Jump to content


Wii softmod is gelukt.. Ziet harde schijf niet..Recommended Posts

Ik softmod Wii's voor mensen.. Nu heb ik een probleem.. Ik heb nu een Wii van n mevrouw waarvan alles het ondertussen doet na de softmod op de externe hdd na.. als ik mijn eigen hdd er aan hang werkt ie perfect.. Maar met die van haar niet.. Ik heb alles geprobeert.. Geformatteerd in FAT32 (wat ik altijd doe), NTSC en WBFS.. Niets werkt.. Ik heb 2 fotos van de foutmelding bijgevoegd.. Heeft iemand nog een idee wat ik kan proberen? Alles moet eigenlijk voor 5 december klaar zijn!! Ondertussen ben ik radeloos!20171129_223054.thumb.jpg.0f1f31c530faae955905a1a7824f2537.jpg20171129_223046.thumb.jpg.9a6dbdf77f8aff80ae6fe72217f37464.jpg

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hoeveel GB is deze Externe harddisk? Ik heb een keer een zelfde probleem gehad, dit kon ik oplossen door een truckje. Als je de schijf met bijvoorbeeld partition magic formatteert kan je de grote aangeven. Formatteer hem dan eens met FAT32 tot een grote van 32 GB. Werkt het dan wel? Zoja, dan vergroten naar 128 GB etc. Ik ben benieuwd.

Link to post
Share on other sites

De harddisk is 500GB.. Ik zal het eens proberen!!

 

EDIT:
Ondertussen geprobeerd.. Maar kom niet verder want heb een licensie nodig die ik natuurlijk niet heb.. Heb je daar ook wat voor?

Edited by jeffkuh
Link to post
Share on other sites

Het is gelukt! Tenminste ik heb de hdd verkleint naar 150GB hier even 2 kleine spellen opgezet.. Getest en de homebrew zag de hdd gelukkig wel nu!! Nu ben ik alle spellen er op aan t zetten en nu hopen dat de spellen ook starten maar dat zie ik vanavond wel :) In ieder geval bedankt!! En ohja.. Het had niets met het verkleinen te maken vgm de hdd stond in het formaat GPT wat MBR moest zijn.. Nadat ik dat had aangepast deed hij het :)

Edited by jeffkuh
Link to post
Share on other sites

Goed om te horen! Probleem dus opgelost en weer iemand die blij is met zijn spelletjes :) Veel plezier!

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By NV8
   Hoi,
   Sindskort start mijn Usb Loader GX niet meer op vanuit HBC. Hij is zichtbaar in de tegel, maar als ik er op druk om te starten krijg ik heel even het logo te zien, maar vervolgens keert hij weer terug naar HBC. 
  • By Mijkie
   Wij hebben een Wii overgenomen met op een losse harde schijf veel spellen 
    
   deze deed het altijd goed. Sinds kort zien we ipv afbeeldingen alleen nog maar vraagtekens. ( dit zoekt lastig voor de kids) 
    
   iemsnd een idee? Ik ben echt een leek hierin 

  • By Mijk
   Wij hebben een Wii overgenomen. Hierbij zit een externe harde schijf met heeeeel veel spellen. Als ik deze aanzet dan zien wij alleen de titels ipv de spellen met afbeelding. Deze zagen we eerst wel. Titels is nog niet handig voor onze dochter. Iemand een idee? Ps ik heb echt geen verstand hiervan ;)
  • By Paula
   Hallo. 
   Ik heb een gesoftmodde wii u. Ooit heb ik hier een externe harde schijf aan gedaan met spellen. Nu wil iemand de spellen  die ik erop heb staan ook op zijn harde schijf kan dat gewoon door hem met de wii u te formatteren en dan de spellen over te zetten via wii u of moet er dan nog een apart programma op gezet worden eerst? 

 • Who was online  10 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...