Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/17/22 in all areas

 1. Hallo @IkBenDeDwerg, welkom op Duken.nl. Het is alleen mogelijk om een comment te plaatsen op bijv. Spotnet (en dan alleen in de software versie), Als je bij jouw Usenet Provider in je account posten ingeschakeld hebt staan. Tevens moet je op het tabblad Provider in Spotnet (klik links bovenaan op Bewerken > Provider) de Upload Server gegevens van je Usenet Provider invullen, zoals in onderstaande afbeelding met als voorbeeld Eweka gegevens.
  2 points
 2. Alle reclame van andere sites en dergelijken van de afgelopen 24uur verwijderd. En ook wederom dit topic op slot 🔒
  2 points
 3. Dat is dit echt, beloofd Ik kan niet meer zonder en eindelijk zie ik ook niet meer wat ik NIET kan kijken. Heerlijk
  1 point
 4. Bedankt heren, nu nog koppijn maar daar komen we wel overheen.
  1 point
 5. Wat @Skeletor zegt klopt helemaal, het kan alleen als je provider uploaden toestaat. De meeste budget providers bieden geen upload optie aan. Bij een provider zoals Eweka, moet je de upload functie eerst aanzetten vanuit het klantenpaneel.
  1 point
 6. Ik vroeg mij al af waarom ik @Duken amper zag... normaal is hij wat actiever op het forum. Nogmaals, beterschap! 🤒
  1 point
 7. Beterschap Duken hopelijk ben je gauw weer beter
  1 point
 8. Mogge allemaal. Beterschap @Duken.
  1 point
 9. Wat goed om te lezen dan Duken.nl er ook is voor lensimplantaties Fijn dat jullie elkaar zo hebben kunnen helpen. Afgelopen weekend lekker ziek geweest, 38.1 koorts maar nu wel nog vette koppijn en dat heb ik vrijwel nooit. Bah. Omicron op bezoek gehad. Kids en vrouw zijn er al doorheen, ik kreeg hem nog even als laatste. Boefje die Omicron. Fijne maandag allemaal.
  1 point
 10. Dit dus... ik ook. Wordt er soms helemaal koekkoek van. Ook het zoeken van content is zo lastig. Gelukkig helpt https://www.justwatch.com/ erg goed om de content te vinden waar je wel lid van bent. +1
  1 point
 11. Het gaat op deze manier inderdaad weer een versplintering worden wat naar mijn idee het illegaal downloaden ook weer in de hand gaat werken. Niets makkelijker dan al je favoriete series en films vanaf 1 (download) plek weg te harken.
  1 point
 12. Ik maakte vorige week ook een vervelend mondkap verhaal mee in een ziekenhuis. Ik liep naar binnen om een vriend te bezoeken, en had vlak voor de draaideur een nieuw mondkapje opgedaan, terwijl de medewerkster naar mij stond te kijken. Eenmaal binnen kreeg ik op norse toon te horen "U moet een nieuw mondkapje op". Ik zei dat ik net een nieuw mondkapje had opgedaan. "Jij doet nu onmiddellijk een nieuw mondkapje op, anders mag je het ziekenhuis niet in. Dus dat is dan jammer voor je, he?" Het feit dat ik 10 seconde na het opzetten van een nieuw mondkapje weer een nieuwe op moest doen, vond ik geen enkel probleem. De onbeschofte, passief agressieve manier, waarop ik door een medewerkster werd aangesproken was zeer ongepast. Ik heb voor het eerst in dik 10 jaar een klacht ingediend, bij dat ziekenhuis. De mensen, die de mondkapjes moeten uitdelen, krijgen waarschijnlijk met veel geagiteerde mensen te maken, die soms zelfs verbaal agressief worden. Ik begrijp best wel dat ze daardoor soms even uit hun doen raken. Maar, neem dan een time-out en reageer het niet af op iemand die gewoon wilt meewerken. Er is al genoeg verdeeldheid en onbegrip in de maatschappij door corona.
  1 point
 13. Weer een. Ik zou het liefste zien dat 2 partijen enorm veel content aanbieden, voor een schappelijk prijs, dan 8 verschillende streaming diensten. Maar, het is fantastisch, want HBO gaat ook zelf films en series produceren, die het kijken waard zijn. Ik wist niet dat er een spin-off aan zat te komen van Dune (2021). Fantastisch nieuws! Dune is een van de beste films die ik in tijden heb gezien. Alleen dat is voor mij al een reden om lid te worden van HBO Max. Ik vond The Mandalorian en nu The Book of Bobba Fat zo ontzettend goed, dat ik een jaarabonnement heb afgesloten op DisneyPlus. Momenteel ben ik lid van vier streaming diensten, ik haal het geld er wel uit, als ieder platform 6 uur aan vermaak biedt per maand, dan vind ik het niet nodig om te downloaden.
  1 point
 14. Hallo @Cornelis72, Je kan in Videoland to Go alleen een video opslaan (downloaden) in de App en op een later tijdstip afspelen op je GSM of Tablet. Als je een video wil rippen is dat alleen mogelijk met een online Video Downloader. Ik heb even 2 mogelijkheden voor je neergezet onder een linkje; Mogelijkheid 1 en Mogelijkheid 2
  1 point
 15. Inderdaad gewoon in Nederland. Het kan in het buitenland wel goedkoper zijn, maar de komt je vlucht en hotel er ook nog eens bij. De basisverzekering vergoed dit inderdaad niet. Aanvullend vaak wel. Ik zit nu bij ZieZo (onderdeel ZilverenKruis). Ik zou dan voor ZilverenKruis moeten kiezen en een aanvullende verzekering met 3 sterren. Dan krijg je maximaal 500 euro vergoed. Al kost deze aanvullende verzekering op jaarbasis €447 😛. Wat krijgt u vergoed? de meerkosten van een andere lens dan een monofocale kunstlens bij lensimplantatie. De monofocale kunstlenzen kosten €2.800 per oog. Torische voorzetlenzen kosten dus €2,975 per oog. Verschil €175 per oog = €350. Dan ben je een dief van je eigen portemonnee.
  1 point
 16. Hallo allemaal! Dan moet ik de stilte maar doorbreken, @Nobody 😁 Ik ben een paar weken afwezig geweest, ik had meerdere spoedopdrachten en moest deadlines halen om heel veel gezeik te voorkomen. Dat is gelukt, ik werk mauw nog maar 6 uurtjes per dag. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn eigen projecten. Dus, nou ik weer tijd heb, kom ik af en toe weer eens op mijn favoriete forum kijken. Niet obsessief, ik heb de neiging om overal zeer uitgebreid op te reageren, ik zal af en toe reageren. De gekke geit is dus weer terug op Duken.nl! Een fijne dag allemaal, Meh Meh 🐐
  1 point
 17. Er zijn in het verleden maar een paar gevallen geweest waarbij een poging is gedaan om Downloaders te pakken, maar daar had BREIN niets mee te maken. Als je iets meer wil weten kan je even het Artikel onder deze link lezen. BREIN probeert op verschillende manieren om het downloaden te ontmoedigen door het aanbod van illegale content te verstoren.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...