Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

 1. ikstopermee

  ikstopermee

  Full members


  • Points

   6

  • Posts

   36


 2. Skeletor

  Skeletor

  Full members


  • Points

   3

  • Posts

   1,015


 3. snelleleon

  snelleleon

  Members


  • Points

   2

  • Posts

   8


 4. Flitspaal

  Flitspaal

  Members


  • Points

   1

  • Posts

   8


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/2022 in all areas

 1. We zijn idd terug online nu . Grtz CF
  4 points
 2. Dit is waar ik zo vaak op hoop, een reactie van een Admin die meer zegt dan die tientallen speculaties. Bedankt voor je mededeling @captain flame
  2 points
 3. We zijn nog steeds druk aan het kijken om het probleem te kunnen oplossen. grt CF
  2 points
 4. Mijn complimenten en.... "keep up the good work"!
  1 point
 5. Army is inmiddels weer Online
  1 point
 6. YouTube gaat binnenkort maar liefst 4000 afleveringen van televisieprogramma’s en series aanbieden. Goed nieuws, want deze zijn geheel kosteloos te bekijken. Iets dat uiteraard alleen mogelijk gemaakt kan worden door de toevoeging van advertenties. Het is goed om te weten dat YouTube binnenkort verschillende programma’s gratis beschikbaar stelt, maar dat voor alsnog alleen in de Verenigde Staten doet. De stap is echter wel dusdanig interessant dat we er via dit bericht melding van maken. Ook jij als Nederlandse consument kan hier in de toekomst wat aan hebben. YouTube biedt gratis programma’s en series aan Er zijn een aantal partijen die content geheel gratis aan consumenten aanbieden. YouTube is de meest recente partij die dit gaat doen. Door middel van een blog post maakt het bedrijf bekend dat er talloze programma’s en series te zien zullen zijn in de Verenigde Staten. Deze content is niet alleen via de desktopversie, maar ook de mobiele versie van het populaire videoplatform te zien. De kans is groot dat de nieuwe stap een aantal Netflix-gebruikers aan het denken zet, maar dat is niet precies de partij waar Google de pijlen op gericht heeft. Die eer gaat naar de lineaire televisie. YouTube wil dat mensen via het platform uitkiezen wat ze willen kijken en niet eindeloos zappen tot er iets leuks op het beeld verschijnt. De series en programma’s zijn dus geheel gratis te bekijken, al wil YouTube daar logischerwijs wel wat voor terug hebben. Daarom voorziet het bedrijf de content van reclame, net zoals het bedrijf dat bij zijn video’s doet. Hoeveel van die reclames er tijdens een aflevering van een serie te zien zijn is op dit moment nog niet bekend. Zeker niet de eerste Het is een slimme zet van YouTube en een prettige ontwikkeling voor veel mensen. Al is het idee alles behalve origineel. Op dit moment zijn er partijen als Plex, Roku, Vizio en Samsung die praktisch gezien hetzelfde doen. Het enige verschil is dat er op het YouTube-platform dagelijks heel veel mensen te vinden zijn. Het succes van het concept kan via deze weg dus wel aanzienlijk groter worden.
  1 point
 7. Studio display: Glas met nanotextuur + kantelbare en in hoogte verstelbare standaard. Mac Studio. Moet alleen nog 'even' geduld hebben. Levering staat gepland voor Juni 2022.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...