Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/18 in all areas

 1. 1 point
  YouTube beëindigt het 'Kodi No Limits'-account met 600.000 abonnees. Het populaire kanaal 'Kodi No Limits', gevuld met honderden educatieve video's over Kodi, is onlangs door YouTube verwijderd. De videostreamingservice meldt dat het meerdere claims van derden heeft ontvangen wegens inbreuk op het auteursrecht, waarschijnlijk voor video's die de piraterij tools van derden promoten. Terwijl alle video's en meer dan 600.000 abonnees weg zijn, zwijgt Kodi No Limits vooralsnog over dit gebeuren. Het Twitter-account en andere sociale media van Kodi No Limits zijn nog steeds actief, inclusief Instagram waarbij de kanaaluitschakeling werd bevestigd. Op Instagram verscheen wel al een bericht van Doc Squiffy over een nieuw kanaal. En inderdaad, recente berichten op sociale media linken nu naar nieuwe video-inhoud die verschijnt op een nieuw geregistreerd 'No Limits' YouTube-account. De vraag blijft echter hoe lang dat blijft bestaan natuurlijk. Lees het volledige bericht op Torrentfreak
 2. 1 point
  Het is inderdaad raar. Facebook heb ik niet. Ergens gaat er iets niet goed in dat systeem van ze. Onder 'Producten' lijkt het weer te kloppen. Als ik vervolgens op 'Wijzig abonnement' klik, zie ik dat ik Volop bellen en 3 modules als huidig abonnement heb. Dat kost 17 euro. Normaal heb ik een alles-in-een pakket + 2 modules en volop bellen. Als ik dat voor 17 per maand kan krijgen, vind ik hem prima. Er is ook een retourenvelop onderweg om de 3e CI+module retour te sturen. Ik wacht voor nu nog even totdat ze de module weer ontvangen hebben. Klopt het dan nog niet, dan duik ik de chat weer in. Daar kunnen ze het ook wel nakijken. Zo niet, dan bellen ze mij maar fijn terug. Zo, de sint is het land weer uit. Het buikje zit vol met kruidnoten en chocola. Nog even een geweldig stukje over de beste man:
 3. 1 point
  Mogge allemaal op deze bewolkte ochtend. Ik weet niet wat Ziggo momenteel aan het kloten is. Maar volgens 'Mijn Ziggo' heb ik nu enkel nog Volop Bellen en 3 CI+ Modules als abonnement. Gisteren nog even nagevraagd hoe het zit met het 'nieuwe pakket'. Was nog niet geactiveerd, ook de 3e CI+ module niet. Toch raar, dat ding zit al ruim een week in me tv. Dat moest juist om de boel te activeren. Wel toevallig dat ik bovenstaande nu in 'Mijn Ziggo' zie nadat ik een en ander heb nagevraagd. Maar goed, komt vast in orde. Al hou ik het wel in de gaten.
 4. 1 point
  Dat is mijn schuld, ik split vaak berichten en maak er dan een nieuw topic van. Zodat er een los "offline" topic is. Excuus, ik zal het nog even in het modhok bespreken.
 5. 1 point
  Nee, helemaal niet. Je wacht tot de uitzending op deze website staat. Dan gebruik je een programma om de uitzending te downloaden. En dan ben je klaar.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...