Jump to content
antonb12

gezocht gratis voetbal kijken op mijn telefoonRecommended Posts

Ik wil vanavond voetbal kijken

URL in voeren wat is de code

Heb je geen lijs er van kan je URL in vullen voor voetbal

Ik hoor het wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is het gelukt, hapje007?

Anders kan je gerust doorvragen ;) !

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik zoek gratis voetbal. mogren heb je psv tegen fc utrecht die wil ik wel zien op me teblet maar weet iemand waar je wel gratis kan kijken

ik hoor het wel mijn dank weer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android apps of software voor de pc heb je eigenlijk niet meer. Deze streams (of eigenlijk de bronnen) zijn allemaal offline gehaald. Maar online kan je nog wel live wedstrijden bekijken, ook streams met Nederlands commentaar. Check de volgende sites maar eens:

http://www.rojadirecta.me/

http://livetv.sx/en/

http://www.vipleague.me/

http://www.thefeed2all.eu/type/football.html

http://www.bvls2016.sc/

http://www.vivoball.me/

Voor de Android kan je ook Sopcast for Android downloaden. http://livetv.sx/en/ heeft zowel links naar webplayers als naar Sopcast en wanneer je zo'n linkje aanklikt, opent Sopcast automatisch. Ook kan je voor je Android Puffin browser downloaden waarmee je de streams op bovenstaande sites kan bekijken,

Overigens is het geen overbodige luxe om voor zowel pc als Android een add blocker te installeren. Reclame in het scherm kan je meestal na 1 minuut weg klikken. Wel heel goed kijken waar het kruisje zit om hem weg te klikken. Er zullen meerdere streams zijn die PSV - FC Utrecht zullen uitzenden maar het blijft even afwachten of daar een stream met Nederlands commentaar tussen zit.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb gehoord dat www.bvls2016.sc een goede stream is.

Ik gebruik hem op mijn laptop windows 10.

Echter als ik een stream kies, geeft AVG aan dat er een JS/Phish virus is gevonden en verwijderd.

Hebben meer mensen daar last van ?

Ik hoor het graag,

Groetjes

Edited by ehka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest dustbsh

Streamen? Dat moet toch niet zo moeilijk zijn. Er staan hier op de site al heel wat goed links. Probleem is wel dat veel sites nogal onoverzichtelijk zijn, maar na wat gepuzzel kom je er uit. Ook op Tablet of Andoid is het echt enorm makkelijk. Zelf schakel ik veel tussen deze twee sites: http://www.voetballivestream.tv/jupiler-pro-league  of https://livescore.land/nl/voetbal

Veel plezier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de aanvullende info Dustbsh. Als je weet waar je moet zoeken zijn er best veel streams te vinden op internet. Maar wat je zegt, ze zijn nogal onoverzichtelijk (lees bomvol met reclame). Maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt op zo'n site dan kan je uiteindelijk prima streams kijken zonder reclame in beeld. Sowieso is het gebruik van een Ad-blocker geen overbodige luxe.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest dustbsh

Net wat je zegt Reneetje. Van die ads wordt geen mens vrolijk en inderdaad, die Adblocker staat er bij mij ook op. Het is mijn ervaring dat sommige streams nogal houterig overkomen en dat het nogal kan verschillen van site tot site. Waarom dat is weet ik ook niet, maar als de ene link niet goed werkt lukt het bij een andere soms juist wel. Ik ben nog even wat gaan snuffelen. Hier zijn nog twee links die misschien de moeite waard zijn: https://www.voetballiveuitslagen.com/champions-league  enhttps://livestream.land/voetbal-kijken-gratis

Succes er mee:)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Precies, maar is het nu geen zomerstop? Bijna geen wedstrijden dus? ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By antonb12
   Wie weet waar ik gratis
   Eredivisie live kan kijken zoals Ajax
   Wie weet een apps voor mijn
   Mijn dank anton
  • By SanderL
   Goedemorgen,
   ik ben op zoek naar de volgende e-books voor tijdens de vakanties, het zou heel mooi zijn als iemand mij daar aan kan helpen. Ik heb ook een hele lijst aan boeken die ik door kan sturen (absoluut niet geordend helaas, dus roep maar, dan zoek ik het op):
   Sport:
   - Martin Vriesema: Extreem; Het ware tennisleven van Martin Verkerk
   - Radboud Droog: Sibon
   - John Carlin: Rafa; Mijn verhaal
   - Tom Knipping: Slag om de skyboxen
   - Jan Dijkgraaf: Bres
   - Dennis Mulkens: Behangkoning in de Premier League
   - Marcel van Roosmalen: Schijt! (Theo Jansen)
   Criminaliteit:
   - Paul Vugts: Doorgeschoten
   - Paul Vugts: De strijd tegen de Amsterdamse onderwereld
   - John van den Heuvel: De moord die niet veel aandacht trok

