Jump to content

Maar ff voorstellen
Recommended Posts

Hallo, ben hier terecht gekomen omdat ik wat problemen ondervond met downloaden op de door mij bekende plek. Op zoek naar alternatieven ontdekte ik dat er weer wat dingen veranderd zijn. Was een poos niet echt actief meer, maar nu ik gepensioneerd ben heb ik wat meer tijd ( als ik tenminste niet door mijn vrouwtje aan het werk gezet word ) (hi). De tijd van het good old FTD zal nooit weerkomen en wat er nu nog is daar word ik soms een beetje moe van maar gelukkig bestaan er zwarte lijsten en dan word het al wat rustiger voor de ogen, maar mis de tijd van moderators wel. Hopelijk vind ik hier wat meer info.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hallo, ben hier terecht gekomen omdat ik wat problemen ondervond met downloaden op de door mij bekende plek. Op zoek naar alternatieven ontdekte ik dat er weer wat dingen veranderd zijn. Was een poos

Info genoeg maar vind het maar eens (hi) en inderdaad Netflix zorgt dat ik geen films meer download zoals eerder soms. Vond het altijd leuk om met navi TT te spelen maar sinds de gratis apps op gsm ge

Welkom! Ja info gelukkig genoeg. Ftd was een bijzondere periode. Begin van het downloaden zonder goede alternatieven. Gelukkig zijn er nu weer mooie nzb communitys en icm Disney + en Netflix ben ik helemaal blij. :)

Link to post
Share on other sites

Info genoeg maar vind het maar eens (hi) en inderdaad Netflix zorgt dat ik geen films meer download zoals eerder soms. Vond het altijd leuk om met navi TT te spelen maar sinds de gratis apps op gsm geen TT meer. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 73 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online


×
×
  • Create New...