Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/12/2022 in all areas

 1. Er zijn er wel meer offline gegaan heb ik gemerkt en vanmiddag reeds gemeld
  5 points
 2. Het klopt dat er veel meer uit liggen, wou gisteren de post nog updaten maar dat kon niet meer. Had er al een keer namen bij gezet. Had hier info geplaatst die niet helemaal klopte, daarom een aanpassing. Er zijn sites gepakt door brein. Dan kunnen we wel weer invullen wat er is gebeurd. Wat wel klopte aan mijn info, er gaat een hele beerput open.
  3 points
 3. De Nederlandse auteursrechtenorganisatie Stichting BREIN gaf vorig jaar opdracht om 349 illegale sites en diensten offline te halen. De auteursrechtenwaakhond liet ook Facebook-groepen, streamingsites en Google-zoekresultaten verwijderen. Dit is te lezen in het jaarverslag van de Stichting over 2021. Onderzoek Stichting BREIN Stichting BREIN (Bescherming Rechten Entertainment Industrie Nederland) zorgt ervoor dat auteursrechtelijke beschermde media niet illegaal wordt verspreid. De Stichting onderzoekt en bestrijdt auteursrechtinbreuk en -misbruik van films, series, muziek, boeken, geschriften, beeld en games. BREIN richt zich vooral op het aanpakken van illegale websites en diensten. Een van de bekendste voorbeelden is de torrensite The Pirate Bay. In 2020 besliste het gerechtshof dat Ziggo en XS4ALL de toegang tot The Pirate Bay moeten verbieden. In 2021 rondde de Stichting 368 onderzoeken af. Daarvan zijn er nog 43 in behandeling. In het jaarverslag van 2021 is ook te lezen dat Stichting Brein 349 illegale sites en diensten liet verwijderen. In 2019 was de Stichting nog succesvoller en werden 564 sites uit de lucht gehaald. Facebook-groepen en streamingsites offline BREIN hield zich vroeger voornamelijk bezig met de strijd tegen illegaal downloaden. Tegenwoordig richt de Stichting zich ook op het bestrijden van illegale streamingdiensten. In 2021 haalde BREIN 39 illegale streamingdiensten offline. Brein zorgde er ook voor dat 21 Facebook-groepen offline gingen. Op deze Facebook-groepen werd auteursrechtelijk beschermde content gedeeld. 650.000 Google zoekresultaten verwijderd Stichting BREIN maakte vorig jaar bij Google melding van meer dan 21 miljoen illegale zoekresultaten. Deze zoekresultaten zouden linken naar illegale content. Hiervan werden uiteindelijk 650.000 zoekresultaten verwijderd. Waarschuwing voor uploaders De auteursrechtenwaakhond speurt torrent-gebruikers op door IP-adressen te verzamelen. BREIN heeft naar eigen zeggen ‘920 frequente en langdurige uploaders’ gedetecteerd. De Stichting verzoekt internetproviders om waarschuwingsbrieven door te sturen naar klanten die illegaal downloaden. Hiermee wil BREIN providers dwingen om illegaal downloaden tegen te gaan. Niet alle internetproviders willen meewerken. Dit leidt vaak tot rechtszaken. Zo stonden Ziggo en Brein afgelopen jaar meerdere keren tegenover elkaar in de rechtbank. In juni kreeg Ziggo gelijk in een rechtszaak tegen de Stichting. De rechtbank oordeelde toen dat de internetprovider geen waarschuwingsbrieven door hoeft te sturen naar klanten. Ziggo heeft hiervoor eerst een vergunning van de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens nodig.
  2 points
 4. wat ik nu type doe ik heel zachtjes want het is een vermoeden mraudi had ook een torrent site met de naam pandora-place daar mee is hij gestopt en die stond gehost bij die persoon die gepakt is zo er soms info op de pc gestaan hebben die in beslag genomen is bij mr audi ? oorzaak en gevolg
  2 points
 5. Ik vond laatst een mooi forum over de oude dafjes. En zojuist tijdens het zoeken naar Zeemeerminnen kwam ik ook een leuk forum tegen met allemaal schaarsgeklede dames die zo lekker spartelde in het water. Interesse? Want de forums waar jij op doelt daar weet je met logisch nadenken zelf het antwoord wel op.