  • By KianYu
   Met nog maar 9 dagen te gaan tot het EK wordt het wel tijd voor een topic!   Hier kan er gediscussieerd en gespeculeerd worden voor, tijdens en natuurlijk na de wedstrijden.   Zal Sneijder in vorm zijn? Is Robben mentaal sterk genoeg? Worden we Europees Kampioen?!   In dit Topic kunnen we elkaar op de hoogte houden van al het nieuws rondom het Nederlands Elftal, uitslagen van wedstrijden etc.   Speel mee met de poule:
   http://www.flexvoetb...5111/duken.html (Thnx ActionWaction!)

  • By Oita
   Hallo allemaal,
   Weet iemand of je via het softwareprog. Sopcast ook nederlandstalige en of nederlands ondertitelde zenders kan ontvangen?
   gr. Oita
 • Hebben wij jou kunnen helpen? Help ons ook met een donatie naar wens. Met jouw donatie kunnen we verbeteringen doorvoeren op de website voor de bezoekers en leden. Bedankt! :roos:

  Donatie via Tikkie

  donatie.png


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Child's Play (2019) Geen stem van Brad Dourif, geen verhaal over de geest van een seriemoordenaar die in de pop kruipt, geen medewerking van originele Chucky-bedenker Don Mancini. Hoe kan een remake van Child's Play dan überhaupt te pruimen zijn? Tegen de verwachtingen in valt er toch een hoop lol mee te beleven. Dat komt door een zeer capabele horrorregie, in de handen van iemand die heel goed in de gaten heeft wat het publiek van een film als deze verwacht. Een leuke stapel lijken van mensen die op een onzinnige en gruwelijke wijze zijn omgebracht. Wel wordt er soms een beetje een loopje genomen met de interne logica van de film, want Chucky moet toch op allerlei ludieke wijzes slachtoffers maken. Zo weet hij eerst niet dat je met een keukenmes iemand pijn kunt doen, maar heeft hij later vanuit het niets geleerd dat extreme hitte geen prettig gevoel is. En zo zijn er nog wel een paar dingetjes. Soit. Het is Child's Play snel vergeven. Er is namelijk veel meer dat wel sterk is opgebouwd. Aan een vergelijking met het origineel valt niet te ontkomen. En puristen mogen deze film zeker uitkotsen. Het is ook niet helemaal netjes gegaan, hoe geestelijk vader Don Mancini buiten deze reboot is gehouden. Maar zonder die bagage is de nieuwe Child's Play echter anderhalf uur uitstekend te pruimen en pakken alle veranderingen aan de formule erg goed uit. Mocht je echter niet zonder de originele Chucky kunnen, dan staat van hem gelukkig nog een tv-serie op stapel. bron: filmtotaal.nl/recensie/13550 Download bestand Child's Play.mkv (3.4 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Child's Play downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Child's Play 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Men in Black: International (2019) Men in Black: International is op nog meer manieren een herhaling van zetten. Visueel gezien is de film bijna niet te onderscheiden van zijn drie voorgangers. En ook de formule is identiek: er moet weer op een MacGuffin worden gejaagd om de toekomst van het universum te waarborgen. En er is wrijving. Gelukkig zijn er een paar afwijkende factoren om tussendoor wat leven in de brouwerij te gooien. De dynamiek tussen M en haar nieuwe partner H is niet dezelfde als die tussen Will Smith en Tommy Lee Jones.  Op een paar grappen na is Men in Black: International erg matjes. De beste geintjes zijn al te zien in de trailer. Soms wordt de komedie nog een tikkeltje tergend, maar vaak kun je zelfs geen irritatie opbrengen. Daar is deze spin-off te ongeïnspireerd voor, of erger nog: doods. Het is te hopen dat niemand het meer in zijn hoofd haalt om met nog een nieuw deel op de proppen te komen, zonder die met een enorme dosis verse jeu te injecteren. Anders heb je niks. En dat is wat Men in Black: International is: een hele hoop niks. bron: filmtotaal.nl/recensie/13549 Download bestand Men in Black: International.mkv (2.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Men in Black: International downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Men in Black: International NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • ze liggen er nu drie dagen uit... ik hoop onderhoud 🥰 https://www.isitdownrightnow.com/elitenzb.info.html
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Child's Play

  • Horror

  Men in Black: International

  • Actie
  • Komedie

  Five Feet Apart

  • Romantiek
  • Drama

  Long Shot

  • Komedie
  • Romantiek

×
×
 • Create New...