Forums

 1. Algemeen

  1. Algemeen

   Voor de wat serieuzere onderwerpen die niet in andere forums thuis horen. Zoals het laatste download nieuws.

   15261
   posts
  2. Nieuwe leden

   Nieuw op ons forum? Stel je dan even netjes voor, dan weten we meteen wie je bent. Tevens kun je hier onze huisregels vinden.

   8646
   posts
  3. Internet & Netwerken

   Het forum voor al je vragen over Providers, ADSL, Kabel, Glasvezel, e-mail, routers, wifi en meer.

   7004
   posts
  4. (Anti)Virus - Firewalls - Spyware

   Tieren de virussen welig op je pc of probeert de hele wereld in te breken in je pc of mee te gluren? Deze sectie kan je op weg helpen.

   2731
   posts
  5. Hardware - Telefonie - Navigatie - TV

   Wat is de beste configuratie van je PC? Vragen over je nieuwe 3D TV? Belt je telefoon uit zichzelf? Hier moet je zijn.

   24552
   posts
  6. De huiskamer

   Slap ouwehoeren over alles wat niet in de andere forums thuis hoort

   60077
   posts
 2. Downloaden en uitpakken

  1. Downloaden via Nieuwsgroepen & Spotnet

   Voor al je vragen en problemen over nieuwsservers, nieuwsgroepen en newsclients. Zoals Spotnet, SABnzbd, nzb bestanden etc.

   7942
   posts
  2. Downloaden via Torrents & Popcorn time

   Voor al jullie vragen omtrent het populaire Torrent protocol zoals uTorrent, Popcorn time etc.

   11832
   posts
  3. Downloaden via alle overige methoden

   Help elkaar op weg via de overige methoden waarmee je kan downloaden. Zoals DC++, mIRC, FTP, Warez boards, Sharesites, Limewire etc

   1516
   posts
  4. Repareren, uitpakken, branden en overige problemen

   Download voltooid maar ondervind je problemen met een bestandstype? Kan je niks uitpakken of heb je geduvel met branden?

   12883
   posts
 3. Games en Consoles

  1. Alles over Games

   Voor alle vragen en discussies over vastlopers, updates, installatie problemen en cracks voor alle games.

   26890
   posts
  2. Consoles en Handhelds

   Voor vragen en discussies omtrent alle (draagbare) Spelcomputers. Praten over ombouwen kan dus ook.

   7264
   posts
 4. Films, series, video's, audio en e-books

  1. Alles over Films, Series, TV en E-books

   Alle andere vragen en discussies die u niet kwijt kan in de andere boards. Kletsen over het streamen van Smurfen, de Movie kan hier dus ook...

   4037
   posts
  2. Afspelen van Films en Series

   Al u vragen voor het afspelen en converteren van Films op alle hardware, zoals u PC, DVD speler of draagbare mediaspeler.

   4635
   posts
  3. Audio en muziek

   Opzoek naar muziek of vragen over Audio en je HiFi set? Bezig met je eigen DJ carrière? Decibellen in je auto?

   2322
   posts
  4. Films kopiëren, Rippen en Branden

   Wilt u een film kopiëren van een goede vriend of heeft u problemen met het branden van de DVD bestanden?

   3415
   posts
 5. Programma's & Software

  1. Software algemeen

   Algemeen forum voor alle vragen over bijvoorbeeld Office en alle overige software die u gebruikt.

   6232
   posts
  2. Besturingssystemen

   In dit forum kun je terecht voor vragen, opmerkingen en discussies over Windows, Linux, Ubuntu en overige besturingssystemen.

   3435
   posts
  3. Apple Software, Hardware en Besturingssystemen

   Ben je in de zevende hemel dankzij de iPhone en je MacBook? Wil je jouw ervaringen delen over de laatste Apple-software? Hier zit je goed.

   2250
   posts
 6. Duken.nl

  1. Bugreport, Feedback, Request & Mededelingen

   Voor het aanvragen van handleidingen, al je steunbetuigingen en ideeën. Ook zijn hier de laatste mededelingen van de Forum Crew te vinden.

