Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Take Us Home: Leeds United


Leffeblond
 Share


Recommended Posts

1 uur geleden zei Leffeblond:

Hoiiii,

Heb ook in de zoekmachine gekeken ook daar niets in het nederlands😔

Terwijl hij  wel op ZIGGO is uitgezonden met nederlandse ondertiteling 

Dus ze zouden er moeten zijn .

groetjes leffeblond,

De originele serie afleveringen zullen ongetwijfeld standaard wel een selecteerbare ondertiteling hebben zoals die ook in andere originele series aanwezig zijn.

Ik zie op verschillende NZB websites ook geen posts van die serie met Nederlandse ondertitelingen (helaas)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

34 minuten geleden zei William:

Hij staat ook op Amazon: https://www.amazon.com/Take-Us-Home-United-Season/dp/B07W5D9X3R . Je kan een maand lid worden van Amazon en dan kan je hem ook kijken. Daarna moet je 2.99 betalen.

Als je de serie echt wil bewaren met Nederlandse ondertiteling is er in combinatie met de tip van @William een download mogelijkheid die je eens zou kunnen bekijken op de volgende website; https://www.ukeysoft.com/nl/recorder/download-amazon-prime-video-on-pc.html

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei Leffeblond:

Hoiii,

Wil je laten weten dat ik de serie heb gedownload  en alleen opzoek ben naar de nederlandse ondertiteling.

Ukeysoft dat begrijp ik niet hoe dat allemaal werkt .

Het vervelende is dat die Nederlandse Ondertiteling nergens los te vinden is en als je perse wel die serie met Nederlandse Ondertiteling wil hebben zijn jouw mogelijkheden een beetje beperkt.

De mogelijkheid om dat gratis maand proef abonnement te nemen op Amazon Prime Video geeft je in ieder geval een kans om die serie te downloaden met Nederlandse Ondertiteling, wat je dan kan doen met Video Screen Downloaders waar jij je dan wel even in moet verdiepen. De Website Techradar heeft een overzicht van de 8 best geteste Video Screen Downloaders wat je even zou kunnen doorlezen.

Er zijn namelijk ook mogelijkheden om de als beste geadviseerde Video Downloaders in een Pro versie te downloaden van bijvoorbeeld NZB Websites (tip Softtrack) zodat je totaal geen beperkingen meer hebt in je downloads wat nog wel eens wil gebeuren bij Free versies.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Latest news

 • Willekeurig topic

 • Nu op het forum

  • Deze applicatie zit vol goede reviews: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.video.downloader.snapx Van de site: Download GRATIS TikTok-video's (Musically) zonder logo. SnapTik.App is een van de beste TikTok-downloaders die online beschikbaar is om TikTok-video's zonder watermerk te downloaden. U hoeft geen software op uw computer of mobiele telefoon te installeren, u hebt alleen een TikTok-videolink nodig en alle verwerking gebeurt aan onze kant, zodat u slechts één klik verwijderd bent van het downloaden van video's naar uw apparaten. Belangrijkste kenmerken Geen watermerk voor betere kwaliteit, wat de meeste tools niet kunnen. Download TikTok-video's, muziekvideo's op elk gewenst apparaat: mobiel, pc of tablet. TikTok staat gebruikers alleen toe om video's te downloaden op basis van de toepassing en gedownloade video's bevatten het watermerk. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Het is altijd gratis. We plaatsen slechts enkele advertenties die het onderhoud van onze services en verdere ontwikkeling ondersteunen. Ondersteuning voor conversie in .mp3-, .mp4-indeling voor alle apparaten (PC, Mac, Android, iOS) Hoe TikTok-video's downloaden verwijder logo? Open de TikTok-applicatie op je telefoon. Kies de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen rechtsonder. Klik op de knop Link kopiëren. Downloaden door uw browsers te gebruiken: we willen het u eenvoudig houden. U hoeft geen software te downloaden of te installeren. Ook hiervoor maken wij een aanvraag, maar u kunt deze alleen installeren wanneer u maar wilt. Ga terug naar SnapTik.App (Tiktok downloader) en plak uw downloadlink in het veld hierboven en klik vervolgens op de knop Download. Wacht tot onze server zijn werk doet en sla de video vervolgens op uw apparaat op. Hoe krijg ik de TikTok video download link? Open je TikTok-applicatie Kies de TikTok-video die je wilt downloaden Klik op Share en zoek bij de Share -opties de knop Copy Link Uw download-URL staat klaar op het klembord. Het kan ook via deze website: https://ssstik.io/en Vanuit daar kan je ze ook downloaden. Alleen via de App tiktok zelf kan het niet. Dan heb je altijd het logo in de videos's. Dus even linkje kopieeren en plakken in de andere app of website. Klaar is kees
  • Daar heb je ook een goed punt. ik zal nog even bij ze langs gaan. Die kruisboog ziet er briljant uit, maar een knuppel zal wat beter helpen. Ik schiet natuurlijk mis en het herladen gaat niet zo bijzonder snel 🙂 Hehehe.  Een roofoverval gelukkig nooit meegemaakt, maar ben me nu wel echt bewust van het opslot draaien van alle deuren en schuur. Normaal was ik wat makkelijk en liet ik veel open. Toch je spoiler gelezen.. trok het niet om het niet te lezen 🤗 Ik wil hem ook zien!  
 • Recente prestatie

  • oinotna earned a badge
   Week One Done
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Willekeurige films

×
×
 • Create New...