Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Chromebook NAS - Mounting network share...Recommended Posts

Heey,

Ik heb een probleem met mijn chromebook. Ik wil met behulp van deze app mijn NAS bereiken. Echter krijg ik dit niet voor elkaar.
Het blijft maar hangen op 'Mounting network share..." Ik kan dus mijn NAS met al mijn films niet bereiken :( 

Ik heb al verschillende 'Share path' gebruikt. "smb://blabla/video"  "\\blabla\video" "smb://ipadres/video" "\\ipadres\video\"

Iemand die me kan helpen? ( @Duken misschien als onze chromebook expert?)
Ik heb een ReadyNas DUO RND2000v1.

Ik kan via Chrome het wel bereiken... Maar dat ziet er niet uit en is traag.

 • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

Dat moeten we kunnen oplossen :) en ik denk dat ik weet waar het probleem zit.

Chomeos kan niet meer overweg met het protocol SMBv1 . Dit is het oude protocol om smb shares te benaderen. Het is overigens ook onveilig. Wannacry maakte hier ook misbruik van. 

Tegenwoordig is SMBv3 de standaard, maar SMBv2 laat chromeos ook toe.

Kan je in je nas het SMB protocol vast zetten op 2 of 3 ? Of smb1 uitschakelen? Daarna werkt het vast weer. 

 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb elke setting doorzocht op de nas. Echter kan ik niks vinden over SMB.

Heb eventjes een google search eruit gedaan, blijkt dat mijn NAS geen support heeft voor SMBv2, iets met legacy model, bejaard, oud :( 

Dus ik denk niet dat het gaat werken helaas... 

Link to comment
Share on other sites

 • Administrators

:(

Let je wel op dat je smb shares niet van buiten af (Internet) te benaderen zijn. Smb 1 is zo lek dat je zonder credentials de data kan inzien. 

Wel spijtig, geen updates of iets dergelijks voor je nas?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Deze applicatie zit vol goede reviews: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.video.downloader.snapx Van de site: Download GRATIS TikTok-video's (Musically) zonder logo. SnapTik.App is een van de beste TikTok-downloaders die online beschikbaar is om TikTok-video's zonder watermerk te downloaden. U hoeft geen software op uw computer of mobiele telefoon te installeren, u hebt alleen een TikTok-videolink nodig en alle verwerking gebeurt aan onze kant, zodat u slechts één klik verwijderd bent van het downloaden van video's naar uw apparaten. Belangrijkste kenmerken Geen watermerk voor betere kwaliteit, wat de meeste tools niet kunnen. Download TikTok-video's, muziekvideo's op elk gewenst apparaat: mobiel, pc of tablet. TikTok staat gebruikers alleen toe om video's te downloaden op basis van de toepassing en gedownloade video's bevatten het watermerk. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Het is altijd gratis. We plaatsen slechts enkele advertenties die het onderhoud van onze services en verdere ontwikkeling ondersteunen. Ondersteuning voor conversie in .mp3-, .mp4-indeling voor alle apparaten (PC, Mac, Android, iOS) Hoe TikTok-video's downloaden verwijder logo? Open de TikTok-applicatie op je telefoon. Kies de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen rechtsonder. Klik op de knop Link kopiëren. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Ga terug naar SnapTik.App (Tiktok downloader) en plak uw downloadlink in het veld hierboven en klik vervolgens op de knop Download. Wacht tot onze server zijn werk doet en sla de video vervolgens op uw apparaat op. Hoe krijg ik de TikTok video download link? Open je TikTok-applicatie Kies de TikTok-video die je wilt downloaden Klik op Share en zoek bij de Share -opties de knop Copy Link Uw download-URL staat klaar op het klembord. Het kan ook via deze website: https://ssstik.io/en Vanuit daar kan je ze ook downloaden. Alleen via de App tiktok zelf kan het niet. Dan heb je altijd het logo in de videos's. Dus even linkje kopieeren en plakken in de andere app of website. Klaar is kees
  • Daar heb je ook een goed punt. ik zal nog even bij ze langs gaan. Die kruisboog ziet er briljant uit, maar een knuppel zal wat beter helpen. Ik schiet natuurlijk mis en het herladen gaat niet zo bijzonder snel 🙂 Hehehe.  Een roofoverval gelukkig nooit meegemaakt, maar ben me nu wel echt bewust van het opslot draaien van alle deuren en schuur. Normaal was ik wat makkelijk en liet ik veel open. Toch je spoiler gelezen.. trok het niet om het niet te lezen 🤗 Ik wil hem ook zien!  
 • Recente prestatie

  • oinotna earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

×
×
 • Create New...