Vorig jaar 1ste plaats
  • 2. RARBG
   • Bestaat al sinds 2008 en blijft groeien!
    • Vorig jaar 3de plaats
  • 3. 1337X
   • Had afgelopen jaar diversen problemen met de beheerders, maar staat nu op de 3de plaats plaats.
    • Vorig jaar 6 plaats
  • 4. TORRENTZ2
   • Het vervolgt van de originele Torrentz.eu. Deze zoekmachine host zelf geen torrent-bestanden, maar verwijst bezoekers door naar andere sites.
    • Vorig jaar 5de plaats
  • 5. YTS.AG
   • Heeft niets te maken met de releasegroep van dezelfde naam en zakt 1 plekje.
    • Vorig jaar 4de plaats
  • 6. EZTV.AG
   • Nu al meer dan 10 miljoen torrents in de database. Deze site blijft groeien en stijgt 1 plek.
    • Vorig jaar 7de plaats
  • 7. LIMETORRENTS
   • Voor het tweede jaar in de top 10 en word door diversen torrent zoekmachines gebruikt.
    • Vorig jaar 10de plaats
  • 8. NYAA.SI
   • Nieuw dit jaar, de populaire anime torrent website.
    • Vorig jaar: #Nieuw
  • 9. TORRENTS.ME
   • Torrents.me is een grote zoekmachine voor torrent bestanden en ook voor het eerst in de top 10 dit jaar.
    • Vorig jaar:  #Nieuw
  • 10. ZOOQLE
   • Zooqle, meer dan drie miljoen torrents. De Google torrent zoekmachine. Dit jaar ook voor het eerst in de top 10.
    • Vorig jaar: #Nieuw

  De beste internationale torrentsites van 2018:

  Afbeeldingsresultaat voor Demonoid afbeelding

  De meest populaire Nederlandse torrentsites van 2018:

  site_logo.gif

  - update Juli 2018 -
   

  Besloten Nederlandse Torrentsites

  site_logo.gif

  VPN Verbinding

  Een VPN verbinding is voor de Nederlandse downloader anno 2018 een verplichting geworden. Naast je abonnement van je provider zoals Ziggo, KPN etc is het bij het downloaden van films en muziek een actieve VPN verbinding nodig. In 2016 was een VPN verbinding nog voor de "download nerds", in 2017 was de VPN verbinding al zo veel besproken dat de gemiddelde downloader er al mee aan de slag ging. In 2018 is de VPN een vereiste geworden.

   

  bewerkt door Draakie

  • Leuk 1


  Terugkoppeling


  Weet iemand wanneer ik mij kan aanmelden bij Place2Home? Of zijn er ergens uitnodigingen te vinden.... Ik kan mij niet aanmelden 

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites
  1 uur geleden zei Gast Place2home:

  Weet iemand wanneer ik mij kan aanmelden bij Place2Home? Of zijn er ergens uitnodigingen te vinden.... Ik kan mij niet aanmelden 

  Gewoon hier: place2home.net/register.php
  Nu is registratie even mogelijk, ze zetten deze optie erg vaak uit.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Piratebay gewoon te benaderen met VPN staat vermeld, maar Piratebay is toch wereldwijd geblokkeerd?

  Dan heeft het toch geen zin om een ip adres uit Nederland, België, polen, Australië, etc. te kiezen gezien al deze landen geblokkeerd worden.

  Trouwens als je al jaren een account hebt op torrentsites en je schakelt nu in op een VPN kan je dan het beste een nieuwe account aanmaken anders ben je volgens mij nog niet anoniem gezien je altijd onder dat account bent geweest.

  • Leuk 1

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Nee, de Piratebay is geblokkeerd in Nederland, Noord-Korea en enkele andere landen.
  Met een IP adres uit onder andere de VS is de website gewoon te bezoeken.

  • Bedankt 1

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Maar hoe zit het nu met al die torrentdownloaders die al jaren onder een vast account daar op sites zitten en nu op VPN overgaan maar wel verder gaan onder hun account. Dan ben je volgens mij toch niet anoniem. Brein en dergelijke kunnen immers die accountnaam op de betreffende sites zodat ze dit snel kunnen kopppelen ook al zit men dan nu onder een ander IP adres via VPN.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Op dit moment (zoals in Duitsland) krijg je een boete op basis van een film welke is gedownload vanaf een ip adres. Er worden nog geen links gelegd met account van torrent communities. Er is een controle op een torrent en de IP adressen welke deze download. 

  Op basis daarvan kan een boete in Duitsland worden verstuurd. Dat is ook het directe bewijs. Eventuele ip adressen van geregistreerde accounts, waar ooit mee is ingelogd of welke allemaal onder een account worden gebruikt zijn nog niet aan de orde. 

  Het is dus nu puur op basis van bewijs met het ip-adres wat download. 

  Maar het zal in de toekomst vast ook voorkomen dat er accounts en ip-adressen gelinkt gaan worden. Maar dat zal nog wel een jaar of drie duren. Voor nu hebben ze het al druk genoeg met de huidige aanpak.

