Jump to content

Downloaden via Cyberlockers, Warez Boards en File Hosting Sites
Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar nederlandse warez boardz (forums) waar je via een link naar een file hosting website (zoals fileshark, filefactory, mega) direct een bepaalde bestand kan downloaden (vaak moet je dan eerst ingelogd zijn om die links te zien). Ik heb een beetje gezocht (ook hier op de site) maar kon weinig erover vinden.

Wat verbaast me is dat in Spotnet zo populair is, ik heb er even op gekeken en de content is best beperkt. Het lijkt eigenlijk alsof het aan langzaam aan het uitsterven is. Bijvoorbeeld check luisterboeken - er zijn mischien 20 rezultaten voor de laatste 30 dagen, laatste upload 12 dagen geleden. Bij magazines - veel bs titels, weinig waardevolle titels.

Ik ben zelf voornamelijk op zoek naar pdf van computer magazines, maar kan deze nergens vinden. Kan misschien iemand mij een tip geven waar ik deze magazines kan vinden? Eventueel via prive bericht.

Groetjes:ph34r:

PS Voorbeeld van zo'n warez board voor woordenboeken, schoolboeken, zelfstudieboeken, etc: https://vk.com/aeroenglish

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • Replies 25
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Usenet.nl moet je NIET selecteren! Downloadlinks zijn meestal van Nitroflare en Rapidgator. Het zou kunnen zijn dat je even een accountje op Softarchive moet aanmaken en inloggen, voordat je deze down

Nederlands zal denk ik heel lastig worden. Maar hier nog enkele forums. http://dirtywarez.org/cat/forum

@cezary Is niet helemaal waar wat je zegt dat als je niet deelt het 100% legaal is. Sinds 2014 is het in Nederland verboden om te downloaden uit illegale bron, dus ook van warez sites. Maar de pa

Goh, dat is lang geleden dat ik zelf ook gebruik maakte van bijvoorbeeld megaupload. (Welke trouwens een doorstart gaat maken :yahoo:)

Maar ik zal ook even voor je neuzen wat er nog bestaat aan file sharing sites. Op spotnet is voldoende te vinden maar zeker niet alles, ik val ook nog wel eens terug op torrent sites.

Reactie volgt :goed:

Link to post
Share on other sites

Alvast een eerste bijdrage waarmee je kan zoeken in de index van Mega.

http://megasearch.co

Niet precies wat je zoekt, maar altijd handig.

Link to post
Share on other sites

Hi Duken, bedankt voor je snelle reactie :)

Ik heb op megasearch.co gekeken, maar die search engine lijkt niet meer te werken.

Ik heb zelf nog op die Nederlandse torrents sites gezocht en daar kon ik best veel vinden :D, bijvoorbeeld ComputerTotaal 6/2016. Dus dat schiet ten minste op.

Welke torrents sites kun je me aanbevelen? Op deze site (http://informatieplatform.nl/filesharing/nederlandse-torrentsites/) staat een overzicht, maar welke is de beste?

Ik ben ook op zoek naar ComputerTotaal specials zoals Google Master, Android Master, Netwerk Optimalisatiegids, etc. Helaas kon ik tot nu toe niks vinden. Waar zou ik nog kunnen zoeken?

 

Link to post
Share on other sites

Jammer, misschien is er nog een andere werkende Mega zoek site. Ik zal even googelen. De linklijst van informatieplatform is de lijst waar niemand aan kan tippen. Altijd up to date en voorzien van nieuwe informatie.

@s0me0ne beheerd de lijst, misschien dat hij een goede tip heeft welke site er goed gebruikt kan worden. Maar zoek je een private site of open? In qbittorrent zit ook een mooie zoekmachine.

 

Link to post
Share on other sites

Hi Duken,

Wat ik eigenlijk zoek is een "warez board" dus een forum site met links naar file hosting sites.

Een voorbeeld uit Polen: Pebx.pl

Check onder "Giełda":  https://pebx.pl/#gielda.9

Als je google translate aanzet dan kun je zien hoeveel waardevolle spullen ze daar hebben.

Er zijn ook Engelstalige warez boards en ik had gehoopt ook Nederlandse. Voordeel van die sites is dat je zelf niks hoeft te delen, zoals dat het geval is bij torrents. En dus is het in principe 100% legaal.

