Jump to content
Sign in to follow this  
Drifter

HuntersRecommended Posts

Hunters

Drama

Hunters

About

 • Released


 • Rating


  8.3
 • Genre


  • Drama
  • Misdaad

Hunters

Drama

Overview

New York City 1977. The Hunters, zoals ze bekend zijn, hebben ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder de gewone burgers leven en een 'Fourth Reich' in de Verenigde Staten trachten te creëren. Het team van Hunters start een bloedige zoektocht om de nazi's voor de rechter te brengen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen.


Credits

 • Logan Lerman
  Logan Lerman
  Jonah Heidelbaum
 • Al Pacino
  Al Pacino
  Meyer Offerman
 • Jerrika Hinton
  Jerrika Hinton
  Millie Morris
 • Saul Rubinek
  Saul Rubinek
  Murray Markowitz
 • Carol Kane
  Carol Kane
  Mindy Markowitz
This page uses the themoviedb.org API.

     Hunters.jpg.d977d60479de1837b3875a65c2a56cc6.jpg                    

 

Hunters  

Amazon TV-serie Seizoen 1 (10 afleveringen)

Van: David Weil.

Met: Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor, Jerrika Hinton, Kate Mulvany.

Het is 1977. De nazi’s zijn terug en maken plannen om vanuit de VS het Vierde Rijk te stichten. Alleen een team van excentrieke nazi-jagers kan ze stoppen.

Naast het tot de verbeelding sprekende concept heeft bedenker en showrunner David Weil nog meer troeven achter de hand: filmlegende Al Pacino in zijn allereerste vaste televisie-rol en de zegen van producent Jordan Peele (regisseur van de slimme succesfilms Get Out en Us).

Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom Pacino op 79-jarige leeftijd deze serie heeft uitgekozen om met Hunters eindelijk zijn tv-debuut te maken. Weil geeft hem een smeuïge rol als miljonair Meyer Offerman, een Holocaust overlever die er alles aan doet om naar Amerika gevluchte nazi’s alsnog op te sporen en aan te pakken. Aanpakken is mild uitgedrukt; hier wordt keihard wraak genomen.

In de eerste helft van het tiendelige seizoen krijgt de kijker een flinke portie grof geweld over zich uitgestort. Er worden bowlingballen tegen hoofden gebeukt en nekken doorboord. Geen serie voor de gevoelige kijker dus. Daartussenin zit nog de plotlijn met een FBI-agent die een eigen onderzoek doet naar een moord die mogelijk connectie heeft met de nazi’s.   

                         
                                                               Jonah Heidelbaum (Logan Lerman, links) en zijn mede-jagers staan op het punt weer wat nazischedels in te slaan.                                                                                                                                                                                            

De leden van het team, de Hunters, krijgen elk een zeer gestileerde introductie, met eigen logo. Ze lijken weggeslopen uit exploitatiefilms uit de jaren zeventig en hebben elk een karakteristieke look: de stijlvolle Roxy Jones met haar geweldige afro, voormalig MI6-agent Sister Harriet in een nonnenkostuum. Alleen het hoofdpersonage, de jonge Jonah Heidelbaum (Logan Lerman), heeft nog weinig flair. Hij is gek op strips en Star Wars. Met zijn Joodse achtergrond heeft hij weinig connectie, al wordt hij al wel snel geconfronteerd met antisemitisme.

De plot komt op gang met de moord op zijn oma, ook iemand die een concentratiekamp heeft overleefd. Offerman neemt hem onder zijn hoede en introduceert hem bij de Hunters. Het groentje worstelt nog met de ethiek van de situatie, maar veel ruimte voor diepe bespiegelingen is er niet. De nazi’s zijn ondertussen zo eendimensionaal dat ze ook niet eng worden. Pacino zit met een dik aangezet accent soms tegen parodie aan, maar hij gaat niet over het randje. De veteraan geeft het geheel het nodige gewicht mee en lijkt plezier in zijn rol te hebben.

                                                                                                    Eindelijk weer een serie met een scherp randje waar je geboeid naar blijft kijken.

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze serie , dus van de week alle afleveringen achterelkaar bekijken🙄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaat op de watchlist. :)

topic heeft de hunters als toevoeging gekregen van de series en films mogelijkheid. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ziet er goed uit. Daar ga ik dit weekend eens een paar afleveringen van bekijken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • De top 10 meest gedownloade films van de periode 30 maart tot 5 april. Deze week staat de film ‘Bloodshot’ bovenaan, gevolgd door ‘Birds of Prey’ en ‘Onward' maakt de top drie weer compleet. Week 14 zijn er zes nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Bloodshot is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer   1 (…) Bloodshot 5.7 / trailer 2 (…) Birds of Prey 6.3 / trailer 3 (8) Onward 7.6 / trailer 4 (2) The Invisible Man 7.4 / trailer 5 (…) The Gentlemen 8.0 / trailer 6 (1) Star Wars: Episode IX 6.8 / trailer 7 (…) Bad Boys for Life 7.1 / trailer 8 (3) 1917 8.4 / trailer 9 (…) The Way Back 6.9 / trailer 10 (…) The Call of the Wild 6.8 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:   Toon volledig nieuwsbericht
  • Volgens mij gaan we erg offtopic en loopt dit niet goed. Ik sluit het topic en verberg de berichten.  
  • Feedback geven is altijd goed.   Toevallig sprak @Drifter mij gisteren (terecht) ook aan over een NZB topic welke niet meer goed liep. Ik kan mij voorstellen dat als je lid bent van een NZB community en je je niet meer kan aanmelden je ergens je vraag wilt stellen. Dat lukt niet meer als je je daar niet meer kan aanmelden   Dus dat hier de vraag komt is geen probleem.  Maar er zijn wat communities welke steeds naar voren komen door bezoekers / leden dat ze niet meer mogen inloggen. Ik zal hier even extra scherp op zijn en deze topics zijn nu ook gesloten. Als er nieuwe topics komen zal ik ze gelijk verwijzen naar het NZB overzicht en het topic sluiten. 
×
×
 • Create New...