Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:
 • VodafoneZiggo maakt prijzen Viaplay-abonnement voor F1 bekend

   Share


  In navolging van KPN heeft ook VodafoneZiggo de korting op het Viaplay-abonnement om Formule 1 te bekijken bekendgemaakt. Hoewel de Formule 1 voor nieuwe klanten van KPN gratis te zien zal zijn, heeft VodafoneZiggo voor een andere aanpak gekozen.

  VodafoneZiggo heeft laten weten dat nieuwe en bestaande klanten de eerste vier maanden 5 euro per maand gaan betalen voor een Formule 1-abonnement. Dit komt neer op 20 euro. Daarna wordt het bedrag verhoogd naar 9,99 euro per maand, wat nog steeds 4 euro minder is dan het bedrag dat Viaplay vorig jaar bekendmaakte. Vanaf 1 augustus geldt bij VodafoneZiggo het bedrag van 13,99 euro. De online streamingsdienst liet eind 2021 weten dat een abonnement 13,99 euro ging kosten, maar al vrij snel werd duidelijk dat diverse providers met kortingen zouden komen.

  Naast VodafoneZiggo heeft KPN inmiddels ook aangekondigd op welke kortingen hun klanten kunnen rekenen. Mensen die nu overstappen en dus nieuwe klant worden bij KPN kunnen alle Grands Prix van het F1-seizoen 2022 gratis bekijken. Bestaande KPN-klanten gaan 9,99 euro betalen, maar kunnen nog eens 5 euro korting krijgen bij een combinatie van vast internet en een mobiel abonnement. 

  Viaplay zendt komende drie jaren Formule 1 uit

  Viaplay is onderdeel van Nordic Entertainment Group, een Zweedse partij die de Formule 1-rechten van Ziggo Sport heeft overgenomen. Tot en met in ieder geval 2024 wordt de koningsklasse op deze zender uitgezonden. Viaplay heeft besloten bijna een compleet nieuw presentatieteam neer te zetten, alleen Giedo van der Garde en Tom Coronel verhuizen mee naar de nieuwe zender. Het duo gaat samen met Christijan Albers de analyses verzorgen. Amber Brantsen, voormalig presentatrice bij de NOS, neemt de rol van Rob Kamphues over. Stephane Kox vervangt Jack Plooij als pitreporter. Het stemgeluid van Olav Mol wordt vervangen door Nelson Valkenburg en co-commentator Melroy Heemskerk. Jos Verstappen treedt op als expert op locatie, samen met drie anderen.

  Internationale experts op locatie, Max Verstappen ambassadeur

  Het Nederlandse team krijgt namelijk ondersteuning van drie internationale experts. Mika Hakkinen, de wereldkampioen van 1998 en 1999, gaat samen met voormalig Formule 1-coureur David Coulthard en Le Mans-icoon Tom Kristensen de analyses op locatie verzorgen. Max Verstappen heeft de handen ineen geslagen met Viaplay en wordt de officiële ambassadeur van de online streamingdienst. Viaplay heeft laten weten dat er exclusieve content gemaakt wordt over de regerend wereldkampioen.  Monkie
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  Het aanbod voor nieuwe klanten lijkt mooier dan het is, als je 9 maanden viaplay kiest met je maar 3 maanden koring.
  Als je gewoon 6 maanden korting kiest betaal je voor viaplay en is het prijsverschil nog geen 60 euro

   

  Edited by Albert50
  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites

  • Administrators

  Ik begrijp er ook niks van dat ik als Ziggo kijker straks voor Formule één mag gaan betalen. Podverdrie, dat ga ik dus niet doen. Zal wel kijken via een Duitse zender of anders een stomme stream zoeken. Bah bah bah.

  • Sad 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Ziggo internet werkt uitstekend. Maar de televisie is belachelijk. Ik kreeg laatst een nieuwe decoder, het laatste model. Die werkte niet, monteur erbij. Die kwam met het verhaal dat alle bekabeling in de muur moest worden vervangen, want er werd geen signaal doorgegeven. Met mijn oude Ziggo decoder had ik een uitstekend ontvangst in Full HD. Aangegeven bij de monteur maar die had er geen boodschap aan, ze moesten voor een belachelijk hoog bedrag o.a. alle kabels in de muren vervangen. Ik heb de monteur vriendelijk gevraagd of hij wilde oprotten, waarna ik Ziggo heb gebeld. Of ze een nieuwe kaart wilden leveren voor mijn oude decoder. Dat wilde ze, voor 100 euro + 2 euro per maand kreeg ik een ci+ module met daarin een kaart. Ik heb de kaart uit de module gehaald, in mijn oude decoder gestopt en nou heb ik weer Full HD TV.  Belachelijk. En, als ik zie wat ze tegenwoordig voor zooi uitzenden, met reclames om de 15 minuten, dan word ik liever lid van 6 streamingdiensten. Gewone kabel TV, van mij hoeft het niet meer. 🤬