Als je gebruikt maakt van torrents dan zou je het beste dat via VPN moeten doen, zodat je niet kan worden getraced.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

@cezary

Is niet helemaal waar wat je zegt dat als je niet deelt het 100% legaal is. Sinds 2014 is het in Nederland verboden om te downloaden uit illegale bron, dus ook van warez sites. Maar de pakkans bij het downloaden van warez boards is minimaal. Nederlandse warez board ben ik nog niet echt tegengekomen maar ik heb wel talloze Engelse en Duitse warez boards in mijn favorieten staan. Als je een beetje weet hoe dit werkt en je hebt een abootje op een file host waar veel mee gewerkt wordt, dan kan je heel veel vinden en met hoge snelheid downloaden. Nadeel van zo'n abootje op zo'n file host is de betaling. Dit kan bijna nooit via iDeal. Meestal wordt er gewerkt met creditcards maar aangezien deze warez boards vaak gerund worden door de Russische onderwereld lijkt me dat niet verstandig. Meestal kan je wel betalen met Bitcoins maar je bent wel even bezig om uit te vinden hoe je met Bitcoins kan werken en hoe je deze kan aanschaffen. Makkelijkste is een betaling met een Paysafecard tegoed. Op veel warez sites kan je met Paysafecard betalen. Zo'n tegoed kan je tegenwoordig vrij makkelijk kopen bij de sigarenboer of zelfs de supermarkt. Maar ook online kan je een paysafecard tegoed kopen en betalen met iDeal. Je krijgt dan een 16-cijferige code die een bepaalde waarde vertegenwoordigt.

Warez board specialiseren zich ook vaak in een bepaald genre. Zo heb je sites die zich voornamelijk richten op navigatie, anderen weer op Android en/of iOS. Maar ook heb je boards die alleen magazines aanbieden en anderen weer alleen maar grafische bestanden. Ook heb je diverse software site. Maar sowieso bijna allemaal in het Engels. En Russisch en Pools natuurlijk maar dat vind ik teveel moeite om via Google vertaling erachter te komen wat er nou precies allemaal staat.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Daar wordt je toch gelukkig van :) zelfs leerzaam voor mij. Top uitleg en dat maakt weer veel duidelijk @reneetje1969

@xipher handige link! Die staat ook in mijn favorieten. Die heb ik nooit eerder gezien en staat vol mooie boards. :goed:

Link to post
Share on other sites
On 18.07.2016 at 7:57 PM, xipher said:

Nederlands zal denk ik heel lastig worden. Maar hier nog enkele forums.

http://dirtywarez.org/cat/forum

Bedankt voor deze site. 

@reneetje1969

Ik gebruik zelf de site: rapideo.pl (is ook in het engels) Deze site is heel handig want - je koopt goedkoop een aantal GB aan transfer bijvoorbeed 100GB voor 9€ en dat tegoed is dan onbeperkt geldig EN is te gebruiken op meerdere file hosting sites. Dat is handig. Ik download niet zo heel veel dus deze optie is voor mij het beste. Je kan ook kiezen voor 600GB die beperkt geldig is, bijvoorbeeld 30 dagen voor 10€. 

Vraagje: welke warez boards heb je in je favorieten staan? :) Kun je misschien kort vertellen welke sites zijn de beste en waar ze zich in specialiseren. Want ik ben even bezig als ik al die sites van dirtywarez.org af moet gaan en kijken welke beste zijn.

 

 

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de tip Cezary. Zal er eens naar kijken. Momenteel heb ik een abootje bij 2 file hosts: Uploaded.net en Nitroflare.com. Hiermee kan ik zo goed als alles binnenhalen. Sommige sites werken weer met andere hosts maar dezelfde post is dan vaak ook op andere sites te vinden die wel met Uploaded of Nitroflare werken. Een kleine greep uit mijn collectie favorieten:

Software (maar ook muziek, films, enz.:

https://softarchive.la/

http://www.rlslog.net/

http://www.appz7.com

 

Grafisch:

http://xtragfx.com/

http://www.gfxttra.com/

http://wplocker.co/

http://www.mafiashare.net

 

Navigatie:

http://gpsunderground.com

http://gpspower.net/

http://www.metanmedia.net/

http://www.navitotal.com/

 

Magazines:

http://worldmags.net

http://pdf-giant.com/

http://www.pdfmagaz.in

http://abcdown.info/

 

En zo zijn er nog veel meer die je vrij gemakkelijk via Google kan vinden. Als je de titel van een post op een file sharing site kopieert en als zoekopdracht in Google gebruikt krijg je nog veel meer file sharings sites te zien.

Succes.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Danjewel Renee. Je hebt mij enorm geholpen hiermee :)

En weet je misschien nog goede sites voor e-books en audio-books?

