Jump to contentRecommended Posts

hallo

de kenners onder ons heb mischien een moeilijke vraag 

hoe maak je een tracker site wat zou ik nodig hebben daarvoor 

dus een prive torrent site he zoals de meeste site werken 

ik zou graag meer uitleg voor hebben 

welke host server welke programma's of dergelijk voor zo een site maken 

want ben aan het over denken om zo eentje te maken maar wou graag uitleg 

Gr movie-release

Link to post
Share on other sites
 • Duken changed the title to torrent site maken

 • Replies 17
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@movie-release Kosten en kennis overzicht Torrent site: Zo als @Meh Meh  al aangaf heb je een hosting nodig maar dan met VPS als minimum vereiste. Ik zou dan als starter gaan voor: VPS  -- 

Waar je nu informatie over vraagt is wel wat anders van opzet dan die nagenoeg simpele opzet van dat Actieforum, want je hebt hiervoor behalve wat Meh Meh hierboven aangeeft een Compleet Torrentsite S

Er is inmiddels een behoorlijke hoeveelheid informatie verstrekt waarmee de Topic Starter movie-release toch wel een idee moet krijgen wat er allemaal bij komt kijken, maar die is helaas vanaf het pla

Hallo @movie-release.

In een ander topic zag ik je een link plaatsen naar een actieforum. Werken aan zo'n forum is zonde van je tijd. Als de eigenaar van het actieforum het ziet, dan halen ze je forum direct offline.

Het is dus beter om te zoeken naar een echte host. En, omdat je een torrent website wilt starten, heb je offshore hosting nodig, een host die DMCA en notice and take down verzoeken negeert. 
Dat kost iets meer dan 5 euro per maand, als je een kleine torrent website opzet. Een seedbox raad ik je niet aan, dan zijn de maandelijkse kosten vele malen hoger. Je kan in het begin beter torrents gebruiken van andere torrent websites. 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Waar je nu informatie over vraagt is wel wat anders van opzet dan die nagenoeg simpele opzet van dat Actieforum, want je hebt hiervoor behalve wat Meh Meh hierboven aangeeft een Compleet Torrentsite Script nodig en iemand die aanpassingen voor je kan doen (Scripter) of je moet zelf voldoende verstand hebben van scripten en je moet alles wat je aan afbeeldingen ziet op een website zelf aanpassen door in te loggen op de server van de Host waar je alle mappen hebt staan.

Daarnaast moet je beveiliging software (Firewall) hebben die je op je server moet installeren en heel belangrijk een .org of .com Domeinnaam van je website registreren.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Bij de meeste hosts zijn firewalls al aanwezig, @Skeletor Scripten is niet echt nodig denk ik, hij zou forum software kunnen installeren vanuit cPanel. Als hij een grote, complexe torrent website wilt opzetten, dan komt er veel meer bij kijken. 

Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Meh Meh:

Scripten is niet echt nodig denk ik, hij zou forum software kunnen installeren vanuit cPanel. Als hij een grote, complexe torrent website wilt opzetten, dan komt er veel meer bij kijken. 

Ik denk dat in jouw idee van het gebruiken van forum software het uiterlijk van de website en de mogelijkheden om per download de tracker gegevens te kunnen controleren niet mogelijk zijn. Dat zou dan in geen enkel opzicht vergelijkbaar zijn met de reeds al jarenlang gebruikte software en scripts zoals bij Torrent Trackers het geval is zoals die ook onder de linkjes staan op Duken.nl https://www.duken.nl/forums/links/category/2-nederlandse-torrent-communities/

Op 1-1-2021 om 08:43 zei movie-release:

hoe maak je een tracker site wat zou ik nodig hebben daarvoor 

dus een prive torrent site he zoals de meeste site werken 

Ik maak uit deze vraag op dat de informatie juist gericht is op het script wat bij bijna alle al langer bestaande Torrent Trackers in gebruik is en juist niet wat al gratis voor handen is bij het Actieforum, ook al is dat voor een beginner veel aantrekkelijker.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Ik had het idee dat de TS een simpel forum op wilde zetten, bij het actieforum zijn dat soort zaken ook niet mogelijk. Maar hij heeft het over 'hoe maak je een tracker site', waarschijnlijk zoekt hij inderdaad naar zo'n script. Iedere Nederlandse torrent website lijkt hetzelfde script te gebruiken. Weet jij waar men zo'n script kan vinden, @Skeletor?