  Je zou een Duitse zender kunnen opzoeken, @Duken Geluid uit, en een live F1 commentator op de radio aanzetten. Dan heb je beeld en Nederlands geluid.

  • Like 1
  • Agree 1
  Link to comment
  Share on other sites

  9 uur geleden zei Duken:

  Ik begrijp er ook niks van dat ik als Ziggo kijker straks voor Formule één mag gaan betalen. Podverdrie, dat ga ik dus niet doen. Zal wel kijken via een Duitse zender of anders een stomme stream zoeken. Bah bah bah.

  Ook dat gaat hem niet meer worden.

  Het Duitse RTL zendt in 2022 vier verschillende Grands Prix live uit op televisie. Welke races dat zullen zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend. De rest van de races zitten ook in Duitsland achter een pay wall.

  f1tv.formula1.com Is een oplossing, met brazilliaanse vpn betaal je 40 euro per jaar (Dit is mij verteld op Facebook in een F1 groep).  Soms staan er ook korting codes op het internet.

   

   

  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites

  • Administrators
  22 uur geleden zei Meh Meh:

  Maar de televisie is belachelijk. Ik kreeg laatst een nieuwe decoder, het laatste model. Die werkte niet, monteur erbij. Die kwam met het verhaal dat alle bekabeling in de muur moest worden vervangen, want er werd geen signaal doorgegeven.

  Ik maak alleen nog gebruik van Ziggo Go. De app staat op mijn Android TV. Geen decoder meer nodig, kak dingen. Maar beeld is geen 4k. Ach ja.

  14 uur geleden zei extreme:

  f1tv.formula1.com Is een oplossing, met brazilliaanse vpn betaal je 40 euro per jaar (Dit is mij verteld op Facebook in een F1 groep).  Soms staan er ook korting codes op het internet.

  Dank je, goede tip. Die houd ik even in de gaten. Er zullen tegen die tijd vast veel F1 steams uitkomen aangezien alles achter een paywall gaat en nu (bijna) iedereen in Nederland van F1 aan het houden is.

  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites

  @Duken Ik zit net toevallig in een ander topic IPTV aanbieders te bashen, omdat ze allemaal offline gaan, terwijl ze talloze klanten hebben die vooruit hebben betaald. Maar voor jou zou het wel een uitkomst kunnen zijn. Als je voor een maand betaalt, kan je de F1 (hopelijk zonder teveel happeringen) bekijken. Kost gemiddeld een tientje per maand.

  • Agree 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Dat iptv, leuk en mooi, In Beverwijk word het gewoon aangeboden op de markt. Vorig jaar kon ik wel 10 abbos afsluiten.

  Maar het is wel een goede tip

   

  Heb net even getest, met poolse vpn is F1TV al 50 euro

  1.jpg

  • Like 1
  • Thanks 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Viaplay Nederland

  https://intikkertje.nl/viaplay-nederland/

  Ook handig om te weten  !

  Citaat

  Deel je abonnement

  Met het als maar toenemende aantal streamingdiensten wordt de portemonnee van de kijker en luisteraar behoorlijk aangetast. Vind je een abonnement te duur dan is het het overwegen waard om een abonnement te delen of af te wisselen met vrienden. Het ene jaar betaal jij, het andere jaar een vriend. En dan samen kijken.

  Wanneer gaat Viaplay live?

  Viaplay zal vanaf 1 maart 2022 live gaan in Nederland. Op 10, 11 en 12 maart zijn er uitzendingen rondom de Formule 1 winter testdagen op het circuit van Bahrein. In het weekend van 17 maart start het F1 seizoen in Bahrein en daar zal Viaplay verslag van doen op een soortgelijke manier als dat Ziggo Sport dat deed. Hierover lees je verderop meer. Op 20 maart is de eerste Formule 1 race live te zien via Viaplay

   

  Edited by Nobody
  Link to comment
  Share on other sites

  • Administrators

  In het Formule 1 seizoen van 2022 worden er in totaal 23 races verreden. Omgerekend betaal je in 2022 €7,30 per Formule 1 race.