Link to post
Share on other sites

Ik neem aan dat je Nederlandse e-books en audio-books zoekt. Die zal je niet zo snel tegenkomen op de file sharing omdat deze meer internationaal georiënteerd zijn. De Nederlandse markt is wat dat betreft te klein dus te weinig Nederlanders die een abootje nemen op een file host. Nederlandse (audio)boeken vind je het meest op de nieuwsgroepen, veelal gespot op Spotnet. Veel torrentsites nemen veel spots van Spotnet over zodat ze ook via torrents te downloaden zijn. Er zijn tientallen Nederlandse torrentsites te vinden.

Link to post
Share on other sites

Beetje offtopic, vandaag op nos: http://nos.nl/op3/artikel/2118925-downloaden-we-eigenlijk-nog-wel-torrents.html

Daar wordt gesproken over de terugkomst van cyberlockers. Eigenlijk precies waar dit topic over gaat. Best grappig, wist niet van het bestaan van de term cyberlocker. Ook weer leerzaam voor Duken ;)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

@reneetje1969 Met Nederlandse ebooks/audiobooks zal inderdaad lastig worden - jammer dat er eigenlijk zo'n Nederlandse warez site niet bestaat. Het grootste kans is dan inderdaad op Spotnet of op die Nederlandse torrents sites.

Ik ben ook geïnteresseerd in Engelse ebooks en audiobooks. Ebooks - voornamelijk Engelse studieboeken (ict, psychologie, Engelse taal). Ik check natuurlijk torrents (tot voor kort via KickAssTorrents), maar daar kom je maar een beperkt aanbod tegen. Daarom zoek ik gespecialiseerde warez sites die zich dus op studieboeken richten (en op gewone Engelse audio books).

Link to post
Share on other sites

Dankjewel voor de link. Ik heb hem gecheckt en er staan idd heel veel titels op. Het enige is dat je een account moet hebben bij usenet.nl en hierbij moet je je creditcard of paypal gegevens verstrekken....

Link to post
Share on other sites

Usenet.nl is een usenet provider, dat past niet in dit rijtje thuis van warez boards en filehosting.

Link to post
Share on other sites

@reneetje1969 Inderdaad bij mij waren die links niet zichtbaar en ik was ingelogd trouwens. Wat hielp was clicken op de "blog" en "connecten" met die blog en toen werden de links (en uitgebreide info over de download) zichtbaar.
Dankjewel :)

 

Link to post
Share on other sites

Ja, dat klopt inderdaad Cezary. Sommige posters verlangen dat je eerst connectie maakt met hun blog/channel. Kan je rustig doen. Heb ik ook al diverse keren gedaan en nooit negatieve dingen ervaren. Nadat je je hebt "connect" worden de downloadlinks wel zichtbaar en kan je via de normale manier downloaden.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Bijna alle titels die mij interesseerden op Soft Archive zijn niet niet meer beschikbaar als ik op de links naar file hosting sites (rapidshare en zo) klik. En bij sommigen wordt je eerst doorgelinkt naar een frauduleuze site (donnaplay.com) waar je eerst je credit card gegevens moet opgeven. Volgens mij zijn het in beide gevallen gewoon neppe titels. Helaas.

Link to post
Share on other sites

Ligt eraan hoe oud de posts zijn. Vaak zijn de bestanden na een paar weken alweer verdwenen van de servers. Dit komt deels door het type abonnement dat de poster heeft bij zo'n file host en deels door de DMCA takedowns. Zijn het recente posts die je wil downloaden of zijn deze al wat ouder? Ik kom bijna dagelijks op deze site en ben zelf nog geen fake titels tegengekomen.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Je hebt gelijk Renee, die post zijn een jaar or langer oud en als ik kijk naar meer recente post van die blog dan zijn ze gewoon in orde. Ik ga die uploader emailen om te vragen of hij die titels weer kan uploaden.

En waarschijnlijk wordt ik doorverwezen naar donnaplay.com omdat de titels er gewoon niet meer zijn. Zie: http://www.yourfilezone.com/signup?sf=search&ref=4973621&q=Learning.Act%3A.An.Acceptance.and.Commitment.Therapy.Skills-Training.Manual.DVD

Dus alles klopt gewoon. Deze site is de beste die ik tot nu toe heb gezien. Nogmaals bedankt Renee. :)

 

