Jump to content

outlet - webshop voor dvd's en inkt patronen
Recommended Posts

hallo

ik heb een vraag

waar kun je online lege dvd,s bestellen om op te kunnen branden

en waar je ook dvd doosje kan bestellen

en ook waar je inkt patronen kan bestellen

heeft iemand een tip of een aantal site,s waar ik op kan kijken

mag ook duitse site,s zijn

alvast bedankt

 

john

Edited by dijkrat
Link to post
Share on other sites
 • Replies 4
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

via bol .com vind je al heel wat  als ik er koop dan zijn het dvdrw"s    die wis baar zijn    https://www.bol.com/nl/s/?searchtext=lege+dvd+schijfjes+voor+branden&searchCo

goede dag allemaal ik koop altijd mijn dvds en blurays en hoesjes bij deze winkel.   https://opus.nl/ daar kost bvb MediaRange DVD+R 4.7 GB Blank 100 stuks.....  16,20 euro  komt nog we

Persoonlijk zou ik deze kopen bij bol.com of amazon.nl . Had je daar al gekeken? Genoeg lege DVD's https://www.bol.com/nl/l/dvd-recordables/N/7075/

Overigens is dat wel ontzettend lang geleden dat ik die in mijn handen heb gehad :)

Link to post
Share on other sites
 • Duken changed the title to outlet - webshop voor dvd's en inkt patronen

Die goede oude tijd. Een nieuw besturingsysteem op een dvd'tje kopen en installeren.  Hoevaak kwam het hier niet voor dat ik dan die dvd kwijt was als ik eens een clean Install wilde uitvoeren.

Voor mij is het ook alweer even geleden dat ik een dvd en een hoesje in me handen heb gehad. Ik bestelde het altijd bij Bigdennis (of iets in die richting). Dat was daar altijd flink goedkoper.  

Ik kocht altijd lege dvd's van Verbatim, daar had ik prima ervaringen mee. Zaten er dacht ik 100 in.

Op een gegeven moment ging hier ook steeds meer digitaal. De lege dvd's die ik nog had werden gebruikt om voor een kennis een filmpje te branden. Daarna ben ik gestopt met het kopen van lege dvd's.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

goede dag allemaal ik koop altijd mijn dvds en blurays en hoesjes bij deze winkel.

 

https://opus.nl/

daar kost bvb MediaRange DVD+R 4.7 GB Blank 100 stuks.....  16,20 euro  komt nog wel verzendkosten over heen.

 

kijk maar eens allemaal.

 

groetjes van wietje

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By VXL
   Hallo,
   Ik zou graag een webshop maken waarin kleding verkocht wordt, hier moet o.a. het betalingssysteem ideal aan gekoppeld worden. Ik heb heel weinig verstand van html, php, etc dus bij voorkeur doe ik dit aan de hand van een cms systeem zoals wordpress of joomla.
   Ik zou het leuk vinden als jullie mij advies kunnen geven op welke manier ik deze website op kan zetten, bijvoorbeeld, als wordpress een goede optie is, welke plugins ik gebruiken kan om een webshop met ideal werkend te krijgen. Dit mag dan ook geld gaan kosten, voor de plugins houdt ik eerst een budget van 250 euro aan.
   Wat ik al geprobeerd heb is de e-commerce plugin met de e-commerce ideal plugin(beide gratis), dit kreeg ik echter niet werkend.
   Alvast bedankt.
   VXL.

 • Who was online  7 Users were Online in the last 2 hours


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Op deze pagina staat een uitleg wat je in dit geval moet doen. Als u te vaak de verkeerde toegangscode invoert, verschijnt er een bericht waarin wordt gemeld dat uw iPad is geblokkeerd. Als u de toegangscode bent vergeten, moet u de iPad wissen. Hierdoor worden uw gegevens en instellingen verwijderd, inclusief de toegangscode. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten nadat uw iPad is hersteld. Als u geen reservekopie van uw iPad hebt gemaakt voordat u de toegangscode bent vergeten, gaan de gegevens op uw iPad verloren. Volg de onderstaande stappen om een toegangscode te verwijderen. U hebt een computer nodig om deze stappen uit te voeren. Als u geen computer hebt, kunt u er een lenen van een vriend of naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider gaan. De toegangscode van een iPad met Face ID verwijderen  Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop en een van de twee volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de bovenste knop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de bovenste knop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. De toegangscode van een iPad met thuisknop verwijderen Zorg dat de iPad niet is aangesloten op uw computer. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop om de iPad uit te schakelen. Verbind de iPad vervolgens met een computer terwijl u de thuisknop ingedrukt houdt. Houd vervolgens de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet. Als u een reservekopie van uw iPad hebt gemaakt, herstelt u uw gegevens en instellingen nadat u de toegangscode hebt verwijderd. Een iPad herstellen  Ga naar de iPad op uw computer. Kies 'Herstel' wanneer u de optie krijgt om te herstellen of bij te werken. De software voor de iPad wordt gedownload in de Finder of in iTunes. Als dit langer dan 15 minuten duurt, wordt de herstelmodus op de iPad afgesloten en moet u de bovenstaande stappen voor het verwijderen van de toegangscode herhalen. Wacht tot het proces is voltooid. Vervolgens configureert u uw iPad, waarna u deze weer kunt gebruiken.
  • Hallo ik ben zoek naar om de I pad  (appel)van mijn schoonmoeder te wissen maar deze vraag om een code .Maar dat weet ze niet meer  is er iemand de weet hoe .    groetjes HuiberJan 
  • Beide werken hier zonder problemen.  Alternatieven zijn hier te vinden:  
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Latest content

×
×
 • Create New...