  7.30 per race!! Wat een drama. Treurigheid den top. Bah bah bah

  De zwartemarkt moet ik ook maar eens bezoeken, maar puur voor nostalgie @extreme. De oude fysieke aliexpress. Ze hadden er altijd lekkere Turkse pizza's. 

  Link to comment
  Share on other sites  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now

 • Latest nieuws

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Beste lezer,  Meer dan 20 jaar geleden in het mooie jaar 2002 ben ik ooit begonnen aan Duken.nl. Een website om bezoekers te leren downloaden; wat toen de tijd niet meer als normaal was en waarmee de internet providers zelfs hun diensten verkochten (Sneller films downloaden? Kom naar de snelste provider ABC). Als ik nu zie hoe mijn kinderen omgaan met content kijken is het bijzonder dat wij vandaag de dag nog bestaan. Nooit had ik kunnen bedenken dat Duken.nl zoveel jaren actief zou zijn op de wondere wereld van het internet maar dat is voornamelijk te danken aan de loyale leden, moderators en de fijne bezoekers. Helaas moeten aan sommige zaken binnen onze community ook een einde komen. De afgelopen jaren is het een bijzondere tijd geweest voor de “download-piraat”. Zo mag ik ons toch wel noemen? Met de komst van (soms) goede legale alternatieven en het (niet altijd vrijwillige) vertrek van grote download communties binnen het Torrent en NZB landschap is de wereld van het downloaden steeds kleiner geworden. Ook op Duken.nl is dit merkbaar, zeker in de bezoekers aantallen en activiteit binnen het forum. De activiteit op het forum groeide hier weer als er andere download community verdween maar hier bleken ook de meeste problemen uit te voort te komen. Of het komt door de veranderende internetcultuur, het feit dat we aan het verharden zijn en/ of niet meer lief voor elkaar.  Er worden op Duken.nl zaken geplaatsen welke uitroepen tot minder fijn gedrag en daar wil ik absoluut buiten blijven. Wij bestaan uit een bijzonder klein team waarbij ik altijd hebt gezegd dat Privé altijd voor gaat. Helaas betekende het wel dat er berichten langer bleven staan welke daar niet thuishoorde. Wat altijd problemen met zich meebracht. En nu? Er komt steeds minder voldoening uit de site en krijg met het drukke privé leven het niet voor elkaar om de juiste energie & tijd hierin te steken. Het lezen van de reacties, op tijd modderen of het plaatsen van nieuwe handleidingen en nieuws lukt mij helaas niet meer. De avonden achter de laptop duiken en politie agentje spelen past mij al helemaal niet. Je doet het uiteindelijk altijd fout….  Om de druk weg te halen worden er simpele maar harde aanpassing gedaan op Duken.nl. Laat ik eerst nog zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben voor de mooie discussies en hulp die de leden onderling hebben gegeven over de afgelopen jaren. Los van het downloaden was het ook een plek waar leden vrienden hebben mogen maken en we in een ver verleden zelfs uitjes hadden.  Alle content blijft hier bestaan en leesbaar. Het reageren op forum berichten, artikelen, links, handleidingen etc. is niet meer mogelijk. Ook het aanmaken van nieuwe (privé) berichten of topics gaat niet meer. We stappen over in een “alleen lezen” stand. Rust… lijkt het toverwoord.  We begrijpen dat dit een teleurstelling zal zijn voor de vele leden die mooie bijdragen hebben geleverd en we kunnen iedereen verzekeren dat de beslissing niet ondoordacht is genomen. Het doet stiekem ook een beetje heleboel boel pijn.  Bedankt voor het lezen en ik hoop ook op jullie begrip. Blijf positief en maak er wat moois van en wie weet wat de toekomst nog brengt.   Het was een mooie vaart. Duken out. It’s time to kick ass and chew bubble gum...and I’m all outta gum.    Toon volledig nieuwsbericht  
  • Ik las net dat bericht op Filmpaleis ook. Echt balen. Hoop dat ze snel weer online zijn. Maar als brein hun gevonden heeft, hoe willen dat dan doen.
×
×
 • Create New...