  2 points
 6. Welkom hier en veel plezier
  2 points
 7. (eerst een verkeerd plaatje), btw iedereen alvast een (warm) goed weekend gewenst!
  2 points
 8. Ik had het gezien, ik zal ze vandaag verwerken. Bedankt voor de updates . Echt heel fijn. 👍
  2 points
 9. Ik zal voor iedereen wat duidelijkheid verschaffen. En nee, ik ben geen eigenaar o.i.d. maar dit is wel de waarheid. De database was afkomstig van het welbekende forum. Deze was echter al deels niet helemaal compleet. Deze is na veel knutselen gerepareerd. Althans, dat is wat men dacht. In 1 dag tijd na opening zijn er 100e. nieuwe aanmeldingen gedaan. Dit verliep al snel fout doordat de verificatie mail niet meer verstuurd werd. Hierdoor zijn ze dus handmatig doorgegaan. Niet veel later ontstonden er nog meer problemen onder de motorkap waardoor men het forum in onderhoud had geplaatst. De DB bleek uiteindelijk corrupter dan gedacht en je zou dus eigenlijk opnieuw moeten beginnen. Dan vraag je dus ook posters weer opnieuw te beginnen en niet iedereen had daar trek in. Dan, een niet geheel onbelangrijk punt. Het oude beheer, dus mrAudi, had geen toestemming gegeven de database te gebruiken voor het voortzetten. Hierom hebben de nieuwe beheerders toch besloten de stekker er weer uit te trekken. Het is dus een kleine opsomming die deze keus gemaakt heeft. Dus, samengevat. Het forum is definitief offline.
  2 points
 10. @Breaker_25 Waarom zo'n uitdrukking naar mij toe, van laat hem maar lullen. Moet ik hier neer zetten hoe ik er over denk? Als je al in een topic zegt we hebben de database voor een deel kunnen redden van een gepakte site gaan de haren bij kuik al overeind staan. Wie word er dan op afgerekend? Dan de hosting die rammelde, Duitsland is niet brein proof. heb hier via een bericht dat duidelijk geprobeerd te maken maar steeds weer word er gedacht laat Extreme maar lullen. Extreme de betweter, nee, maar tot nu toe bewijs ik het wel met 16 jaar. Ben helemaal niet afhankelijk van de usenet forums. Waarom zou ik dan nog helpen, omdat ik die instantie niks gun. Ik poste nog een tweede bericht hier met uitleg waarom ik zei dat ik het wel goed komt. Verder ga ik hier over niet in discussie, wil duken niet vervuilen, daarnaast respect voor een ieder hier. Probeerde alleen maar te helpen.
  2 points
 11. Leden, Net als de NZB communties (https://www.duken.nl/forums/links/category/17-offline-nzb-websites/) is er nu ook voor de torrent sites een losse link directory gemaakt waar alle offline sites staan vermeld. Bedankt @Vampire Inspector . Er waren er nogal wat offline en dan houd je een overzicht van de sites welke nog wel online zijn en welke (helaas) niet meer. Offline torrent sites: https://www.duken.nl/forums/links/category/18-offline-torrent-websites/ Alle torrent sites per categorie: https://www.duken.nl/forums/links/category/1-torrent-sites/
  1 point
 12. Google subs??? Ik verjaag je met knoflook en een kruis!! Ga je mond spoelen met groene zeep Bah bah.
  1 point
 13. @niemanx Dat was mijn eerste invulling ook, alleen heb ik die gedachte hier verwijderd van het forum. De bron die ik heb gesproken kwam van Taranis, en toen heb ik die stelling ook naar voren gebracht betreft Mr-Audi. Dit liep ook al langer, zelf denk ik dat het uit de tijd komt dat Mr-Audi had over zijn hosting en brein, dat brein zijn naw wou hebben. Het probleem is, iedereen gaat bij één hosting zitten. Vaak zit er een reseller tussen maar op een gegeven moment is het de moeite waard voor brein om een zaak aan te spannen tegen de hosting. 16 jaar terug zag ik dit, en nu zie ik het nog steeds. En het is niet de eerste keer dat er zo'n berg sites offline gaan.