   29701
   posts
  2. F.A.Q. en Handleidingen

   De FAQ rubriek wordt gebruikt om vragen die bij meerdere gebruikers leven alvast te beantwoorden. Ook zijn hier handleidingen te vinden die onder andere geschreven zijn door onze leden.

   297
   posts
  3. De Bazaar

   Kopen, verkopen, ruilen, webwinkels etc.... Doe hier zaken met je forum maten.

   2205
   posts
 • Nieuwsberichten

 • Popular Contributors

 • Recente berichten

  • Nog meer verbeteringen, nu ook SQL optimalisaties. Het forum voelt bij mij echt sneller aan, ik hoop bij jullie ook.
  • De favoriete downloadsite Kickass Torrents is offline gehaald. Dat betekent dat veel downloaders op zoek gaan naar alternatieven, maar downloaden van onbekende torrentsites is alsof je door een mijnenveld moet navigeren. Downloaden mag natuurlijk niet, maar áls je het doet, doe het dan veilig. Hier zijn 5 tips om torrents binnen te halen zonder je systeem in gevaar te brengen en toch anoniem te blijven. 1. Te mooi om waar te zijn? Dat is het waarschijnlijk ook  Op internet gelden dezelfde regels als in het echte leven: Als iets té mooi is om waar te kunnen zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Als je daarom een torrent tegen komt van een film die net in de bioscoop draait, die een kraakheldere dvd-rip met glashelder geluid en optionele subtitels in alle talen, dan kun je er donder op zeggen dat het nep is. In het beste geval krijg je alsnog een slechte cam-rip waarvan hooguit de belofte niet is waargemaakt, maar het is ook goed mogelijk dat er een virus in het bestand zit verstopt.

   Dit gebeurt voornamelijk bij populaire films of muziek, waarvan phishers en andere kwaadwillenden weten dat er er veel vraag naar is. Denk bijvoorbeeld aan echte blockbusters die in de bioscoop draaien, of het nieuwste seizoen van een populaire serie als Game Of Thrones.

   2. Download van geverifieerde gebruikers  Bij veel populaire torrentsites worden uploaders gecontroleerd. Ze krijgen dan een vinkje wanneer ze geverifieerd zijn, zoals je bij The Pirate Bay ziet.   Van geverifieerde uploaders hebben gebruikers óf de website zelf aangegeven dat de torrents betrouwbaar zijn. De kans is daardoor groter dat wat zij uploaden geen virussen of malware bevat, al is het geen garantie en kun je het nooit met 100% zekerheid zeggen. Het is in ieder geval aan te raden vooral van geverifieerde uploaders te downloaden.

   Bij The Pirate Bay herken je deze uploaders aan het groene doodshoofdje dat bij een torrent staat, of een roze als de uploader 'trusted' (vertrouwd) is. Het kan trouwens ook zijn dat The Pirate Bay of een andere site er niet aan is toegekomen een gebruiker te verifiëren. Weet je het niet zeker, wacht dan gewoon even een paar dagen - als je dat wil. 3. Gebruik een VPN  Gebruik een VPN. Een VPN is de beste manier om jezelf anoniem te houden op internet. Een VPN is een 'Virtual Private Network', en zet een versleutelde verbinding op via een andere server als waar je normaal op zit. Dat betekent dat je internetverkeer niet af te lezen is door andere partijen, zoals je provider. Dat maakt het een stuk lastiger voor organisaties als Brein om je op te sporen.

   Overigens is een VPN nooit helemaal veilig - het is met arrestatiebevelen en diepgravend onderzoek in sommige gevallen nog best mogelijk om informatie over je te verzamelen. Dat is echter zoveel werk dat dat heus niet gebeurt als je gewoon eens een film downloadt.

   VPN's kosten altijd geld, en hoewel er gratis diensten beschikbaar zijn hebben die meestal wel beperkingen. Die zitten bijvoorbeeld in de snelheid of in hoeveel je maximaal kunt downloaden.

