Jump to content
Sign in to follow this  
Deeeemy

Van Windowx XP naar Windows 8 - Email instellen / overzettenRecommended Posts

Hallo,

Mijn vader heeft gisteren een nieuwe computer gekocht van Medion, met Windows 8.1 omdat zijn oude computer nog Windows XP had, en aangezien ze zijn gestopt deze te ondersteunen en omdat zijn computer al meer dan tien jaar in huis staat besloot hij een nieuwe te kopen. Alles geïnstalleerd en wel, maar er is één probleem.

Ik krijg zijn mail niet aan de praat. Hij wil graag zijn oude opgeslagen ontvangen e-mails en het adressenboek van Outlook Expres weer op de nieuwe computer hebben, en dat is volgens mij ook wel mogelijk. Ik stuit op de volgende problemen.

Het adressenboek en de oude e-mails heb ik uiteindelijk in Windows live mail kunnen krijgen, maar ik kan geen mail verzenden of ontvangen.

In Outlook kan ik wel e-mails ontvangen en verzenden, maar daar heb ik het adressenboek en de oude opgeslagen e-mails niet in staan.

Ik heb dit filmpje gevolgd, maar op het moment dat ik het moet exporteren doet hij het niet. Ik krijg deze twee meldingen, die deze persoon niet krijgt.

eerst dit : http://gyazo.com/041...1236e689514915b

en daarna dit :http://gyazo.com/9c4...29f1ed0c6618c09

Volgens mij is het ook alleen voor de e-mails, en niet voor het adressenboek.

Heeft iemand enig idee wat ik moet doen?

Demy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://office.microsoft.com/nl-be/outlook-help/importeren-en-exporteren-HP003073766.aspx

http://office.microsoft.com/nl-be/outlook-help/contactpersonen-exporteren-HA101870639.aspx

http://answers.microsoft.com/nl-nl/office/forum/office_2010-outlook/hoe-kan-ik-mijn-outlook-2010-gegevens-exporteren/cc2e3dc5-7df2-4308-992e-77ee78eeda91

Indien vanuit Windows Live Mail geen mails kunnen verzonden worden is dit een teken dat er iet sfout is met het acount. Dit is te contrtoleren door naar accounts te gaan --> selecteer het gewenste account in de linkerkolom (dit zou nu mmoeten blauw oplichten) --> Klik eigenschappen. Nu zou u de eigenschappen te zien moeten krijgen van het desbettreffende account, afhankellijk van welke maildienst het is kunnen er meerdere mogelijheden zijn. Controleer of alles juist is (zowel in algemeen - servers - beveiliging - geavanceerd (normaal in deze laatste zou niets moeten gewijzigd worden indien in de vorige alles goed is). De instellingen kunnen verschillend zijn van gebruiker tot gebruiker, afhankelijk van de maildienst / provider enz.

Op de eerste drie links kan u misschien een oplossing vinden voor het exporeren/inporteren van csv-bestanden of pst-bestanden die te maken hebben met contactpersonen die in het addressennboek staan van outlook.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je reactie Trizomu.

Het is gelukt een .pst bestand te maken. Ik heb Microsoft office 2007 op de oude computer geïnstalleerd, die importeert automatisch de gegevens van Outlook Express. Via 2007 heb ik een .pst bestand kunnen maken. Deze heb ik op een USB stick gezet en vervolgens op de nieuwe computer geïmporteerd in Outlook 2013. Maar als ik nu Outlook 2013 opstart, loopt hij vast en krijg ik deze melding. Heb het office pakket al eens opnieuw geïnstalleerd maar ik blijf deze melding houden.

http://gyazo.com/d652c96931dd8798097bf4710c18716d

Demy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoals ik kan lezen, of het begrijp zouden er problemen zijn met het importeren van een pst bestand in Outlook Express naar Outlook 2013 onder W 8 / W 8.1 udate. Het probleem die u vernoemd is iets wat MS me zelf geen antwoord kan op geven, Heb het probleem naar hen zelf doorgespeeld en ze hebben me geen sluitende oplossing kunne geven. Behalve datgene dat ik reeds wist, en waarschijnlijk u ook, dan hantmatig de geadresseerde (adresboek) één voor één handmatig te kopieëren naar Live Mail. Ik hen het nagebootst , en ik moet zeggen ik ben op hetzelfde gekomen.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb die melding weg kunnen krijgen, heb een bestand uit de outlook map verwijderd en toen deed hij het weer. Alle oude e-mails staan er nu in, de contactpersonen niet. Ik denk dat we die handmatig moeten invoeren, zoals jij ook al zei.

Toch vind ik het raar dat het allemaal zo ingewikkeld moet gaan, het kan toch allemaal heel makkelijk?

Anyways, Trizomu toch bedankt voor de moeite en de hulp!

Verstuurd van mijn GT-I9505

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, maar het is niet de juiste en goed manier. Past & Copy, wil u zeker zijn dan ben je zeker met de handmatige manier. Sorry! Maar het is nu eenmaal één van die hebbe dingetjes van MS.

Good Luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By mummy
   Zojuist log ik in op mijn computer en zijn alle websites uit mijn favorieten opeens verdwenen. Ik heb hier o.a. een paar belangrijke schoolwebsites in staan, dus het is heel belangrijk dat ik die terug kan krijgen.
   Het rare is dat alle mappen nog wel bestaan, zo had ik bijv voetbal en sportmarketing (mijn opleiding), al zit er geen website meer in. Ook de websites die ik niet in mappen had opgeslagen zijn weg. Bovendien keek ik net in C gebruikers in het account van mijn broer en daar staan al zijn favorieten nog wel. Mijn map favorieten is los van die paar mappen leeg.
   Ik gebruik de nieuwste versie van Internet Explorer op windows 8.1.
   Hopelijk kan iemand mij helpen!
  • By acdc
   Hi beste mensen,
   Ik heb mijn windows 8 tablet op mijn netwerk aangesloten maar zie nu dat ik de inhoud
   van mijn mappen films niet kan zien.
   Alleen als er een avi in zit wordt het getoond.
   mp4,mkv toont hij niet.....
   Mis ik een programma of zo ???
   Alvast bedankt voor de reactie
  • By harrie44
   hallo , wie weet welke app ik nodig heb om popcorntime af te spelen onder windows 8.1 ?
  • By Tinuske
   hallo allemaal,
   weet er hier iemand een brandprogramma dat op Windows 8 Draait??
   ik heb namelijk pas geleden een laptop gekocht waar windows 8 op zit,, en de programma's die ik voorheen gebruikte draaien niet op windows 8
   Mvg
   Tinuske
×
×
 • Create New...