Edited by cezary
 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By olympustenay
   My dutch is not good but I will try. I am looking for some dutch content to improve my dutch.
   Ik zoek een direct download site met Mega.nz link of anders. Ik zoek alleen Nederlandse content (comics, movies, tv series). Ik heb thenew-generation.net gevonden maar dat is usenet stuff. Ik zoek dat niet. Ik zoek direct download stuff like snahp.it. Kunnen jullie mij helpen?
  • By Trizomu
   Samenvatting: De man die faam verwerfde als het brein achter piratensite Megaupload laat weer van zich horen. Na een eerste slecht afgelopen poging wil Kim Schmitz wederom een legale opslagdienst lanceren.
   Kim Schmitz, alias Kim Dotcom, worstelt nog altijd met de juridische uitlopers van zijn opgedoekte illegale downloadsite MegaUpload, maar de ondernemer blijft niet stilzitten. Op Twitter kondigde hij gisteren aan dat hij een clouddienst aan het opzetten is die gebruikers onder andere 100 GB gratis opslag zal opleveren.
   Mega
   Klinkt bekend in de oren? Ongeveer drie jaar geleden maakte Kim Dotcom een gelijkaardig plan bekend, alleen ging het toen om een dienst die 50 GB gratis geheugenruimte zou voorzien: Mega. Die cloudservice kwam er ook, maar Schmitz stapte na 9 maanden op bij het bedrijf. Dat deed hij naar eigen zeggen om zich op zijn rechtzaak te kunnen concentreren en omdat hij een politieke partij uit de grond wilde stampen. Die partij kwam er in 2014 in Nieuw-Zeeland, het land waar hij sinds 2010 woont. De Internet Party deed mee aan de parlementsverkiezingen in dat jaar, maar won geen enkele zetel.
   Vijfde verjaardag
   Kim Dotcom is niet gelukkig met de evolutie van zijn eerste legale geesteskind Mega. Een dag voor hij onthulde dat hij aan een nieuwe clouddienst werkte, stuurde hij nog een boze tweet daarover de wereld in. Schmitz wil nog geen details geven over hoe de nieuwe website zal werken, maar stelt wel in een interview met Torrentfreak dat “acht jaar kennis en een lange planningsperiode hierin zijn gegaan. Het zal mijn beste creatie tot nu toe worden.”
   Verder hint Dotcom er met de hashtag #5thRaidAnniversary ernaar dat de dienst in januari 2017 beschikbaar zal zijn, precies vijf jaar nadat hij werd opgepakt en MegaUpload offline werd gehaald. Ook over de naam van de service licht hij al een tipje van de sluier: “De naam van de nieuwe site zal mensen blij maken”. Of iets duidelijker geformuleerd:

   Toon volledig nieuwsbericht
  • By Trizomu
   Samenvatting: De man die faam verwerfde als het brein achter piratensite Megaupload laat weer van zich horen. Na een eerste slecht afgelopen poging wil Kim Schmitz wederom een legale opslagdienst lanceren.
   Kim Schmitz, alias Kim Dotcom, worstelt nog altijd met de juridische uitlopers van zijn opgedoekte illegale downloadsite MegaUpload, maar de ondernemer blijft niet stilzitten. Op Twitter kondigde hij gisteren aan dat hij een clouddienst aan het opzetten is die gebruikers onder andere 100 GB gratis opslag zal opleveren.
   Mega
   Klinkt bekend in de oren? Ongeveer drie jaar geleden maakte Kim Dotcom een gelijkaardig plan bekend, alleen ging het toen om een dienst die 50 GB gratis geheugenruimte zou voorzien: Mega. Die cloudservice kwam er ook, maar Schmitz stapte na 9 maanden op bij het bedrijf. Dat deed hij naar eigen zeggen om zich op zijn rechtzaak te kunnen concentreren en omdat hij een politieke partij uit de grond wilde stampen. Die partij kwam er in 2014 in Nieuw-Zeeland, het land waar hij sinds 2010 woont. De Internet Party deed mee aan de parlementsverkiezingen in dat jaar, maar won geen enkele zetel.
   Vijfde verjaardag
   Kim Dotcom is niet gelukkig met de evolutie van zijn eerste legale geesteskind Mega. Een dag voor hij onthulde dat hij aan een nieuwe clouddienst werkte, stuurde hij nog een boze tweet daarover de wereld in. Schmitz wil nog geen details geven over hoe de nieuwe website zal werken, maar stelt wel in een interview met Torrentfreak dat “acht jaar kennis en een lange planningsperiode hierin zijn gegaan. Het zal mijn beste creatie tot nu toe worden.”
   Verder hint Dotcom er met de hashtag #5thRaidAnniversary ernaar dat de dienst in januari 2017 beschikbaar zal zijn, precies vijf jaar nadat hij werd opgepakt en MegaUpload offline werd gehaald. Ook over de naam van de service licht hij al een tipje van de sluier: “De naam van de nieuwe site zal mensen blij maken”. Of iets duidelijker geformuleerd:

 • Who was online  2 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...