Jump to content


Recommended Posts

Arctic

Arctic

About

 • Released


 • Rating


  6.2
 • Genre


  • Thriller
  • Drama
  • Avontuur

Overview

Een man strandt op de Noordpool en wacht totdat hij eindelijk gered wordt. Wanneer het ernaar uitziet dat hulp onderweg is gebeurt er een ernstig ongeluk en zijn kans op redding is verkeken. Nu moet hij een belangrijke beslissing maken: in het kamp blijven waar het relatief veilig is, of eropuit trekken en het onbekende tegemoet gaan, hopende redding te vinden.


Trailer

Credits

 • Mads Mikkelsen
  Mads Mikkelsen
  Overgård
 • Maria Thelma Smáradóttir
  Maria Thelma Smáradóttir
  Young Woman
This page uses the themoviedb.org API.

Arctic

Het is eigenlijk best spijtig dat Arctic uitkomt nu de winter definitief voorbij lijkt te zijn. Het IJslandse drama is namelijk niet bijzonder rijk aan plot of thematiek, maar leunt vooral op het invoelbaar maken van de ervaring van de hoofdpersoon. Diens ervaring van kou welteverstaan. Je hoeft uiteraard niet zelf te verkleumen om daar volledig in mee te kunnen gaan, maar het helpt zeker als je gezicht nog halfbevroren is van de fietsrit naar het filmtheater. Misschien van tevoren aan het bioscooppersoneel vragen of de airconditioning wat extra koude lucht de zaal in kan blazen?

Arctic heeft genoeg in huis om anderhalf uur de aandacht vast te houden, maar erg diep wordt niet gegraven. Dat is geen enorme tekortkoming, maar in het lichtelijk kaalgegraasde landschap van overlevingsfilms (een genre dat sinds de financiële crisis een enorme golf nieuwe titels heeft voortgebracht) is het ietwat spijtig dat er niet veel meer wordt gedaan dan 'man loopt door de kou van A naar B'. Films als The Grey en The Revenant hadden dezelfde basis, maar wisten die nog wel wat grondiger uit te bouwen. Voor de geoefende kijker zal Arctic aldus niet veel meer zijn dan een degelijk uitgevoerd tussendoortje, maar hij maakt zeker benieuwd naar wat debuterend regisseur Joe Penna (een Braziliaan, opvallend genoeg) van zijn volgende film zal maken. Die zou draaien om een verstekeling tijdens een ruimtereis naar Mars, wat klinkt als een concept waar hij waarschijnlijk nog wel wat steviger mee kan uitpakken.

Download bestand

 • Arctic.2019.BRRip.XviD.AC3-EVO.avi
 • Grote 1.4 GB

Afbeeldingen

b978f5e09d86f737c6c63de17607439e.th.png

203211711bfcf59afcd0df7622952c90.th.png

d2905ec1825b1aab0516f30b686e3e2b.th.png


Arctic downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film Arctic NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Daar het niet echt geschikt is om dit in Café de download of ergens anders te plaatsen en het toch een besturingssysteem betreft maak ik hiervoor een nieuw topic aan betreffende een probleem dat ik met de nieuwste versie van W10 ben tegen gekomen. Daar de update/upgrade naar de Mei 2019 versie uitbleef via Windows Update wou ik deze installeren op één van mijn pc's via de update assistent , standalone dus niet verbonden met mijn eigen netwerk, om deze te testen gedurende een paar weken/maanden ging alles eigenlijk (schijnbaar) goed tot ik het eerste Blue screen of DEAD kreeg met de mededeling dat er data verzameld werd en dat ik zou moeten gaan naar site van microsoft/stopcode en de code  memory_management moest ingeven om te weten wat het probleem zou kunnen zijn. Echter wordt door mijn browser, de nieuwste Firefox, gemeld dat deze site niet zou bestaan. Ben dan maar teruggegaan naar een vorige versie van mijn Windows 10 pro met versie 1809 en nu blijkt alles normaal te werken. Wat is eigenlijk de bedoeling dat ik dit meld: indien men wacht op deze update/upgrade en en deze wordt nog steeds niet aangeboden via de gewone weg van de Windows Update doe het niet via de assistent, niet iedereen krijgt misschien met dit probleem te maken maar het is beter nog even te wachten tot het moment dat die via de gewone weg wordt aangeboden. Ik heb rond gezocht op het net en nergens een zinnig antwoord gevonden op de vele site's die een antwoord zouden geven, wil u echter één van deze zogenaamde oplossingen volgen hou er dan echter rekening mee dat u dit zou doen op eigen verantwoordelijkheid omdat er regelmatig oplossingen bij zijn die schadelijk kunnen zijn voor niet alleen het OS maar ook voor uw privacy. Ik heb een vraag gepost op het officiële forum van Microsoft, zowel in het Engels als in het Nederlands, en zo gauw ik daar een antwoord op krijg die leidt naar een bevredigende oplossing laat ik jullie dat weten. Tot op dat moment is de enige oplossing van terug te gaan naar een vorige versie van W10, wat bij mij de versie 1809 was/is. Mvg. Trizomu
  • Fatsoen is: als iemand je een emailtje stuurt met een vraag daarin, dat die gewoon beantwoord wordt. Al is het maar een kort antwoord. En nee, ik ga geen ip-adressen 'gebruiken' van mijn vrienden/kennissen. Als die website in verkeerde handen komt (Brein b.v.) , staan ze bij mijn vrienden op de stoep en dat heb ik er niet voor over. ik gebruik de alternatieven wel.   groetjes nathalie
  • Dat heeft weinig met fatsoen te maken maar meer met onkunde dat je op spikesplace wel toe gelaten wordt daar zit namelijk niemand (meer) die een VPN ip kan onderscheiden van een niet VPN ip. Dat botweg weigeren heeft te maken met dat ze je ip checken en als ze zien dat het een VPN ip is je aanmelding verwijderen. Zoala al eerder vermeld vraag een vriend of kennis die in Nederland woont om een account voor jou te registreren en laat hem jou mail adres invullen bij de registratie.
 • ThreadStarter: Movies: Recently Created

  Hellboy

  • Actie
  • Avontuur

  Binti

  • Familie

  De Patrick

  • Drama
  • Komedie

  Spider-Man: Far from Home

  • Actie
  • Avontuur

×
×
 • Create New...