  1 point
 14. Het komt erop neer eigenaarTaranis is gepakt, brein stond met de harde hand aan de deur. Deze hoste een aantal websites. De websites die hij hoste zijn mede offline en de eigenaren zitten in spanning van afwachten. Dacht eerst dit is gebeurd via een in beslag genomen pc, dat was een onjuiste gedachte. Ook nu zijn er goederen in beslag genomen. Helaas is dit de juiste info. Mensen kloppen nu bij mij aan voor hosting, sorry is tijd verspilling . Google Privat Layer, is Zwitserland en geen eu.
  1 point
 15. 1 point
 16. Beste Stripliefhebber. We hebben zonet onze nieuwsbrief van augustus gepubliceerd. U kan hem nalezen op: https://eboek.info/nieuwsbrief-augustus-2022/ Belangrijkste punten: * hoe alle strips van een reeks in 1 keer downloaden ipv strip per strip. * alle strips uit de collecie hebben nu een nieuwe codec waardoor de bestanden kleiner zijn en sneller in de online lezer openen * promotie Veel leesplezier! EBoek.info
  1 point
 17. Ik heb dus via bovenstaande stappen een nieuw aangemaakte hosts gemaakt en wilde deze file plakken op de juiste locatie, echter krijg ik de melding dat de doellocatie al een bestand bevat met de naam 'hosts'. Schijnbaar is met een windows update instellingen veranderd en bevind zich deze hosts file dus wel in de drivers-etc folder. Verborgen bestanden was echter bij me wel aan geklikt maar toch was de hosts file onzichtbaar. Er moest naast verborgen bestanden weergeven, schijnbaar ook nog 'beveiligde besturingssysteembestanden' uit gevinkt worden waarna ik nu weer het volledige hosts file zie.
  1 point
 18. Inloggen dat wil ik al helemaal niet, ging over het bezoek op de pagina. En de foutmelding hiervan :)
  1 point
 19. Als mijn bronnen kloppen moet ik antwoorden de stichting. Vraag me niet hoe of wat want dat kan ik niet beantwoorden. friends4u.me ligt op dezelfde manier eruit, geen ip adres meer lookup failed first-release.org Could not find an IP address for this domain name.
  1 point
 20. 1 point
 21. @Marc1966 hier op duken.nl niet dus, puur informatief deze site dus geen E-book content of welke content dan ook 😎, probeer eens een site als ebookparadijs o.i.d. al hoewel die volgens mij een ledenstop heeft, maar goed : niet geschoten, niet geraakt, succes! BTW @Marc1966 welkom op duken.nl 😀
  1 point
 22. Madmax Geplaatst 5 uur geleden (bewerkt) Ik zal voor iedereen wat duidelijkheid verschaffen. En nee, ik ben geen eigenaar o.i.d. maar dit is wel de waarheid. De database was afkomstig van het welbekende forum. Deze was echter al deels niet helemaal compleet. Deze is na veel knutselen gerepareerd. Althans, dat is wat men dacht. In 1 dag tijd na opening zijn er 100e. nieuwe aanmeldingen gedaan. Dit verliep al snel fout doordat de verificatie mail niet meer verstuurd werd. Hierdoor zijn ze dus handmatig doorgegaan. Niet veel later ontstonden er nog meer problemen onder de motorkap waardoor men het forum in onderhoud had geplaatst. De DB bleek uiteindelijk corrupter dan gedacht en je zou dus eigenlijk opnieuw moeten beginnen. Dan vraag je dus ook posters weer opnieuw te beginnen en niet iedereen had daar trek in. Dan, een niet geheel onbelangrijk punt. Het oude beheer, dus mrAudi, had geen toestemming gegeven de database te gebruiken voor het voortzetten. Hierom hebben de nieuwe beheerders toch besloten de stekker er weer uit te trekken. Het is dus een kleine opsomming die deze keus gemaakt heeft. Dus, samengevat. Het forum is definitief offline. 5 uur geleden bewerkt door Madmax @Duken bij deze de vragen beantwoord kan er slotje op ..breaker ... en voor diegenen die tuinbever linken aan het geheel sorry maar tuinbever was en is nooit betrokken geweest bij dit forum en ik kan het weten ... nog met de database ...
  1 point
 23. is je hobby posten of downloaden greetz Penny
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...