Jump to content


Recommended Posts

Goedemiddag, hebben jullie enig idee wat op dit moment de beste/veiligste versie is van popcorntime? Ik heb de .sh versie(3.10) alleen bij tv-series heb ik alleen audio en blijft het beeld zwart. Films kan ik wel kijken alleen in de loop van de film lopen de audio en beeld niet helemaal synchroon.. zag op reddit het zwarte beeld bij series al wel aangekaart worden, maar nog geen reacties. Hopelijk weet iemand van jullie iets?

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uur geleden zei Patrickj:

Goedemiddag, hebben jullie enig idee wat op dit moment de beste/veiligste versie is van popcorntime?

Kijk je thuis op de PC/Laptop of via een App op je telefoon?  Een veilige en goede versie is Popcorn-Time.to. Deze is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux, maar ook als app voor Android en iOS.

Of de beeld kwaliteit altijd even goed is van de stream, zal waarschijnlijk van een aantal factoren afhangen. Onder deze Link kan je van een andere Popcorn Time de laatste versies downloaden.

Veilig is het eigenlijk alleen wanneer je een VPN gebruikt want het is nog steeds illegaal.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goede vraag, @Patrickj Ik wou deze vraag ook stellen.

Er zijn ook verschillende versies van Popcorn Time, @Drifter
Bij mijn weten zijn er 2 grote aanbieders van de app,  popcorn-time.to en popcorntime.sh
Ook ik vraag mij ook af welke versie het beste en veiligste is.
Ik wil graag de beste versie installeren op een Android mediaspeler. 

Iedereen kan een versie opzetten, het script van Popcorn Time staat op Github.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed topic. Fijn om weer te weten dat https://popcorn-time.to/ momenteel een versie is die goed werkt. Mijn schoonvader liep met (ik weet niet welke) Popcorn time tegen een issue aan dat hij verplicht werd een VPN af te sluiten van de Popcorn time provider. Terwijl hij al een VPN had, dat was dus een valse Popcorn time. :(

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb zojuist popcorn-time.to en popcorntime.sh even gedownload en getest op Windows 10. Deze versies werken gewoon goed.
Volgende week zal ik ze ook testen voor Android, ik wil de beste versie op mijn IPTV mediaspeler.

De app van popcorntime.sh downloaden duurde 20 minuten, voor een bestandje van 58,9MB.
De installatie van deze .sh versie duurde meer dan 5 minuten, erg vreemd maar ik kon geen malware vinden in de download.
De .sh versie had speciaal toestemming nodig om door de Windows firewall te mogen, de .to versie had geen toestemming nodig.

Wat irritant is, de popcorn-time.to versie probeert een VPN aan te smeren. En dat doen ze zeer opdringerig.
Wie niet goed kijkt ziet de kleine lettertjes niet en heeft het idee dat er verplicht een VPN moet worden aangeschaft voor het gebruik.
Zo proberen ze geld te verdienen aan Popcorn Time.

Ondanks de langzame download, langzame installatie, gaat mijn voorkeur op Windows 10 uit naar popcorntime.sh.
Ze proberen geen VPN aan te smeren en hebben een mooiere interface. Ook lijken films iets sneller te starten, maar dat kan aan mij liggen.

NB: iedere idioot kan het script downloaden, aanpassen met een VPN advertentie erin en daarna aanbieden als de 'enige echte versie'.
Mijn voorkeur gaat uit naar popcorntime.sh

 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook de sh gedownload, echter blijft bij series op 480p het beeld zwart, maar heb ik wel geluid. Iemand enig idee waaraan dit kan liggen? Zie het op reddit en twitter vaker langskomen, maar nog nergens een oplossing.   Op 720p heb ik wel beeld, alleen speelde altijd alles op 480p omdat dat beter doorliep.. op 720p hapert hij meer/vaker.. Als ik ze afspeel via Vlc media player op 480p heb ik wel beeld.. dus het moet haast aan de instellingen van popcorntime liggen toch?

Edited by Patrickj

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Patrickj:

Als ik ze afspeel via Vlc media player op 480p heb ik wel beeld.. dus het moet haast aan de instellingen van popcorntime liggen toch?