  Overigens zijn er in Nederland nog geen boetes uitgedeeld. Maar die zullen gegarandeerd volgen. Ik had ze al afgelopen jaar in het nieuws verwacht. Verbaas me dat het zo lang duurt trouwens. 🤪 gelukkig maar ;)

  Een VPN zal straks naar mijn idee een standaard worden voor de meeste internet gebruikers. Los van het hele download gedoe, maar ook wegens privacy.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

   

  Blijft wel een beetje bizar; met ons allen dan maar op een ander ip adres begeven en de situatie blijft weer het zelfde. Dat zet voor de betreffende instanties dus ook geen zoden aan de dijk. Gewoon weer thuiskopie op geluids- en video-opslagmedia heffen is misschien wel het eerlijkst. De enigste die er nu echt garen bij spinnen zijn die VPN bedrijven. Zo zijn er slimme jonge knapen die vroegtijdig in dit gat zijn gesprongen er rijk mee geworden.

  Overigens kan ik me niet voorstellen dat gezinnen met kinderen die wekelijks niets vermoedend  downloaden ineens na maanden/jaren worden overvallen met grote boetes doordat zij in die tijdsspanne hebben gedownload en men daardoor nog  flink in de schulden kan geraken. Er zullen in een land als Nederland lijkt mij eerst op zijn minst waarschuwingen de deur uit gaan. Overigens nog bizarder dat betreffende torrentsites door blijven gaan en de downloaders de dupe worden. Dan zijn de boetegevers zo lijkt er onderhand nog flink bij gebaat om die sites in leven te houden!

  • Bedankt 1

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Daar ben ik het ook mee eens @pinkelman ik kan mij ook niet voorstellen dat er gelijk met boetes wordt gegooid. Maar echt zeker kunnen we er niet van zijn. 

  De eigenaren van de torrentcommunitys kunnen niet zomaar achterhaald worden. Dit zijn ook vaak slimme knapen welke weten hoe ze hun echte indentiteit geheim kunnen houden. Natuurlijk wilt een stichting als brein de sites offline hebben maar dan moeten ze wel bij de naw gegevens eigenaar een bericht kunnen achterlaten. (Wat trouwens wel steeds vaker lukt).

  Ik denk niet dat de auteursrechten organisaties de communitys bewust online houden om boetes in de toekomst te kunnen uitdelen. Daar zit niet het verdien model. ;)

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Helaas is het niet toegestaan om u te registreren via een proxy of vpn verbinding. Deactiveer uw proxy of VPN verbinding en probeer het opnieuw.

  Die is lekker, dus ik zou enkel via mijn eigen IP op een torrentsite kunnen registreren en dan via een vpn kunnen gaan downloaden, hoezo dan anoniem en veilig downloaden. Je Ip adres is immers bekend en het is niet moeilijk te achterhalen wat jij hebt binnen gedownload of upload op zo'n site als het in hande valt van bepaalde instanties.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Ja, herkenbaar Coolhoven. Het is inderdaad waar dat een forum bij de registratie het orgine IP adres bij het forum account kan bijhouden. Spijtig dat je je oo sommige forums niet via VPN kan registeren. :(

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites
  Gast Mick Kessels

  Geplaatst

  Veel torrentsites plaatsen vaak enkel de dvd5 rentals maar welke sites hebben echt een gevarieerd aanbod van rentals in zowel dvd9 als dvd5. Zoals je ook op de NZB sites ziet?

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites
  Citaat

  Place2Home.org - Offline 05-2018 

  Van de week niet, er was een pagina zichtbaar waar vele javascript en PHP fouten in zaten. Maar nu is alleen het MyBB script zichtbaar als men www.place2home.org opzoekt. Op de non www versie is er niets te zien.
  Denk niet dat ze ooit nog terugkomen, ondanks het feit dat de admin van place2home.net dat beweerd.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites


  Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

  Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

  Account aanmaken

  Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

  Registreer een nieuw account

  Aanmelden

  Ben je al lid? Meld je hier aan.