Toevoeging, enorm toevallig, ik heb er in het verleden vele uren naar gezocht, en kom net hierop uit. Is dit het standaard torrent script dat velen gebruiken?

Edited by Meh Meh
 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ik heb zojuist een domeinnaam gekocht en wil een legale torrent website opzetten om dit script eens te testen. Waarschijnlijk werkt het niet binnen een shared hosting omgeving, misschien heb ik een VPS nodig, maar dat kost 5 euri per maand.

Toevoeging; Het script is al vele jaren niet voorzien van updates. "Last Update: 2016-11-29". Als het niet werkt met de laatste versies van PHP en MySQL dan ga ik het niet installeren. Die oude versies (PHP4/5) draaien veel langzamer en bevatten beveiligingsrisico's omdat ze niet worden voorzien van updates.

Ik ga er op een andere manier een legale download website van maken. Een illegale website zou ik nooit willen bezitten, veel te veel gezeik, o.a. van Brein.

Edited by Meh Meh
Link to post
Share on other sites

@Meh Meh Ik heb wel moderne scripts voor je 😉 Dan wel ff via pb. Ik werk met het DLE script (DataLife Engine) daar heb je dan plug-ins voor, alle sites waar ik mee werk draaien op DLE , ik heb alles zelf vertaald. deze scripts werken op de nieuwste php versies.  En ja VPS is wel de minimum vereiste, zelf heb ik een server, dat is natuurlijk duurder. Ook worden deze scripts geüpdatet. Let wel dat het wel enige kennis vergt.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
4 uur geleden zei Meh Meh:

Toevoeging, enorm toevallig, ik heb er in het verleden vele uren naar gezocht, en kom net hierop uit. Is dit het standaard torrent script dat velen gebruiken?

Dat is inderdaad het meest gebruikte PHP script voor Torrentsites Meh Meh. Het standaard script is met de jaren door fanatieke hobby scripters zo aangepast aan persoonlijke wensen dat je daardoor het verschil kon maken met concurrentie. Je moet voor het maken van een eigen Torrentsite met dit script dus zelf goed bekend zijn met de materie of een hele goede scripter kennen die voor jou aanpassingen kan maken. Bovendien hebben de meeste nog draaiende Torrentsites een extra stuk script ingebouwd voor donatie mogelijkheden, waar de standaard Firewall op een server waarschijnlijk niet afdoende is.

De optie die Tuinbever hier geeft is wel tof, alleen ik heb geen idee of in dat script ook mogelijkheden zitten om Tracker informatie te koppelen aan leden om Ratio gegevens bij te houden.

 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

oef zodat ik kan mee volgen hier in dit gesprek

is het dan toch redelijk moeilijk om een torrent site te maken 

Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei Skeletor:

alleen ik heb geen idee of in dat script ook mogelijkheden zitten om Tracker informatie te koppelen aan leden om Ratio gegevens bij te houden.

Ja alle opties zijn voorhanden en meer zelfs. Met scripten kan ik wel voort helpen, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen 😉 , ik heb zelf al te veel projecten lopen, om ook nog eens iemand de beginselen te leren.

 

Edited by Tuinbever
 • Like 1
Link to post
Share on other sites
16 uur geleden zei Tuinbever:

Ja alle opties zijn voorhanden en meer zelfs. Met scripten kan ik wel voort helpen, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen

Er is inmiddels een behoorlijke hoeveelheid informatie verstrekt waarmee de Topic Starter movie-release toch wel een idee moet krijgen wat er allemaal bij komt kijken, maar die is helaas vanaf het plaatsen niet meer komen kijken naar eventuele reacties. Is het gezien jouw ervaring mogelijk om toch nog even een optelsommetje te maken van de waarschijnlijk totale kosten om een eigen degelijke Torrentsite online te zetten Tuinbever?