Je hebt nog steeds geen antwoord gegeven op een aantal eerder door mij gestelde vragen, maar ik vermoed dat het probleem wat jij hebt, te maken heeft met het ontbreken van de juiste codecs op het apparaat waar jij mee afspeelt.

Om bepaalde bestanden af te kunnen spelen heeft een media speler codecs nodig (zoals die ook in Vlc media player zitten) voor bijvoorbeeld DivX of MPEG en dat zal vermoedelijk ook voor de verschillende streams in Popcorn-time gelden, want alles wat aan beeldmateriaal wordt gedeeld heeft een bepaalde codec.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Patrickj:

Maar als het aan het apparaat ligt, dan zou die het bij vlc ook niet moeten doen toch? 

VLC heeft van zich zelf een hele lading codecs en als je niet met je VLC media Player afspeelt maar met een ingebouwde of andere media speler kan het zijn dat die niet correct werken vanwege het ontbreken van de juiste codecs.

Verder is het aantal seeders nog steeds van belang voor een goed beeld en een constante stream, maar wat is de downloadsnelheid van je internet (speedtest) en wat is je snelheid met gebruik van VPN (of gebruik je dat niet?)

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minuten geleden zei Patrickj:

@Drifter Dat is verder allemaal goed, de problemen zijn ook echt alleen bij series.. films kijken binnen popcorntime geeft geen enkel probleem

Ik adviseer je om het pakketje K-Lite-Codec Pack eens te downloaden en installeren, want dan zou het zomaar kunnen dat de haperingen verdwijnen als je niet afspeelt met je VLC Media player.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probeer de andere versie van Poopcorn Time even. 
Als die ook problemen geeft of juist niet, kunnen we verder kijken.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee, die geeft geen problemen inderdaad. Hij is wel veel minder fijn/snel/gebruiksvriendelijk naar mijn mening maar die werkt wel. Zie op twitter nu wel erg veel berichten richting popcorntime met deze klacht dus hopelijk verhelpt de update het

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou de klachten in de gaten houden en wachten op een oplossing. Tot die tijd de andere versie gebruiken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By Inkie
   Ik heb eeb vraag, ik moest de nieuwste popcorn time downloaden, maar nu heb ik wel beeld, maar geen geluid meer bij de films. Dat had ik voorheen wel. Als ik de trailers afspeel heb ik gewoon geluid . hoe kan dit en hoe kan ik dit oplossen. Ben een leek met zulke dingen . Wie kan mij helpen 
  • By Meh Meh
   Veel mensen denken dat Popcorn Time een aantal jaar geleden is gestopt. Dat klopt, alleen hebben de beheerders van het streaming video platform het script van Popcorn Time met de hele wereld gedeeld. Dankzij dat script, zijn er vele mensen die hun eigen Popcorn Time dienst hebben opgezet. Vandaag de dag zijn er dus vele verschillende apps, maar er zijn slechts 2 versies die echt goed zijn. In dit artikel nemen wij popcorn-time.to als voorbeeld, maar popcorntime.sh/nl werkt bijna hetzelfde en is ook uitstekend.
   Hoe werkt Popcorn Time?
   Als je de app hebt geinstalleerd, kan je direct beginnen. Je zoekt naar een film of serie en zet eventueel ondertiteling aan. Je moet dan even wachten tot de videostream is geladen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van het aantal mensen die dezelfde film of serie delen. Als er veel seeders en peers zijn en je internetverbinding snel is, kan je na enkele minuten al kijken naar hetgeen je wilt zien. Popcorn Time download namelijk de eerste stukjes van een film of serie eerst, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met kijken. Popcorn Time is niet alleen voor Windows. Het programma is geschikt voor allerlei platformen, waaronder Android, Mac, iOS en Linux distributies, zoals onder andere Mint en Ubuntu. Je kan dus met een desktop, laptop, Android smartphone of tablet, een iPhone en iPad gebruik maken van Popcorn Time. Veel mensen pakken een tablet en gaan in bad een filmpje kijken. Dat kan natuurlijk maar de meeste tablets zijn niet waterdicht.
   Popcorn Time installeren
   De installatie voor Windows is erg simpel. Je download het installatiepakket en installeert deze. Daarna kan je direct beginnen met kijken. Op iOS en Android systemen kan de app ook makkelijk worden geinstalleerd, alleen moet je dan op een aantal dingen letten. Wij hebben daarom een korte video handleiding gemaakt voor mensen die Android gebruiken. Mogelijk volgt een handleiding voor iOS in de nabije toekomst.
   Gebruik altijd een VPN
   Als je een film of serie met Popcorn Time opstart, krijg je altijd een waarschuwing, "gebruik een VPN!". Je moet een VPN aanzetten, anders is je identiteit te achterhalen. De makers van Popcorn Time hopen dat je doorklikt en hun VPN dienst gaat gebruiken, dan verdienen ze namelijk wat geld aan je. Helaas is de VPN die door ze wordt aangeboden niet zo goed. Maar ze hebben wel gelijk, als je films en series download, via nieuwsgroepen, torrents of Popcorn Time, kan je, je eigen IP adres beter niet delen. Als je een goede VPN aanbieder zoekt, probeer dan Private Internet Access eens. De prijs is erg laag, de bescherming is uitstekend. Ook ipvanish is een goede VPN aanbieder, die ook niet al te duur is.
   Video handleiding van Popcorn time
    

   View full nieuwsbericht
  • By Meh Meh
   Veel mensen denken dat Popcorn Time een aantal jaar geleden is gestopt. Dat klopt, alleen hebben de beheerders van het streaming video platform het script van Popcorn Time met de hele wereld gedeeld. Dankzij dat script, zijn er vele mensen die hun eigen Popcorn Time dienst hebben opgezet. Vandaag de dag zijn er dus vele verschillende apps, maar er zijn slechts 2 versies die echt goed zijn. In dit artikel nemen wij popcorn-time.to als voorbeeld, maar popcorntime.sh/nl werkt bijna hetzelfde en is ook uitstekend.
   Hoe werkt Popcorn Time?
   Als je de app hebt geinstalleerd, kan je direct beginnen. Je zoekt naar een film of serie en zet eventueel ondertiteling aan. Je moet dan even wachten tot de videostream is geladen. Hoe lang dat duurt is afhankelijk van het aantal mensen die dezelfde film of serie delen. Als er veel seeders en peers zijn en je internetverbinding snel is, kan je na enkele minuten al kijken naar hetgeen je wilt zien. Popcorn Time download namelijk de eerste stukjes van een film of serie eerst, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met kijken. Popcorn Time is niet alleen voor Windows. Het programma is geschikt voor allerlei platformen, waaronder Android, Mac, iOS en Linux distributies, zoals onder andere Mint en Ubuntu. Je kan dus met een desktop, laptop, Android smartphone of tablet, een iPhone en iPad gebruik maken van Popcorn Time. Veel mensen pakken een tablet en gaan in bad een filmpje kijken. Dat kan natuurlijk maar de meeste tablets zijn niet waterdicht.
   Popcorn Time installeren
   De installatie voor Windows is erg simpel. Je download het installatiepakket en installeert deze. Daarna kan je direct beginnen met kijken. Op iOS en Android systemen kan de app ook makkelijk worden geinstalleerd, alleen moet je dan op een aantal dingen letten. Wij hebben daarom een korte video handleiding gemaakt voor mensen die Android gebruiken. Mogelijk volgt een handleiding voor iOS in de nabije toekomst.
   Gebruik altijd een VPN
   Als je een film of serie met Popcorn Time opstart, krijg je altijd een waarschuwing, "gebruik een VPN!". Je moet een VPN aanzetten, anders is je identiteit te achterhalen. De makers van Popcorn Time hopen dat je doorklikt en hun VPN dienst gaat gebruiken, dan verdienen ze namelijk wat geld aan je. Helaas is de VPN die door ze wordt aangeboden niet zo goed. Maar ze hebben wel gelijk, als je films en series download, via nieuwsgroepen, torrents of Popcorn Time, kan je, je eigen IP adres beter niet delen. Als je een goede VPN aanbieder zoekt, probeer dan Private Internet Access eens. De prijs is erg laag, de bescherming is uitstekend. Ook ipvanish is een goede VPN aanbieder, die ook niet al te duur is.
   Video handleiding van Popcorn time
    

×
×
 • Create New...