Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Hoe kom ik op het darkweb?


Go to solution Solved by Skeletor,

Recommended Posts

Ik wil graag het dark web bezoeken, ik begreep dat je daar ook kon downloaden en ik ben best wel nieuwsgierig. Heeft iemand hier tips voor of sites welke je makkelijk kan bezoeken. De tor browser voor het bezoeken heb ik geïnstalleerd maar weet nu niet hoe ik verder kan komen. 

VPN staat hier trouwnes altijd aan dus dat is mooi extra.

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Technisch gezien is dit geen moeilijk proces. Je hoeft alleen maar Tor te installeren en te gebruiken. Ga naar www.torproject.org en download de Tor Browser Bundle, die alle benodigde tools bevat. Sta

Tor is wat wordt aangeduid als een "darknet" - dat wil zeggen, een anonimiteitsnetwerk waarvoor speciale software nodig is om toegang te krijgen. Er zijn nogal wat andere darknets, maar enkele va

Dit is echt super. Hier ga ik mijzelf lekker in verliezen, zoveel nieuwe dingen. Ik zal wel opletten met die tabloid sites. Tabloid... nooit van gehoord. Super voor je informatie   

Posted Images

1 uur geleden zei Skeletor:

Forums en aanverwante sites zoals Reddit bieden lijsten van links, net als verschillende Wiki's, waaronder http://thehiddenwiki.org/ - een lijst die toegang biedt tot een aantal zeer slechte websites. Kijk vluchtig en wees voorzichtig.

Onder deze link staat een pagina met nog meer linkjes naar .onion websites

Dit is echt super. Hier ga ik mijzelf lekker in verliezen, zoveel nieuwe dingen. Ik zal wel opletten met die tabloid sites. Tabloid... nooit van gehoord. Super voor je informatie 

hero GIF

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Mooie vraag, ik ben ook wel nieuwsgierig. Als de tijd er straks er is ga ik ook een kijken op het dark web. 

Deze info en tip kwam ik ook tegen 

Daniel is een uitstekend beginpunt van je avontuur op het dark web. Daniel kan je namelijk helpen bij het navigeren van het dark web en de Tor-browser in het algemeen. Immers, de webpagina van Daniel bevat zo’n 7000 dark web links, die ook nog eens gecategoriseerd zijn per thema om het iets makkelijker te maken. Daarbij heeft Daniel een zeer handige feature die je in één oogopslag laat zien welke websites ook echt online zijn. Erg handig natuurlijk. Zo hoef je niet één voor één te controleren welke links het doen.

Link naar Daniel: http://danielas3rtn54uwmofdo3x2bsdifr47huasnmbgqzfrec5ubupvtpid.onion/

En 

Surface-Web-Deep-Web-Dark-Web-Illustratie-Nieuw.png

Link to post
Share on other sites

Tor is wat wordt aangeduid als een "darknet" - dat wil zeggen, een anonimiteitsnetwerk waarvoor speciale software nodig is om toegang te krijgen.

Er zijn nogal wat andere darknets, maar enkele van de meest populaire zijn:

is een van de andere meest bekende darknets. "I2P" staat voor "Invisible Internet Project" en is een anoniem overlay-netwerk. Wanneer je er voor het eerst verbinding mee maakt, ziet u een pagina als deze:

29aaecb.png

is een peer-to-peer (P2P) anonimiteitsnetwerk dat, net als I2P, beschikt over zijn eigen e-mail-, berichten-, chat-, blogplatforms en websitehosting. Freenet heeft momenteel geen eigen speciale browser - in plaats daarvan gebruikt het het programma FProxy zodat je er toegang toe hebt via Firefox, enz. Deze schermafbeelding is van een oudere versie van Freenet, maar het ziet er nog steeds ongeveer hetzelfde uit:

29e0631.png

is precies wat het daar zegt - een anonimiteitsnetwerk dat dezelfde cryptografie gebruikt als bitcoin, gecombineerd met het BitTorrent-netwerk. Net als Freenet is het een P2P-netwerk.

292cf27.png

Ik heb deze niet zoveel gebruikt als de anderen, maar net als de bovenstaande heeft het een soortgelijk doel: weerstand tegen censuur, het delen van bestanden en anonimiteit. Voor zover ik begrijp, lijkt het op Freenet, omdat het ook platforms heeft voor anonieme berichten en e-mail. Dit zijn de belangrijkste netwerken die ik ken, hoewel er nog andere in ontwikkeling zijn, en ik verwacht er in de nabije toekomst nog veel meer.

 

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

bedankt voor de uitleg binnekort eens proberen 

 

 • Agree 1
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...