Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/16/2020 in Movies Reviews

  Jaaa!! Wat een leuke film, met een goed verhaal!!! Zo genoten met de fam. Ik keek de tekenfilm vroeger als kind en om nu deze te mogen zien. Wat een topper op Disney+. Heel veel te zien tussen de scenes door, van Batman VS E.T. tot Transformers en the Terminator.. alles komt er in voor. Lekker kijken.
  1 point
  Deze film verraste mij. Ik heb hem twee keer gezien. Het verhaal is niet nieuw maar wordt op een erg leuke manier gebracht. Bob Odenkirk zet een fantastische rol neer als Hutch Mansell. Christopher Lloyd heeft een belangrijke bijrol en is buitengewoon grappig en gewelddadig. Wie van een goede actiefilm houdt met uitstekend acteerwerk, mag deze film niet missen.
  1 point
  Wie The Mandalorian goed vond, zal The Book of Boba Fett ook goed vinden. Ik vind het een van de mooiste series die ik ooit heb gezien. Tegenwoordig is woensdag mijn favoriete dag, want dan komt er een nieuwe aflevering uit op DisneyPlus. The Book of Boba Fett laat twee verhalen zien, in flashbacks zie je hoe Boba Fett letterlijk uit ingewanden is opgeklommen tot een heerser over het gebied van de overleden Jabba the Hutt. De tweede verhaallijn laat zien hoe hij heerst over het voormalige gebied van Jabba the Hutt. Het camera- en acteerwerk zijn geniaal, de muziek is prachtig en het verhaal is als een beeldschoon SF sprookje. Ik raad deze serie ook aan, aan mensen die niets hebben met Star Wars. De prachtige Star Wars films zijn naar mijn mening niets vergeleken met deze beeldschone serie. Ik geef deze serie tot op heden een 9.7 op de schaal van 10 en ben meer dan nieuwsgierig naar de nieuwe afleveringen. Een kleine teleurstelling is dat niet alle afleveringen even lang duren. Sommige afleveringen duren 50+ minuten, anderen duren helaas iets langer dan 34 minuten.
  1 point
  Echt de hele film op het puntje van mijn stoel gezeten . En als je je dan ook nog is voor moet stellen dat dit waargebeurd is ..🥶 Zit een goed verhaal in en de film is van begin tot het eind erg spannend . Aanrader dus .
  1 point
  Echt een aanrader , Een ijzer sterke Film Spannend en goed verhaal ,👍 Hij is wel wat vreed . Dus voor de Horror Fans ook goed .🥶 De Blinde Man en het Meisje laten zich niet kennen en dat is maar goed ook 😀
  1 point
  Zo mooi verhaal in deze film echt geweldig voor de echte liefhebber van maffia films , met goede film muziek er in . Gold Father 12 en drie vond ik weer weer wat beter maar deze is ook mooi
  1 point
  Weer een mooie muziek film , Waar gebeurt verhaal van De zangeres Céline Dion. Echt een mooi om te zien hoe ze zich zo weet op te bouwen , En dat haar familie er ook goed bij stond En dan natuurlijk de Maeger ook die gelijk in Haar geloofde . Deze film vind ik zijn steren wel waard , En raad hem dan ook wel aan .
  1 point
  Weer een geweldige film . De Acteur Joaquin Phoenix Die de Rol van Johnny Cash Speelt doet het echt goed , De Film duurt lang maar een levens verhaal vertel je ook niet ff in 90 minuten , Maar de hele is gewoon goed, leuke en goede muziek er in , Hij komt ook nog Meer grootte steren tegen die in zijn tijd hun carrière begonnen . Kortom deze film is echt een aanrader , vooral als je van muziek houd dan je met deze film goed.
  1 point
  Een van de beste Actie film uit de 80's Met deze film echt op het puntje van mijn stoel gezeten , Echt geweldig hoe een Man in staat is om zo UN stelletje terroristen Uit te schakelen. Bovendien is het ook nog een geweldige Kerst film .. Weer een aanrader dus .
  1 point
  Geweldige serie , Deze begon al gelijk goed , Heb ze alle maal gezien , Kan niet wachten tot Augustus dan komt er weer een nieuw seizoen .. Nic en zijn Moeder Madison en Morgen Uit de Walking Dead zijn echt geweldig , spelen echt goed . Vnd de Walking Dead natuurlijk ook geweldig . Het leuke aan fear is dat het op een andere plaats afspeelt , en zo nu en dan ook spelers uit de Walking Dead tegen komen . Ik geef deze serie 5 Sterren .
  1 point
  Ik heb deze film gisteravond gekeken omdat ik niet echt een liefhebber ben van The Voice Kids, maar dat had ik achteraf beter wel kunnen kijken. Ik vind behalve dat de film te lang duurt, ook dat er teveel kinderachtige momenten inzitten voor een Warner Bros / DC Superheldenfilm. De Computer Generated Imagery (computergraphics) waren naar mijn idee voor deze film ook ondermaats. De film was voor mij een dusdanige tegenvaller dat ik het laatste half uur niet eens meer heb gekeken. Mijn persoonlijke mening is dan ook, dat dit geen film is voor volwassenen.
  1 point
  Ik zit nu in seizoen 6, de laatste aflevering. Wat een heerlijke serie. Soms vliegt de tijd naar dat maakt de serie lekker vlot. Ik geniet ervan.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...