Jump to content
hookie

aanmelden mislukt bij pirates4all en army of strangersRecommended Posts

Hallo allen ,

Ik heb een vraagje.Ik probeer me aan te melden bij army of strangers en bij pirates4all vanuit Spanje.

Maar krijg steeds te horen dat het niet mogelijk was (Helaas voldoet je registratie op Pirates4all niet aan onze voorwaarden.)ik gebruik geen VPN maar zie nu dat ik een waarschuwing krijg van Duken dat ik aangemeld ben in Duitsland.Hoe kan dit ik zit in Spanje.

Kan iemand mij wegwijs maken?

groeten H Visser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb hier totaal geen ervaring mee, maar het zou zomaar kunnen dat je aanmelding juist wel lukt vanuit Spanje met VPN of een Nederlandse Proxy, omdat je dan gebruik kan maken van een Nederlandse Server en een Nederlands IP-adres. Het gebeurt wel vaker dat Nederlandse Websites niet bereikbaar zijn vanuit het buitenland, dat wordt Geo-blokkades genoemd.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik woon in Tunesie en heb er ook last van met het registreren op een website. Vaak stuur ik er gelijk een berichtje achteraan om het uit te leggen, maar helaas het lukt zelden. Ik had destijds geluk dat er Admins van bepaalde sites hier actief waren, die heb ik het uit kunnen leggen hier en daardoor zit ik nu gelukkig op 2 sites.

Maar zowel met mijn VPN aan of uit, berichtje sturen naar de website ..... helaas is het mij nooit gelukt!

 

Drifter, het is dus niet dat ik en ik neem aan Hooky ook, niet op de sites zelf kunnen komen, dat lukt wel, dus van een Geo blokkade hebben we geen last. Het is denk ik omdat ze dan een vreemd IP adres zien bij de registratie uit Spanje en Tunesie.

Hooky bij pirates4all is het mij ook niet gelukt, vaak geprobeerd maar helaas ..... wie weet zit er een Admin of een Mod van hun hier ook die ons kan helpen? :-)  Army of strangers ken ik niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja en nu hebben ze ook een blokkade op mijn ip adres gezet dus nu kan ik niets meer.

Lijkt wel of ze geen nieuwe mensen willen 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 uur geleden zei hookie:

Ja en nu hebben ze ook een blokkade op mijn ip adres gezet dus nu kan ik niets meer.

Lijkt wel of ze geen nieuwe mensen willen 

Ik begrijp even niet hoe vaak je dan nu vanuit Spanje hebt geprobeerd toch een registratie voor elkaar te krijgen als er eerder al is meegedeeld dat dit niet voldoet aan hun voorwaarden. Dat is dan vragen om een IP-ban.

Het is natuurlijk niet leuk als je vanwege een buitenlands IP-adres een registratie niet voor elkaar krijgt, maar nagenoeg elke NZB Community in Nederland geeft op hun site al aan dat registratie met VPN niet geaccepteerd wordt. Hoe ze dat controleren of checken weet ik niet, maar ik vermoed dat ze registraties vanuit het buitenland ook als een soort van VPN registratie zien. Duken.nl heeft vanwege de al jarenlange specifieke informatie betreffende downloaden natuurlijk wel veel leden die ook vaak een actieve rol hebben op een NZB- of Torrentsite, maar het is niet vanzelfsprekend dat Duken.nl zelf ook maar enige actieve rol heeft of inspraak bij Download Community's die vermeld staan in de overzichten.

Voor @hookie heb ik verder eigenlijk maar 1 tip en daarbij ga ik er van uit dat je niet het hele jaar in Spanje verblijft, om als je in Nederland bent op een vertrouwd adres een registratie te doen op de sites waar dat nu niet lukt en zodra die registratie is gelukt kan je volgens mij ook vanuit Timboektoe inloggen op je account als je maar het correcte wachtwoord en gebruikersnaam vermeld. Je kan natuurlijk ook een heel goede vriend, vriendin, of familielid in Nederland met een PC of Laptop en internetverbinding vragen een account te maken op die sites en ze daarna de gegevens aan jou laten verstrekken via een mailtje.😉

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 uur geleden zei Drifter:

en daarbij ga ik er van uit dat je niet het hele jaar in Spanje verblijft

ja dat is jammer maar ik woon in Spanje al 14 jaar en kom weinig in NL meer.Ik gebruik voor de duidelijkheid GEEN VPN en ja ik heb het verschillende keren geprobeert met een ander emailadres en met vpn aan of uit maar men is nog te bel..... om antwoord te geven.

Dus dan maar niet.

alleen de mensen van iceworld hebben gereageerd en mij toegelaten.

 

Hulde voor dit team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja klopt heb het wel maar heb het niet gebruikt met aanmelden.Maar denk omdat ik internet heb via een satelliet verbinding dat het uit Duitsland komt

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja bij mij ook heel lief

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedendag,

ook ik kom het regelmatig tegen dat mijn registratie niet lukt omdat ik als Nederlander in het buitenland (Frankrijk) woon.

