Jump to content
Sign in to follow this  
sikke

verbannen zombienationRecommended Posts

beste mensen,

 

is er iemand van zombienation hier die mij kan helpen, ik download altijd netjes met goede bedankjes en sinds vandaag krijg ik te zien "verbannen"zonder enige reden ik zou echt niet weten wat ik verkeerd heb gedaan en zou dit graag willen weten zodat ik mijn excuus (indien nodig) kan maken ik ben mij totaal van geen kwaad bewust.

Ik hoop dat iemand mij in contact kan brengen met een admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een Administrator van Zombienation verzocht even een blik te werpen op jouw account en gevraagd wat de reden is van de Ban en daar ook een antwoord op gekregen, wat je onderstaand even zelf kan lezen;

Deze meneer is achter onze rug om naar ultimate gestapt en heeft daar gezegd dat ie via ons wel een account kon krijgen daar ..... dat was niet de afspraak !!

Hier valt dus verder weinig aan te doen en kan ik je alleen adviseren om je downloads te zoeken op andere NZB Community's. Zombienation heeft in verschillende berichten (Nieuwsbrief) of Extra nieuws laten weten dat het leden niet is toegestaan om Zombienation te gebruiken om een account te krijgen op Ultimate.

Edited by Drifter
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kan me niet voorstellen dat er Überhaupt een NZB Community is die zonder duidelijke reden een Ban geeft aan een lid. Ik heb op een behoorlijk aantal Community's een account en krijg daar ook met regelmaat een bericht of Nieuwsbrief met info waarin degelijk wordt uitgelegd dat er regels zijn verbonden aan het account. Zoals zo vaak begint het gehuil achteraf, maar vaak niet terecht.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb zelf geen account aan gevraagd bij ultimate (deze site kan ik helemaal niet) maar weet nu wel wie dit gedaan heeft sorry excuus namens mij dat mijn ………. hier misbruik van gemaakt heeft.

Het zij zo is niet anders ik weet ook totaal niet waarom ze dit heeft gedaan zonder mij hier van te voren op de hoogte te brengen.

Ik ben zelf jaren lang spotter, poster, moderator geweest bij diversen fora 's  en ben op de hoogte van deze regels daarom zou ik dit zelf nooit doen.

Is het mogelijk dat dit excuus naar Zombienation gaat ik ga verder dan bij de andere fora's nogmaals mijn excuus richting Zombie

 

Ieder geval toch bedankt voor de medewerking het is mij nu duidelijk.

Edited by sikke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content


×
×
  • Create New...