Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

Sign in to follow this  
Drifter

Breaking BadRecommended Posts

Breaking Bad

Drama

Breaking Bad

About

 • Released


 • Rating


  8.4
 • Genre


  • Drama

Breaking Bad

Drama

Overview

Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen naar een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.


Credits

 • Bryan Cranston
  Bryan Cranston
  Walter White
 • Anna Gunn
  Anna Gunn
  Skyler White
 • Aaron Paul
  Aaron Paul
  Jesse Pinkman
 • Dean Norris
  Dean Norris
  Hank Schrader
 • Betsy Brandt
  Betsy Brandt
  Marie Schrader
This page uses the themoviedb.org API.

breaking-bad.jpg

Breaking Bad

Deze serie bestaat uit 5 seizoenen met in totaal 62 afleveringen en is gestart in 2008 en gestopt in 2013 met de volgende hoofdrolspelers: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris en Betsy Brandt

Plot:

Walter White is een 50 jarige scheikundeleraar op een middelbare school in Albuquerque (New Mexico). Op het moment dat zijn vrouw onverwacht zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in want na een bezoek aan de dokter werd vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt en tevens om zijn eigen behandelingen te betalen, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die hij nog scheikunde gegeven heeft, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth. Zijn product is meer dan 99% zuiver en heeft een aparte blauwe kleur en dit feit loopt als een rode draad door de hele serie heen en veroorzaakt een vervelende bijkomstigheid, namelijk dat deze top kwaliteit ook de aandacht trekt van de DEA. De zus van de vrouw van Walter is getrouwd met een DEA rechercheur, die in alle seizoenen alleen maar gebrand is om de fabrikant van deze blauwe crystal meth te pakken te krijgen, waardoor uiteraard een soort van kat en muis spel gaat ontstaan.

Kijkers mening:

Fantastische serie die geen moment verveelt en je keihard confronteert met de invloed van Kanker op een gezin en een meedogenloze strijd binnen de drugs criminaliteit met helaas in seizoen 5 wat momenten van onlogisch gedrag binnen de familie van Walter. Al met al een absolute aanrader.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad een heerlijke serie. Deze serie heeft van alles wat, vind ik.
Al had ik in het begin wel de neiging om af te haken. Dit omdat het allemaal wat langzaam op gang kwam.

Uiteindelijk met veel plezier alle seizoenen bekeken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb iedereen over deze serie gehoord, helaas nooit aan toegekomen. Als ik ooit tijd hebt gaan we proberen het eerste seizoen te bekijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...