Jump to content

Taakbalk verbergen in Windows 10Recommended Posts

Goede middag wie kan mij helpen Taakbalk verbergen werkt niet meer in Windows 10

Link to post
Share on other sites

 • Replies 5
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Laten we vertrekken vanuit de uitleg die van Duken afkomstig is en ook dezelfde afbeelding gebruiken. Om aan die afbeelding te komen: Ga met de muis op de taakbalk staan -> Rechts klikken en e

Posted Images

type taakbalk in het zoekvenster. Dan kom je bij:

En zet een vinkje bij:

taakbalk.JPG.0f1c48a316ff15a25d959eb1b38

Lukt dat?

 

Link to post
Share on other sites

Begrijp ik niet waar kom ik bij en waar moet ik een vinkje zetten sorry ik ben maar een Leek.

Link to post
Share on other sites

Laten we vertrekken vanuit de uitleg die van Duken afkomstig is en ook dezelfde afbeelding gebruiken.

Om aan die afbeelding te komen: Ga met de muis op de taakbalk staan -> Rechts klikken en eigenschappen selecteren -> alle vinkjes weghalen zodat enkel "Taakbalk automatische verbergen" aangevinkt is, is dit niet zo dan dient u deze selectiemogelijkheid aan te vinken -> ga nu naar taakbalkknoppen en verander "nooit combineren" naar "Combineren, labels verbergen". Ook het laatste vinkje dient weggehaald te worden, dus van wat zichtbaar is op de foto van Duken dient enkel "Taakbalk automatische verbergen" aangevingkt te zijn.

Daarna onderaan rechts op "Toepassen" klikken en u bent klaar. NU zou de taakbalk moeten verdwijnen en telkens u met de muis onderaan het gaat komt de taakbalk tijdelijk terug om dan terug te verdwijnen indien u de muis ergens anders plaats.

Wil u te taakbalk terug:  Ga met de muis op de taakbalk staan -> Rechts klikken en eigenschappen selecteren -> vinkjes weghalen van "Taakbalk automatische verbergen" en de eerste en derde mogelijkheid aanvinken en daarna onderaan op toepassen klikken.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Had ik al gedaan maar ik ben er al uit heb gewoon verkenner opnieuw opgestart toen deed die het weer.

Bedankt voor de moeite en nog een prettige dag.

Beauf

Link to post
Share on other sites

Met veel plezier gedaan en blij dat we u hebben kunnen helpen.

Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Damay77
   Mijn laptop is erg traag. doet vaak lang over opstarten en bij bijv internetten zie ik het muispijltje wel bewegen maar als ik klik dan gebeurd er soms niks of pas na vertraging. ik hoor een beetje geratel en hoor dat hij ergens mee bezig is. 
   Mogelijk een programma op de achtergrond die de boel vertraagd? 
   laptop is 2 jaar oud en geheugen zit nog lang niet vol dus dat kan het niet zijn. Iemand een idee wat het kan zijn? Of wat ik misschien uit kan zetten/kan verwijderen zodat hij weer wat sneller wordt? 
   het is een Dell inspiron 17 met windows 10
    
  • By Monkie
   Het ziet ernaar uit dat Windows 10 binnenkort een nieuwe functie krijgt die het gebruik van jouw webcam veiliger maakt. Microsoft test naar verluidt een instelling die je laat weten wanneer jouw camera in gebruik is, en welke apps ermee aan de slag zijn.
   Als jouw webcam aan staat, dan zal er in de taakbalk een icoon verschijnen dat je hiervan op de hoogte brengt. Als je vervolgens over het icoon zweeft met je muis, dan zal er een lijst verschijnen van alle applicaties die momenteel jouw webcam gebruiken. 
   Dit zal gelijkaardig zijn aan de manier waarop Windows 10 je toont of jouw microfoon in gebruik is. Volgens een bericht van Windows Latest wordt de functie momenteel getest in vroege builds van Windows 10X, maar er wordt ook verwacht dat dit naar de reguliere Windows 10 komt.
   Webcam privacy
   Nu steeds meer mensen van thuis uit werken en elke dag wel meerdere videogesprekken moeten voeren, is het een handige functie om te weten wanneer jouw webcam in gebruik is.
   Als je weet dat jouw camera nog aan staat, dan voorkom je mogelijk zeer beschamende scenario's. Deze nieuwe functie kan je ook verwittigen als een onbekende of kwaadwillende app jouw webcam heeft ingeschakeld zonder dat je dit weet.
   Gezien de privacy- en veiligheidsimplicaties hopen we dan ook dat Microsoft deze functie zo snel mogelijk toevoegt aan Windows 10. Sommige webcams zijn reeds voorzien van een LED-lampje dat aanspringt als hij aan staat, maar daar kan je snel over kijken, en je weet ook niet welke apps er dan gebruik van maken.
  • By Evelyne Ackaert
   Hoi ik heb net Windows 10 geïnstalleerd maar heb geen flauw benul hoe ik kms moet gebruiken, iemand soms een uitleg of handleiding? Dank je
  • By Vergilius
   Na een update in Windows 10 wordt het cd rom station  niet meer herkend. Is er iemand die me kan helpen hoe ik dat kan oplossen?  Dankjewel voor de moeite.

 • Who was online  4 Users were Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...