Ik kom vrijwel nooit in Nederland en als ik dat zou doen dan gebruik ik mijn mobiele abonnement wat, helaas, ook niet geaccepteerd wordt.

Dus als er iemand is die mij uit de brand zou kunnen helpen, stuur me dan een PM alstublieft.

alvast dank,

groetjes nathalie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nathalie, als je in Nederland bent, kan je misschien ook anders even op de wifi als je bij iemand thuis bent?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoi NetNiet,

dank voor je reactie. Maar zoals ik al zei, ik kom vrijwel nooit in Nederland. Of er moet een familielid of vriend sterven en ik met spoed terug moet. 

In zo'n geval, denk ik niet dat ik dààr dan aan denk.

Ik had 'DenSpike' ook een berichtje gestuurd want ook zijn website werd geblokkeerd maar die is zo aardig om mijn registratie toch toe te laten. Nu de rest nog.

ik blijf het vreemd vinden dat ze zo graag willen weten achter welk ipadres ik me "schuil" hou. Kennelijk is het blokkeren van alleen VPN adressen niet voldoende.

Desondanks,

een heel fijn weekend.

Groetjes nathalie

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minuten geleden zei nathaliesch:

ik blijf het vreemd vinden dat ze zo graag willen weten achter welk ipadres ik me "schuil" hou. Kennelijk is het blokkeren van alleen VPN adressen niet voldoende.

Hoi Nathalie,

Er circuleert nog steeds een lijst met IP-adressen van wan gebruikers en verdachte personen die niet het beste voor hebben met Torrent of NZB community's en dan willen site eigenaars nog een mogelijkheid hebben om direct bij registratie iemand te weigeren d.m.v. een IP-ban. Je hebt dan in jouw geval alleen geluk als je een berichtje kan sturen naar een staflid of woordvoerder.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By mopje
   hallo ben een zeer nieuw mooi forum tegen gekomen 
   https://www.pirates4all.com/board/?styleid=3
   mischien hebben jullie er iets aan 

 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 15 juli tot 21 juli. Deze week staat de film ‘Hellboy’ bovenaan, gevolgd door ‘Alita: Battle Angel’ en ‘Shazam!’ maakt de top drie weer compleet. Week 29 zijn er drie nieuwkomer in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Hellboy is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer   1 (3) Hellboy 5.3 / trailer 2 (2) Alita: Battle Angel 7.5 / trailer 3 (1) Shazam! 7.3 / trailer 4 (…) Lying and Stealing 4.9 / trailer 5 (…) Point Blank 5.7 / trailer 6 (4) Shaft 6.4 / trailer 7 (6) Dumbo 6.5 / trailer 8 (…) Missing link 6.4 / trailer 9 (7) Captain Marvel 7.1 / trailer 10 (8) Escape Plan: The Extractors 4.5 / trailer Het topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   De trailer van de meest gedownloade film:     Toon volledig nieuwsbericht
  • Hellboy (2019) Het resultaat van die eigenzinnigheid is dat deze Hellboy-reboot overduidelijk de signatuur van Neil Marshall draagt. Dat is vooral te zien aan het aanstekelijke enthousiasme waarmee de Brit afgehakte hoofden en ledematen door het beeld laat vliegen en in het rond smijt met liters kunstbloed. De toon is duisterder en het geweld veel bloederiger. De makers verdienen lof voor het feit dat ze trouw zijn gebleven aan de gewelddadige aard van het bronmateriaal - de 'graphic novels' van Mike Mignola - en niet terugdeinzen voor een strenge leeftijdskwalificatie. Hellboy mag dan andere mankementen kennen, een laffe verfilming is het in elk geval niet geworden. Toch blijft er iets wringen aan deze Hellboy-film. Neil Marshall is simpelweg geen Guillermo del Toro, wat voornamelijk te merken is aan het grote verschil in vaardigheid tussen beide heren om een soepel lopend verhaal te vertellen. Bovendien is de verwondering voor de magische wezens ditmaal ver te zoeken. In Neil Marshalls film zijn monsters gewoon afschrikwekkende en lelijke creaturen, die het liefst zo snel mogelijk over de kling gejaagd moeten worden. Het kan ook anders: in Hellboy: The Golden Army wist Del Toro een kolossaal, allesverwoestend plantenmonster binnen enkele scènes om te toveren tot een hulpeloze, maar wonderlijke verschijning. Een dergelijk sprankje magie had de film van Neil Marshall ook goed kunnen gebruiken.  bron: filmtotaal.nl/recensie/13450 Downloaden Als Hellboy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Hellboy.mkv (4.2 GB) (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Hellboy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Hellboy NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels. Andere populaire film:
  • Hoi Ismail, De Wikipedia geeft aan dat er 4 verschillende webadressen van deze zoekmachine zijn, maar er is er maar 1 online die je kan vinden onder deze link
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Hellboy

  • Actie
  • Avontuur

  Binti

  • Familie

  De Patrick

  • Drama
  • Komedie

  Spider-Man: Far from Home

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...