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Tuinbever:

Zo als @Meh Meh  al aangaf heb je een hosting nodig maar dan met VPS als minimum vereiste. Ik zou dan als starter gaan voor: VPS  --  SSD KVM Pro v4 4GB RAM guaranteed Kost €25.99 P/m Ik zou er ook voor kiezen om er 2 extra ip adressen bij te nemen.

Gemiddelde kosten zijn dus ongeveer € 35,00 p/m en een 1-malige Domeinregistratie van een paar Euro en een hoop vrije tijd en geduld opbrengen om iets te leren en wanneer je zelf ook Torrents moet seeden komt daar uiteraard nog een Seedbox (Dedicated Server) bij, met een gemiddelde prijs van € 15,00 p/m en even leren hoe je moet werken met een programma zoals FileZilla, voor het verplaatsen van content. :hyper:

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je aanbod en uitleg, @Tuinbeveren @Skeletor!

Ik denk dat er veel te veel werk in zou gaan zitten. Daarnaast heb ik de kennis waarschijnlijk niet om een dergelijk script aan te passen en een VPS goed te beveiligen. Een VPS voor €35,- per maand met onbeperkte bandbreedte? Dan krijg je meestal 4 cores, 8 GB RAM en een redelijk grote SSD. Ik zou niet weten wat ik daar mee moet... Een echte torrent site zou ik nooit willen hebben, ik heb geen zin in gezeik. Een legale torrent website lijkt mij wel interessant, maar daar is zo weinig interesse in dat shared hosting volstaat. Ik ben de laatste dagen aan het onderzoeken of een legale torrent site überhaupt genoeg te bieden heeft. 

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
8 minuten geleden zei Meh Meh:

Ik ben de laatste dagen aan het onderzoeken of een legale torrent site überhaupt genoeg te bieden heeft. 

Lol ja blijft lastig je zit al snel op het randje, maar wat zou je dan zoal legaal kunnen aanbieden, ben dan wel benieuwd. Maar ook alleen het scripten is al leuk en het werkend krijgen.

Link to post
Share on other sites

Het aanbod op Archive.org alleen al is enorm. Het is in sommige gevallen zeker dat er geen copyright op een bepaalde film rust. Maar lang niet iedereen zit te wachten op films zonder copyright, ze zijn meestal vreselijk slecht. Hieronder The Brain That Wouldn't Die, ze waren vergeten copyright aan te vragen. 😁

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
2 uur geleden zei Meh Meh:

 

Ze waren vergeten copyright aan te vragen. 😁

 

🤣🤣 Ja kan het mij voorstellen 😉

Maar overal zijn liefhebbers voor. Gewoon doen als je het zelf maar leuk vind.

Link to post
Share on other sites
 • William featured this topic

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Uppertje
   Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties.
    
   Wat opvalt bij mij althans, is dat de de grotere sites waar je nog netjes moet delen, het vaakst om donaties vragen. Servers die betaalt moeten worden, problemen met paypal enz enz dwingen de site eigenaren tot deze actie. 
   Op de zogenaamde "freesites" wordt er veel minder gevraagd om donaties. Wat is hier de reden van?
    
