Jump to content
Sign in to follow this  
thijsvanderlaan

Vraag over Nintendo Wii ombouw - Kopen bij Consoleplaza.nlRecommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een Nintendo Wii. Ik zit te twijfelen over De witte of de zwarte model. Wel wil ik deze omgebouwd kopen.

Ik heb zelf ook een beetje op Google gekeken en kwam deze site tegen: www.consoleplaza.nl

hierbij de 2 pakketten :

Witte wii:  http://www.consoleplaza.nl/Nintendo_Wii/Spelcomputers/Nintendo_Wii_Sportpakket_Hardwarematig_omgebouwd_

Zwarte wii:  http://www.consoleplaza.nl/Nintendo_Wii/Spelcomputers/Nintendo_Wii_Console_Black_Hardwarematig_omgebouwd

Heeft iemand ervaring met deze webshop? Raad je me aan om hier te bestellen?

Kan iemand mij er eentje aanraden, en waarom dan?

Owjah, hij moet wel de nieuwe model zijn, want deze schijnen niet om te bouwen zijn ofzo?

bedankt voor jullie reacties.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb wat voor je lopen googlen maar ik heb geen reviews van de winkel kunnen vinden. Toch vind ik hem er betrouwbaar uitzieten en kan je ook bij ze langs:

Bezoek /Post adres ( lees ook hieronder):

ConsolePlaza

Roompotstraat 66

6826 EP Arnhem

Ze hebben dus een bezoek adres, oftewel een winkel. Misschien moet je ze even bellen voor meer informatie? http://www.consoleplaza.nl/contact

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey hey

ik heb inmiddels een zwarte wii besteld en netjes met factuur en uitleg ontvangen. de wii is geupdate met 1.3 voor de wiikey v2 en er zit 4.2 erop zag ik op het blaadje.  ;D

Wel heb ik nog 1 vraagje: kan ik ergens goedkoper de wii punten kopen?

even een review omdat je niet kon vinden:

Ik vond het een super service, de wii snel ontvangen , genoeg info, netjes de track&trace ontvangen, en 3 mails die ik stuurde werd goed beantwoord.

Een aanrader !!  O0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wii points kosten overal z'n beetje het zelfde, maar een nieuwe wii die nog niet online is geweest kan wel punten verdienen ik geloof dat dat er 300 zijn ofzo. Die krijg als je als je naar het wii winkel kanaal gaat en daar op verbingshulp drukt en dan op hulp gekregen. oh nu ik kijk zie ik dat het 500 punten zijn. Je kan ook vertellen wie je geholpen heeft die krijgt dan ook punten omdat hij/zij dan geholpen heeft. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Rambo: Last Blood Het actiegenre is misschien wat misleidend. Als er actie is, is het dan wel weer goed, maar in het algemeen is dit meer een misdaadthriller. Vooral thriller dan, dan is het genre wat de film overheerst. Maar nergens is het heel spannend helaas. Luss doet het aardig, maar is niet altijd even overtuigend. Bij een hoop mensen vallen de Russische accenten wat door de mand, het is te gemaakt. Evans en Murphy maken weinig indruk, Mirren is wel wat overtuigender maar lijkt niet veel moeite te doen. Het minste aan de film is dat Besson de film zo "intelligent" mogelijk wil laten overkomen. Een hoop twistjes, een hoop tijdsprongen (veels te veel overigens) en een hoop gedoe dat slim hoort te zijn, maar eigenlijk gewoon knullig is. De twisten zijn niet bepaald knap, de tijdssprongen zijn vooral vervelend en in het algemeen maakt de film niet heel veel indruk. Een aantal knap geschoten actiescènes, dat wel, het is alleen jammer dat de film nooit echt een volbloed actiefilm wordt. Alhoewel het ergens wel vermakelijk is, voelt het te dom aan voor een film die heel slim wil zijn. Besson probeert te hard om een goede film te maken, maar faalt hier uiteindelijk in. Er moet meer denkwerk ingaan en betere scriptschrijvers misschien. Omdat de tijdsprongen op den duur gaan vervelen en zelfs irritant begint te worden, geen voldoende. Maar heel slecht is het gelukkig allemaal ook weer niet. bron: moviemeter.nl/film/1124462 Downloaden Als Rambo: Last Blood online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Rambo: Last Blood.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Rambo 5 Last Blood downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Rambo: Last Blood 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Ad Astra (2019) In Ad Astra gaat alles nog goed, misschien wel beter dan nu. We hebben ons permanent op de maan gevestigd en koloniseren Mars. We hebben mensen zelfs al tot de rand van ons zonnestelsel gestuurd, op zoek naar ruimte voor onszelf, maar ook op zoek naar ander leven. Dat laatste is de reden waarvoor de vader van majoor Roy McBride tientallen jaren geleden vertrok richting Neptunus. Als de aarde wordt opgeschrikt door mysterieuze en rampzalige energiegolven uit de buurt van de achtste planeet, wordt de nog immer in leven zijnde McBride senior aangewezen als vermoedelijke aanstichter. Wie beter dan McBride junior, die tot dat moment niet veel meer leek dan een veredelde ruimtebouwvakker, kan daarheen worden gestuurd om deze bedreiging een halt toe te roepen. Goedschiks of kwaadschiks. De grote dreiging die hij moet neutraliseren en hem onsterfelijk moet maken, brengt niet het verwachte spektakel en lijkt uiteindelijk niet meer dan een incident. Er zit geen doordacht motief achter, maar vormt uitsluitend de aanleiding om een astronaut door de ruimte te laten reizen. Het is vooral een middel om te laten zien wat er zou gebeuren als we zo door zouden gaan. En om je te laten nadenken of dit nog wel de moeite waard zou zijn. Deze kerngedachte wordt eigenlijk alleen maar duidelijk door het grote verhaal zo klein mogelijk te laten. bron: filmtotaal.nl/recensie/13709 Downloaden Als Ad Astra online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Ad Astra.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Ad Astra downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Ad Astra 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • I would like to suggest another solution for MBOX conversion try Shoviv MBOX Converter tool that easily export your multiple MBOX files into PST format. This email conversion tool support 20 email clients for MBOX format. For more info visit here: Convert MBOX to PST 
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Rambo: Last Blood

  • Actie
  • Thriller

  Ad Astra

  • Sciencefiction
  • Drama

  Anna

  • Thriller
  • Actie

  Hustlers

  • Komedie
  • Misdaad

×
×
 • Create New...