  Nu aanmelden

 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door Duken
   De top 10 meest gedownloade films van de periode 17 september tot 23 september. Deze week staat de film ‘Skyscraper’ bovenaan, gevolgd door ‘Solo: A Star Wars Story’ en ‘Sicario: Day of the Soldado’ maakt de top drie weer compleet.
   Week 38 zijn er vier nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Skyscraper is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.
   Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of steamen van films en series.
   Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer   1 (1) Skyscraper 6.1 / trailer 2 (…) Solo: A Star Wars Story 7.1 / trailer 3 (…) Sicario: Day of the Soldado 7.3 / trailer 4 (2) Jurassic World: Fallen Kingdom 6.5 / trailer 5 (3) Ocean’s Eight 6.3 / trailer 6 (…) Mission: Impossible – Fallout (Subbed HDRip) 8.1 / trailer 7 (4) Deadpool 2 8.0 / trailer 8 (7) Avengers: Infinity War 8.7 / trailer 9 (…) Next Gen 6.7 / trailer 10 (6) Destination Wedding 6.3 / trailer
   Toon volledig nieuwsbericht
  • Door Duken
   De top 10 meest gedownloade films van de periode 17 september tot 23 september. Deze week staat de film ‘Skyscraper’ bovenaan, gevolgd door ‘Solo: A Star Wars Story’ en ‘Sicario: Day of the Soldado’ maakt de top drie weer compleet.
   Week 38 zijn er vier nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Skyscraper is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.
   Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden of steamen van films en series.
   Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer   1 (1) Skyscraper 6.1 / trailer 2 (…) Solo: A Star Wars Story 7.1 / trailer 3 (…) Sicario: Day of the Soldado 7.3 / trailer 4 (2) Jurassic World: Fallen Kingdom 6.5 / trailer 5 (3) Ocean’s Eight 6.3 / trailer 6 (…) Mission: Impossible – Fallout (Subbed HDRip) 8.1 / trailer 7 (4) Deadpool 2 8.0 / trailer 8 (7) Avengers: Infinity War 8.7 / trailer 9 (…) Next Gen 6.7 / trailer 10 (6) Destination Wedding 6.3 / trailer
  • Door marthaeen
   Ook ik heb problemen met het installeren van phyton,
   en ik weet niet hoe ik een screenshot maakt.
   Dus maar gekopierd
    
   Windows ® Installer. V 5.0.7601.24195
   msiexec /optie <vereiste parameter> [optionele parameter]
   Installatieopties
       </package | /i> <product.msi>
           Hiermee wordt een product geïnstalleerd of
           geconfigureerd
       /a <Product.msi>
           Beheerinstallatie - hiermee wordt een product in
           een netwerk geïnstalleerd
       /j<u|m> <product.msi> [/t <transformlijst>] [/g <taal-id>]
           Hiermee wordt een product aangekondigd
            - m aan alle gebruikers, u aan huidige gebruiker
       </uninstall | /x> <product.msi | productcode>
           Hiermee wordt het product verwijderd
   Weergave-opties
       /quiet
           Stille modus, geen gebruikersinteractie
       /passive
           Zonder toezicht - alleen voortgangsbalk
       /q[n|b|r|f]
           Hiermee wordt het niveau van de gebruikersinterface
           ingesteld
           n - geen gebruikersinterface
           b - basisgebruikersinterface
           r - gereduceerde gebruikersinterface
           f - volledige gebruikersinterface (standaardinstelling)
       /help
           Help
   Opties voor opnieuw opstarten
       /norestart
           Niet opnieuw opstarten nadat de installatie is voltooid
       /promptrestart
           Vragen aan de gebruiker indien opnieuw opstarten nodig is
       /forcerestart
           Altijd de computer opnieuw opstarten na installatie
   Opties voor logboekregistratie
       /l[i|w|e|a|r|u|c|m|o|p|v|x|+|!|*] <logboekbestand>
           i - statusberichten
           w - niet-kritieke waarschuwingen
           e - alle foutberichten
           a - starten van bewerkingen
           r - bewerkingspecifieke vermeldingen
           u - gebruikersaanvragen
           c - oorspronkelijke parameters voor gebruikersinterface
           m - informatie over onvoldoende geheugen of kritieke fout
           o - berichten over onvoldoende schijfruimte
           p - eigenschappen van terminal
           v - uitgebreide uitvoer
           x - extra informatie over foutopsporing
           + - toevoegen aan bestaand logboekbestand
           ! - elke regel naar logboekbestand doorsturen
           * - alle informatie in logboekbestand opslaan, behalve
               voor opties v en x
       /log <logboekbestand>
           gelijk aan /l* <logboekbestand>
   Opties voor updates
       /update <update1.msp>[;update2.msp]
           Hiermee worden updates toegepast
       /uninstall <patchcode-guid>[;update2.msp] /package <product.msi |
                  productcode>
              Hiermee worden updates voor een product verwijderd
   Opties voor herstellen
       /f[p|e|c|m|s|o|d|a|u|v] <product.msi | productcode>
           Hiermee wordt een product hersteld
           p - alleen als een bestand ontbreekt
           o - als een bestand ontbreekt of als een oudere versie wordt
               geïnstalleerd (standaardinstelling)
           e - als een bestand ontbreekt of als een gelijke of oudere
               versie wordt geïnstalleerd
           d - als een bestand ontbreekt of als een andere versie
               wordt geïnstalleerd
           c - als een bestand ontbreekt of als de controlesom niet
               overeenkomt met de berekende waarde
           a - alle bestanden worden opnieuw geïnstalleerd
           u - alle vereiste gebruikerspecifieke registervermeldingen
               (standaardinstelling)
           m - alle vereiste computerspecifieke registervermeldingen
               (standaardinstelling)
           s - alle bestaande snelkoppelingen (standaardinstelling)
           v - uitvoeren vanaf bron en lokaal pakket opnieuw in
               cache opslaan
   Het instellen van openbare eigenschappen
       [PROPERTY=waarde van eigenschap]
   Raadpleeg de SDK van Windows ® Installer voor meer documentatie over de
   syntaxis voor de opdrachtregel.
   Copyright © Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.
   Delen van deze software zijn gedeeltelijk gebaseerd op het werk van de
   Independent JPEG Group.
    
×