  • By CarineL
   Goedemorgen,  
   ik werk met qbittorrent (beginneling).  Het lukt wel om bepaalde ebooks te downloaden van ebookparadijs, maar 2 van de 5 torrents hebben de status Onderbroken.  Wat betekent dit? En wat kan ik eraan doen?  Kortom, wat is de betekenis van de  verschillende statuswaarden (onderbroken, seeding, ...)?  Ik heb al gezocht op Google en in de handleiding van jullie maar vind niet echt wat ik zoek.  
   Kan jij me helpen? 
   Dank je.
   Carine
  • By William
   Welkom bij de informatie pagina over torrent sites, zoekmachines en software. Deze pagina staat vol informatie en overzichten welke gebruikt kan worden zodat je (Nederlandse) torrent bestanden kan zoeken en downloaden via de diversen mogelijkheden.
   In dit artikel geven we een korte introductie over Torrent bestanden, geven we links van torrent sites, zoekmachines en clients met informatie over de pagina's en software.
   Wat komt er aan bod op deze pagina?
   Wat is zijn torrent bestanden? Populairste Nederlandse torrent communities: Beste internationale torrent sites Andere (internationale) torrent sites Torrent zoekmachines Torrent clients en software Torrent en VPN Andere handige pagina's Wat is zijn torrent bestanden?
   Downloaden via het torrent netwerk is één van de populairste download methodes. De reden hiervoor is toch wel het gemak en de vele sites die torrent bestanden aanbieden. Het protocol is in 2001 ontwikkeld en door de sociale opzet deel je het bestand wat je download waardoor iedereen elkaar help.
   Volledige uitleg over torrent vind je hier.
   Populairste en beste Nederlandse torrent communities van 2021:
   Op deze Nederlandse torrent sites moet je je eerst gratis registeren voordat de inhoud en torrents zichtbaar zijn.

   Meer dan 10.000 torrents ebookparadijs.org ultimate-force.biz extremetorrents.org film-paleis.me first-release.org muziekfabriek.org Meer dan 5000 torrents muziekfabriek.org puur-hollands.org pandora-place.me media-maatjes.xyz Meer dan 3000 torrents alleenretail.org media-world.xyz golden-film.me neutronen-place.club taranis.me the-unbreakables.net torrentsplaza.net Meer dan 1000 torrents boekenplaza.club dark-secrets.org fastmove.biz Meer dan 500 torrents lightning-tor.org movieparadijs.me nieuwe torrentsites amazing-wolf.me boeskool-stad.xyz Power-torrents.biz Beste internationale torrent sites
   Op deze Torrent sites kan je zonder aanmelden zoeken naar torrent bestanden en deze downloaden.
   1337X- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.am- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig ETTV- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YIFY Movies- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.pm- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Bittorrent.am - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Legit Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Lime Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Torrent zoekmachines
   Bittorrent.am - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig iBit.to - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig 01 Torrent - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig AIO Search - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrents.me - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Zooqle - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrent forums, sites en zoekmachines - Offline
   foreverdreams.me -Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 tuttis-place.net - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 BTMon - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 BTLoft - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 topspinner.org Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 sandrabullock.me Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 DutchMovie.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 mediamaatjes.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 04-2020 Torrentoff - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Offline sinds 08-2019 Torrent clients en software
   Downloaden van torrent bestanden kan via een legio aan software programma's. Bekende daarvan zijn uTorrent, BitLord en natuurlijk qBittorrent. qBittorrent is naar onze mening de meest prettige client met een goed overzicht, Nederlandstalig en voorzien van een interne zoekmachine.
   Na de installatie van de gekozen software kan je de torrent bestanden openen en downloaden. Maar let op, veel torrent sites hebben misleidende reclame zoals grote DOWNLOAD knoppen welke je naar een verkeerde pagina sturen. Vaak staat er een nette tekst link met de juiste download naar de torrent file.
   Ook teksten als "Direct download" of "Fast download" moet je overslaan. 
   Torrent en VPN
   Een VPN verbinding is voor de Nederlandse downloader een vereiste geworden. Naast je internet verbinding zoals Ziggo, KPN etc is het bij het downloaden van films en muziek een actieve VPN verbinding nodig. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn worden je persoonlijk gegevens verborgen waardoor je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...
   Een uitgebreide handleiding en uitleg over VPN software vinden we hier. 
   Andere handige pagina's
   Overzicht van torrents sites in de link directory Bittorrent uitleg en introductie qBittorrent uitleg en handleiding VPN verbinding en anoniem downloaden Het board voor alle vragen omtrent het populaire Torrent protocol Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt door informatie van leden en gasten. 
  • By Uppertje
   Wat is jullie favoriete torrentsite?  Waarom vind je dat?
    
   Ik download veel op Extreme Torrent, Ultimate Force en Alleenretail.
    
    

 • Who was online  19 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...