Jump to content

Leaderboard

 1. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   8

  • Content Count

   24940


 2. Monkie

  Monkie

  Full members


  • Points

   3

  • Content Count

   2600


 3. Uppertje

  Uppertje

  Full members


  • Points

   3

  • Content Count

   33


 4. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   3

  • Content Count

   102


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/19/21 in all areas

 1. Dat zijn de allerbeste films. Hoef je tenminste niet zo lang te wachten op het hoogtepunt.
  2 points
 2. https://first-release.org/ Leden: 5140 Torrents: 14640 First release is een FREE sites, waar delen dus niet is verplicht. Groot aanbod van torrents, vrijwel allemaal met een seedbox gedeeld. Leuke site met voor iedereen wel iets te vinden https://www.boeskool-stad.xyz/ Leden: 2600 per 16-2-2021 Torrents: 4790 Boeskoolstad is een FREE sites, waar delen dus niet is verplicht. De meeste torrents worden een op een overgenomen van de grotere sites. Ook deze site strooit weer te pas
  2 points
 3. Is de beste VPN voor Nederland ook idem voor België? Ik heb nog wat zitten zoeken op het net en ik had gelezen dat Goose ook goed zou zijn? Goose heeft wel geen ondersteuning voor Linux, welke is dan wel de beste voor oa Linux, IOs, Windows? Prijs/kwaliteit? Ze zeggen van Ghost dat je telekens 17" naar reclame moet kijken eer je verder kunt gaan? Ik heb in Windows ook de VPN aangevinkt, dat is toch hetzelfde of niet?
  1 point
 4. https://dark-secrets.org/ Leden: 3807 per 16-2-2021 Torrents: 8735 Dark secrets is een FREE sites, waar delen dus niet is verplicht. Redelijk aanbod van torrents, vrijwel allemaal met een seedbox gedeeld. Wat vrij irritant is, dat ze minimaal eenmaal per dag een PM sturen om te stemmen op de Torrenttop 100. https://power-torrents.biz/ Leden: 750 per 16-2-2021 Torrents: 440 Power torrents is een nieuwe site dus nog in opbouw. Het is geen FREE sites dus er moet gewoon worden gedeeld.
  1 point
 5. De film vindt plaats in 1869, vóór de gebeurtenissen van de originele film. De film zal eindelijk onthullen hoe het vervloekte spel is ontstaan en de avonturen van de eerste mensen die Jumanji speelden.
  1 point
 6. De beste VPN is voor iedereen anders. Zelf meerdere VPN-providers testen is altijd wel aan te raden. Zelf heb ik bijvoorbeeld minder goede ervaringen met GooseVPN. Onstabiel en traag. Je zou bijvoorbeeld kunnen kijken naar PIA. Onder andere geschikt voor Linux, iOS en Windows. Zelf heb ik prima ervaringen met ExpressVPN.
  1 point
 7. was het maar waar... die tillen een stuk fijner.
  1 point
 8. Ze zeggen een jaar, dus ik ga uit van 180 dagen. 2x per jaar opladen, de reviews geven wel een jaar aan. Ik zal hem vast weer op mega mode hebben staan dat hij sneller batterijen slurpt. Maar dat weten we over 180 dagen.
  1 point
 9. Topper weer @Uppertje . We gaan dit ook promoten. Echt fijn dat je dit deelt, hier hebben we allemaal zo veel aan.
  1 point
 10. Morgen de laatste gratis klinkers ophalen. Zo een zin in 😋 Maar eerst lekker koffie en nog even werken.
  1 point
 11. Ik heb helaas met deze website ook niet anders dan vervelende ervaring. Ze kampen al een paar jaar met regelmatige storingen op de server die ze noodzaakt gebruik te maken van een oudere database. Het resultaat daarvan is dat je mogelijk tegen een Ban aanloopt als je weer in wil loggen in je account of dat je opnieuw moet registreren. Natuurlijk is elke website die content wil delen een aanwinst, maar ik zou toch echt proberen een account te krijgen op een andere NZB-site die gezegend is met meerdere en betere posters.
  1 point
 12. Na de gebeurtenissen in 'Infinity War' hebben de superhelden een grote tik gekregen. Hun gezamenlijke vijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Allen slaan ze de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.
  1 point
 13. Deze gekocht: https://www.bol.com/nl/p/eufycam-2-2-beveiligingscamera-s-ip-camera-s-basisstation-365-dagen-batterij-voor-binnen-buiten/9200000124451545/?bltgh=vZxYV3ZpXEQJ2IZFf6FECQ.2_32.36.ProductTitle Wat een briljante set, camera's op accu. Lekker alles wireless en werkt als een trein
  1 point
 14. Fijn dat je je persoonlijke ervaringen deelt! Ik zal het bericht promoten.
  1 point
 15. Je bent niet verplicht daar te zijn, dan zoek je je heil toch ergens anders ! je kan nu iedere keer hier je verveling neerzetten, maar mensen doen hun best om voor jou gratis dingen op te halen. Al gaan ze 100 keer offline is niet een zaak waar jij je druk om hoeft te maken. Sites zat toch ........ Beetje een rel veroorzaken, en volgens mij heeft heel duken daar niks mee te maken. en nieuwe skin is jou al dagen bekent, klopt ook niet, die is er pas 2 dagen, dus vandaar misschien even off geweest 🙂 Je kan nu wel iedere keer hier je beklag komen doen, soms word er ook onderhoud aan een site gepleegd. En wat let je om zelf een site op te zetten ?
  1 point
 16. Goed om te horen dat het nu wel blijft werken. Graag gedaan.
  1 point
 17. 1 point
 18. Kijk eens aan, dat is goed nieuws. Kijk het de komende dag(en) zeker even aan. 🙂
  1 point
 19. Jongens !!!!!!! Hij doet het weer Ook de pc nog een keer opnieuw op gestart en jawel is nog goed. Nu maar hopen dat die het morgen ook nog doet. Het laatste van Monkie heeft geholpen maar de andere mensen hebben ook heel goed geholpen. Ontzettend bedankt allemaal. Wat is dit kicken (ben ook de jongste niet meer) Ik geef het morgen nog even door. Groetjes Arietta
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...