Jump to content

even voorstellenRecommended Posts

hallo 

ik ben movie-release 

de naam zeg het al ik ben fan van films 

sinds een paar weken heb ik een eigen download forum met fileshare links

dus ja heb het druk om het te vullen

nu ik weet helaas niet of ik deze link hier mag plaatsen

want het is een actieforum ik wil hem plaatsen zodat mijn forum wat meer bekendheid krijgt 

ik probeer de nieuwst releases te plaatsen 

 

zo dit wou ik wat vertellen nu is het aan de beheerder van dit forum 

of ik deze link mag plaatsen ja of neen of mischien 

 

Link to post
Share on other sites
 • Replies 6
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja dat gebeurt ook steeds, daarom laten wij de links ook niet meer toe in de links sectie. Ik ben dan elke week links aan het nalopen die weer offline zijn. Daar zit helaas geen toekomst in.

Beste,

Links zoals u bedoeld mogen op het forum niet geplaatst worden, ik kan het enkel aan @Duken overlaten om te beslissen of het bericht zichtbaar/geplaatst kan worden (mits eventueel een paar aanpassingen) daar het een actieforum betreft. Persoonlijk volg ik op het forum de sectie die over films gaat niet erg te goed maar ik weet wel dat er een paar problemen zijn met een actieforum maar daar kan @Duken uitsluitsel over geven.

Mvg. Trizomu

Link to post
Share on other sites

Welkom, maar helaas links naar actieforum hier niet meer toegestaan. Ik krijg ook het idee dat dezelfde persoon die elke keer vraagt ;)

Link to post
Share on other sites

Ik heb de term actieforum even Gegoogled, dat is een gratis forum.
Halen de eigenaars van zo'n gratis forum dat niet offline als ze het ontdekken?
Als ze het offline halen, dan heb je er toch voor niets heel veel tijd in gestoken?
Is het niet beter om in elk geval echte hosting te regelen?

Link to post
Share on other sites
11 uur geleden zei Meh Meh:

Halen de eigenaars van zo'n gratis forum dat niet offline als ze het ontdekken?
Als ze het offline halen, dan heb je er toch voor niets heel veel tijd in gestoken?

Als Facebook achter dit initiatief zit worden er van huis uit wereldwijd regels overtreden en ik kan me ook niet voorstellen dat je door het maken van een eigen website met illegale content dat je dan niet ook het risico loopt tegen een boete aan te lopen. :pirate:

Link to post
Share on other sites
12 uur geleden zei Meh Meh:

Halen de eigenaars van zo'n gratis forum dat niet offline als ze het ontdekken?

Ja dat gebeurt ook steeds, daarom laten wij de links ook niet meer toe in de links sectie. Ik ben dan elke week links aan het nalopen die weer offline zijn. Daar zit helaas geen toekomst in.

 • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest news

 • Nu op het forum

  • Bedankt voor je uitleg, maar dit is niet wat ik bedoel. Ik zal m´n vraag nog wat toelichten.  Stel je wilt op de hoogte blijven wat er wordt gepost in een bepaalde nieuwsgroep en ook bekijken wat er in het verleden is gepost. Daar gebruik je dan een Usenet programma voor zoals b.v. Grabbit. Met zo´n programma kan je de nieuwsgroepen selecteren die je interessant vind. Normaal gesproken kan je kan vervolgens de headers downloaden van deze nieuwsgroepen. Die vormen dan een index van alle post. Vervolgens kan je specifieke postings downloaden met headers die je individueel kan selecteren.   Ik merk echter dat van sommige nieuwsgroepen alle headers bij de ene Usenet provider wel te downloaden zijn en bij sommige niet terwijl beide Usenet providers die nieuwsgroep wel in de lijst hebben staan.  Nog vreemder is dat als ik vervolgens een NZB file aanmaak van headers die ik wel heb kunnen downloaden bij de ene provider en die NZB file gebruik om postings de downloaden bij de provider die die headers niet laat downloaden, deze postings gewoon gedownload kan worden. Bij die provider zijn de postings dus wel op de server opgeslagen, maar de headers laten zich niet downloaden.     
  • Ik ga eens een poging doen om te vertellen hoe dat volgens mij in elkaar steekt, maar ik kan er ook voor een deel naast zitten, maar dan moet iemand anders dat maar verbeteren. (Ik heb geen ervaring als Uploader van NZB bestanden) Een Uploader van bestanden naar Binaries Nieuwsgroepen geeft elk rar en par2 bestand een naam of titel, wat aangeduid wordt als Header. Deze bestandstitels (Headers) worden vervolgens afzonderlijk geüpload naar een bepaalde Nieuwsgroep. Vaak worden voor bijvoorbeeld een Film ongeveer 80 rar en par2 bestanden aangemaakt die allemaal dezelfde titel (Header) hebben, aangevuld met een getal van bijvoorbeeld 1 t/m 80 (afhankelijk van het totaal aantal geüploade bestanden). In dit geval zijn de Headers vaak zichtbaar tijdens downloads. Het gebeurt tegenwoordig vaker dat in verband met Notice & Takedown alle geüploade rar en par2 bestanden een andere titel (header) meekrijgen (dus echt ongeveer 80 verschillende bestandsnamen). Al deze verschillende bestandsnamen worden dan verwerkt in het NZB-file wat je aanklikt om de bestanden te downloaden en afhankelijk van welk Download programma je gebruikt (Grabit, NZBGet, SABnzbd of Spotnet) is er tijdens het downloaden informatie zichtbaar in het programma venster. In SABnzbd kan je de Headers achterhalen door tijdens het downloaden het programma even op Pauze te zetten en naar de Tijdelijke download map te bladeren (C:\Users\ADMIN\Downloads\incomplete), waarin je dan duidelijk kan zien dat alle afzonderlijke bestanden een andere titel (Header) hebben. Zodra het downloaden van alle bestanden klaar is gaat SABnzbd alle bestanden controleren en repareren en daarna alle bestanden samenvoegen tot het uiteindelijke bestand wat jij wilde hebben.
  • Ook wat schoonmaak spullen erbij besteld (Kalk- en waterfilter, ontkalker, ontvettingstabletten en schoonmaakpoeder voor melkdoorloopsysteem)  
 • Recente actieve topics

 • Popular Contributors

 • Latest content

×
×
 • Create New...