   4. Gebruik een goed torrentprogramma  Het juiste torrentprogramma is belangrijker dan je denkt Het is niet alleen belangrijk naar de goede website te gaan en de juiste torrent te vinden, maar ook de goede software te gebruiken om te downloaden. Vroeger waren uTorrent en Bittorrent de absolute koningen om dat te doen, maar er zijn inmiddels meer dan genoeg prima alternatieven - zeker omdat die eerste twee vol lelijke adware zitten en je ongevraagde toolbars proberen aan te smeren.

   Een prima alternatief is qTorrent, een lichtgewicht programma zonder advertenties maar toch veel opties. Het programma is open source en wordt gemaakt door vrijwilligers die leven van donaties. 5. Let op phishing  Phishing-sites schieten als paddenstoelen uit de grond Kickass Torrents heeft altijd al last gehad van websites die het uiterlijk precies kopieerden, maar die copycats schieten nu helemaal als paddenstoelen uit de grond. Zulke sites nemen het uiterlijk over van Kickass Torrents of The Pirate Bay, maar leiden je in werkelijkheid naar advertentiesites vol malware. Kijk daarom goed naar de URL van de site die je bezoekt, zeker als je er via Google terecht komt. Kijk ook goed naar de link waar een downloadknop naar leidt, door erover heen te gaan met je muis zonder te klikken. Blijft de link binnen hetzelfde domein? Of gaat die naar een vage advertentiewebsite die je mogelijk kan besmetten met malware?

   6. Controleer de bestanden in de torrent  Voor je een torrent downloadt, kun je in torrent-programma's zien welke bestanden er allemaal in de torrent zitten. Kijk daar goed naar. Zitten alle bestanden in een .zip-bestand? Of zit er een .exe-file in de torrent terwijl je een film downloadt? Laat deze torrent dan zitten, je weet immers niet wat je precies binnen haalt.

   Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde bestanden in de torrent niet te downloaden. Download je een film of een cd, kies dan alleen voor de .avi- of .mp3-bestanden en laat al het artwork en README's voor wat ze zijn. Heb jij nog andere tips? Meld ze in de reacties!  
   Toon volledig nieuwsbericht
  • Meester Kikker (2016) - Download / Torrent / NZB Regie Anna van der Heide
   Scenario Mieke de Jong
   Release 28 juli 2016
   Producent Burny Bos, Tamara Bos
   Studio Bos Bros
   Duur 83 minuten Verhaal "Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie." Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij… Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.
   Cast Jeroen Spitzenberger (meester Frans), Yenthe Bos (Sita), Georgina Verbaan (Ceciel, Sita's moeder), Wine Dierickx (juf Suzan), Bobby van Vleuten (Wouter), Bianca Krijgsman (Wouters moeder), Paul Kooij (directeur Stork), Coen van Vlijmen, Charmène Sloof, Joke Tjalsma, Harriet Stroet, Michel Nooter
   Ontstaan Mede mogelijk gemaakt door crowdfunding. Vierde Van Loon verfilming na DE GRIEZELBUS, FOEKSIA DE MINIHEKS en DOLFJE WEERWOLFJE. Het einde van de film is anders dan in het boek. Paul van Loon in 'de Telegraaf' van donderdag 28 juli 2016: "dat vond ik geen probleem. Het leuke is nu dat kinderen zowel het boek kunnen lezen als de film kunnen gaan kijken. En dan de verschillen zoeken, mooie opgave. Kijkwijzer: 6 jaar (angst).

   Pers Jos van der Burg in 'Het Parool' van 27 juli 2016: "Het innemende Meester Kikker maakt indruk door de liefdevolle aandacht en de zorgvuldigheid waarmee de film is gemaakt. Daar is hij dan: de Nederlandse zomerkinderfilm. Meester Kikker is een vrolijke, optimistische film met antiautoritaire strekking. En met de altijd nuttige boodschap mensen te accepteren die niet tot de grootste gemene ­deler behoren.(...) De keuze om de verandering van de leerkracht in een kikker niet met spectaculaire digitale trucages te tonen, maar met minimale middelen, komt mogelijk voort uit financiële overwegingen, maar werkt uitstekend. (...) De locaties en de aankleding zijn perfect en Anna van der Heide bewijst zich na haar speelfilmdebuut BRAMMETJE BAAS (2012) weer als een uitstekende kinderregisseur. (...) Een minpunt is dat MEESTER KIKKER in de slipstream van de succesvolle serie MEES KEES-films volgt, waarin ook een leuke meesterin conflict komt met een bazige schooldirecteur. In het verleden trok Bos Bros zijn eigen succesvolle plan. Dat de studio nu de verdenking op zich laadt op een succesvolle rijdende trein te springen, voelt als een zwaktebod. Gelukkig doet het niets af aan de kwaliteit van MEESTER KIKKER." Kevin Toma in 'de Volkskrant' van donderdag 28 juli 2016: "(...) Waar een directe voorloper als MINOES (2001) een perfecte balans vond tussen sprookje en realisme, blijft de dramatische kant van MEESTER KIKKER een beetje voorspelbaar en oppervlakkig, en minder boeiend dan Frans' kikkercapriolen. Niettemin is MEESTER KIKKER een sympathiek geheel, liefdevol vormgegeven en plezierig geacteerd. (...) Geweldig hoe acteur Paul R. Kooij dat dier [ooievaar] met zijn hele mimiek imiteert, zonder te overdrijven. Maar de film moet het vooral hebben van hoofdrolspeler Jeroen Spitzenberger, die zijn personage waar nodig onrust of (fysieke) elasticiteit meegeeft, maar hem vooral mooi laconiek vertolkt: alsof zo'n kikvorsman de normaalste zaak van de wereld is. 'Ik loop er niet mee te koop, maar ik schaam me er niet voor.'" Remke de Lange in 'Trouw' van donderdag 28 juli 2016: "(...) De makers hebben er wijselijk voor gekozen weinig nadruk te leggen op special effects en des te meer op kordate dialogen, geestige verwikkelingen, een beetje spanning en een vrolijk einde. MEESTER KIKKER is een uitstekend gemaakt, hartveroverend groen polderavontuur." Fabian Melchers in 'de Telegraaf' van donderdag 28 juli 2016: "(...) Een verhaal met grappige en spannende momenten, deze verfilming van Paul van Loons populaire kinderboek. Gedragen door een innemende Jeroen Spitzenberger, met vermakelijk tegenspel van Paul Kooij als de strenge nieuwe schooldirecteur. En verpakt in een luchtige sfeer door regisseuse Anna van der Heide, die al even vrolijk te werk ging met haar regiedebuut Brammetje baas (2012). Maar waar die film ook voor volwassenen een hele fijne zit was, richt Meester kikker zich wel uitsluitend op de jonge kijkertjes." Tisha Eetgerink in 'Algemeen Dagblad' van donderdag 28 juli 2016: "(...) De transformatie, deels met behulp van computers en deels uitstekend geacteerd door Jeroen Spitzenberger, blijft subtiel. Kinderfantasie is groot genoeg om de rest erbij te denken. Mede hierdoor is MEESTER KIKKER een zeer innemende verfilming (...) Klasse dat dit hele kinder- en beestencircus zo soepel op z'n pootjes terechtkomt." Informatie over de download Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden en mogen niet worden geplaatst op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en tips zijn toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
  • Dat klinkt als een defecte harddisk. Hardware matig.... Ik ben bang dat je hem als verloren kan beschouwen. staat er erg belangrijke data op?
  • Hallo Allemaal, Ik ben op zoek naar de volgende boeken van Nicholas Sparks: - Het dagboek - De Keuze Kan iemand mij hiermee helpen? Alvast bedankt!   Met vriendelijke groet, Bianca van Benthem  
 • Laatste handleidingen

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   34363
  • Total Posts
   264865
 • Het nieuwe forum vind ik:   24 members have voted

  1. 1. Het nieuwe forum vind ik:


   • Geweldig
   • Beter
   • Hetzelfde
   • Minder

  Please sign in or register to vote in this poll. View topic