Springen naar inhoud

Sitemap | Spotnet | PCextreme, de voordelige host

De Grootste Download Community van de Benelux!

Welkom op het Duken.nl forum, zoals bij andere forums dient u zich eerst te registeren voordat u berichten kan plaatsen.
Maak je geen zorgen dit is heel eenvoudig en gratis. Hierna maakt u deel uit van de grootste download community van de Benelux! Na het inloggen kunt u berichten plaatsen, vragen stellen, bestanden downloaden, gebruikmaken van de Chat, zijn er geen advertenties meer zichtbaar en nog veel meer! Account aanmaken of Inloggen.

- - - - -

pc slomer

pc

  • U dient in te loggen om te antwoorden
Er zijn 9 reacties in dit onderwerp

#1   selman23

selman23

    Junior Member

  • Members
  • 95 berichten
    • Tijd online: 2d 7u 21m 33s

Geplaatst op 17 juni 2012 - 15:26

Hoi,
Ik heb een probleem namelijk, het lijkt wel alsof mijn computer performance afneemt.
Bijvoorbeeld toen ik een half jaar geleden skyrim of minecraft of gta 4 of een ander spel ging spelen ging het gewoon prima met ongeveer 25-35 fps.
Ook heb ik mijn computer opnieuw geinstalleerd, alle drivers geinstalleerd en ook nog de schijf gedefragmenteerd.
Maar nu bij al die games is mijn fps veel lager en heb ik veel meer lag, dus ik vroeg me af is het mogelijk dat de snelheid van mijn videokaart/processor af kan nemen over de jaren?
Mijn pc specs zijn:
AMD Phenom II x4 (3,2Ghz)
Geforce 260GTX
8GB DDR 3

Alvast bedankt.

#X   Piraatje

Piraatje

    Duken Addict

  • Moderators
  • 1337 berichten
    • Tijd online: 23u 14m 21s
  • Download met:Spotnet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Misschien een beetje offtopic maar ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.
Onze piraat welke van Spotnet fijn vind werken. :D

#2   Rooo1o

Rooo1o

    Duken Pro

  • Full members
  • 280 berichten
    • Tijd online: 5d 13u 45m 51s

Geplaatst op 17 juni 2012 - 15:29

Kan je misschien ook even de voeding opnoemen, misschien is dat ding aan het afzwakken waardoor je videokaart niet meer naar behoren gevoederd wordt?

#3   selman23

selman23

    Junior Member

  • Members
  • 95 berichten
    • Tijd online: 2d 7u 21m 33s

Geplaatst op 17 juni 2012 - 18:09

Bericht bekijkenRooo1o, op 17 juni 2012 - 15:29 , zei:

Kan je misschien ook even de voeding opnoemen, misschien is dat ding aan het afzwakken waardoor je videokaart niet meer naar behoren gevoederd wordt?

Moederbord : Asus M4A78T-E
Chipset : AMD 780
Processor :AMD Phenom II X4 955e @ 800MHz
Fysiek Geheugen : 8192MB (4 x 2048 DDR3-SDRAM )
Videokaart : NVIDIA GeForce GTX 260
Harde Schijf : SAMSUNG HD103UJ ATA Device (1000GB)
CD-Rom Station : DTSOFT Virtual CdRom Device
CD-Rom Station : DTSOFT Virtual CdRom Device
DVD-Rom Station : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223Q
Monitor Type : Idek Iiyama PL2409HD - 23 inches
Netwerkkaart : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller
Besturingssysteem : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7600 (64-bit)
DirectX : Versie 11.00
Windows Performance Index : 5.9 AAN 7.9

#4   Rooo1o

Rooo1o

    Duken Pro

  • Full members
  • 280 berichten
    • Tijd online: 5d 13u 45m 51s

Geplaatst op 17 juni 2012 - 21:48

Ja...en je voeding?

#5   Tom

Tom

    Duken God

  • Moderators
  • 9580 berichten
    • Tijd online: 23d 19u 34m 33s
  • Awards:Best mod 2012!
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:IE 8
  • Provider:Telfort

Geplaatst op 17 juni 2012 - 23:48

Energiestand veranderd, andere monitor gekocht? Getest op videokaartartefacten?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
In quid amicum paras? Ut habeam pro quo mori possim, ut habeam quem in exsilium sequar, cuius me morti et opponam et impendam.
Seneca - 1;9:10

Mijn PC: Asus Maximus Gene V, Intel Core i5 3570K + BeQuiet DarkRock Advanced C1, XFX HD7970 Black Edition DD, G.Skill Sniper 2x4GB PC3-14900, Samsung 840Pro 256GB en een slimline DVD-brander plus adapter in een Lan Gear Da Box 100 + veel BeQuiet Silent Wings + Corsair AX650
Randapparatuur: Dell U2711, AudioEngine A2's op een Objective DAC met Objective O2 headphone amp en Cinepaq C4 in-ears, Logitech G15, Razer DeathAdder
Camera: Nikon D7100 | 11-16 f/2,8 | 18-105 VR | 24-70 f/2.8 | 70-200 VR f/2.8 | 50 f/1.8 | SB900 | Redged RTT-423 + RT1

#6   Dark Legend

Dark Legend

    Duken Addict

  • Full members
  • 418 berichten
    • :
  • Download met:uTorrent
  • Browser:Google Chrome

Geplaatst op 18 juni 2012 - 09:06

Probeer eens het programma Auslogics Boostspeed.
Levert vrijwel altijd merkbaar verschil in performance op.
kill one you're a murderer, kill 10 you're a serial murderer, kill them all, you're god!

#7   selman23

selman23

    Junior Member

  • Members
  • 95 berichten
    • Tijd online: 2d 7u 21m 33s

Geplaatst op 19 juni 2012 - 16:14

Bedankt voor de reacties, het viel mee ook op dat als ik helemaal niks doe (behalve iets downloaden op grabit) mijn quad core al voor 40% aan t verbruiken is (4 cores op 60-80 procent)

Sorry maar ik heb geen idee hoe ik kan zien welke voeding ik heb, ik gebruik het programmatje pc wizard 2011 om mijn specificaties te zien.

#8   Rooo1o

Rooo1o

    Duken Pro

  • Full members
  • 280 berichten
    • Tijd online: 5d 13u 45m 51s

Geplaatst op 19 juni 2012 - 16:29

Kast openhalen en naar de voeding kijken. Alle informatie opnoemen die je zien kan, better yet neem er een foto van.


EDIT: na even na te kijken is het op zich vrij nutteloos om het merk en model van je voeding te weten...die dingen verzwakken op de duur toch allemaal :P misschien kan je proberen wat hierboven gezegd werd, kijken of je je energiestand veranderd hebt of een andere monitor gekocht (9/10 hogere resolutie, laat je GPU meer struggelen) en het ding testen op artefacten.

#9   selman23

selman23

    Junior Member

  • Members
  • 95 berichten
    • Tijd online: 2d 7u 21m 33s

Geplaatst op 22 juni 2012 - 15:23

Wat is een artefact eigenlijk?
En nog steeds als ik niks aan het doen ben staan al mijn cores op 50% of hoger is dat normaal?

#10   Tom

Tom

    Duken God

  • Moderators
  • 9580 berichten
    • Tijd online: 23d 19u 34m 33s
  • Awards:Best mod 2012!
  • Download met:Alt.Binz
  • Browser:IE 8
  • Provider:Telfort

Geplaatst op 22 juni 2012 - 15:45

Het is niet normaal dat de CPU de hele tijd zo'n belasting geeft in rust. Dat is dus niet een piekmeting, voor de duidelijkheid? Dan moeten er bepaalde achtergrondprocessen draaien. Al gescand op virussen, gelet op welke programma's draaien? Dat laatste kun je doen in taakbeheer, tabblad processen.

Artefacten zijn niet goed berekende pixels die gestuurd worden door een kapotte shader (= soort van CPU core) van de videokaart. Als je er een aantal hebt, kun je zeggen dat die kaart niet meer heel is.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
In quid amicum paras? Ut habeam pro quo mori possim, ut habeam quem in exsilium sequar, cuius me morti et opponam et impendam.
Seneca - 1;9:10

Mijn PC: Asus Maximus Gene V, Intel Core i5 3570K + BeQuiet DarkRock Advanced C1, XFX HD7970 Black Edition DD, G.Skill Sniper 2x4GB PC3-14900, Samsung 840Pro 256GB en een slimline DVD-brander plus adapter in een Lan Gear Da Box 100 + veel BeQuiet Silent Wings + Corsair AX650
Randapparatuur: Dell U2711, AudioEngine A2's op een Objective DAC met Objective O2 headphone amp en Cinepaq C4 in-ears, Logitech G15, Razer DeathAdder
Camera: Nikon D7100 | 11-16 f/2,8 | 18-105 VR | 24-70 f/2.8 | 70-200 VR f/2.8 | 50 f/1.8 | SB900 | Redged RTT-423 + RT1





Onderwerpen met de tag pc

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers